Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011

Άρης Γιαννακίδης: «Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ έχει λόγο και άποψη για το μέλλον της»


Οι τελευταίες εξελίξεις στο μεταναστευτικό ζήτημα και η πρόθεση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την δημιουργία Κέντρων Υποδοχής Παράνομων Μεταναστών στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, συζητήθηκαν σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Αλεξανδρούπολης το Σάββατο 4 Ιουνίου 2011.

Στην συνάντηση η οποία έγινε έπειτα από πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη και συμμετείχε σύσσωμη η θεσμική κοινωνία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, διατυπώθηκαν σαφείς επιφυλάξεις και αντιρρήσεις στον σχεδιασμό του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Ντόλιος : Δεν θα γίνει το κέντρο μετανάστευσης στην Καρωτή

Για κόκκινες γραμμές μίλησε ο Υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος, ο οποίος τόνισε ότι τελικά το στρατόπεδο Καρωτής δε θα γίνει κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών. Ο κ. Ντόλιος τόνισε ότι επιζητείται διάλογος και ξεκαθάρισε ότι οι λαθρομετανάστες που θα βρίσκονται στα κέντρα κράτησης θα παραμένουν εντός αυτών όλο το 24ώρο.


Thrakinea.gr

Τι δηλώνει ο Σύμβουλος του Πρωθυπουργού για τα κέντρα φιλοξενίας μεταναστώνdeltatv

Που στοχεύουν οι 16 του ΠΑΣΟΚ

Ανακοινώθηκαν οι αδελφοποιήσεις δήμων Ελλάδας με δήμους άλλων χωρών .


Ανακοινώθηκε ο πίνακας των 151 αδελφοποιήσεων δήμων της Ελλάδας με δήμους άλλων χωρών που εγκρίθηκαν από τους υπουργούς Εσωτερικών μετά από έλεγχο της επιτροπής του νόμου 3345/2005. Δείτε αναλυτικά ποιοι δήμοι με ποιους «αδελφοποιούνται», σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΥΠ.ΕΣ

Για τον Έβρο εγκρίθηκαν οι παρακάτω :

Αλεξανδρούπολης - Ανδριανούπολης 
ΤΕΔΚ  Έβρο - Ένωση Δήμων Μαρίτσα , Μαύρα Θάλασσα Βουλγαρίας

Σαμοθράκη - Σμόλεν Βουλγαρίας 
Τυχερού - Βizyhs Τουρκίας 
Τυχερού - Filyos Τουρκίας

1ο Διεθνές Air Show Kavala Fly In


Με κεντρικό σύνθημα το: «Σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά» η πόλη της Καβάλας, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης είναι έτοιμη να υποδεχθεί το πρώτο διεθνές αεροπορικό Air Show, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 Ιουνίου από τις 19:00 έως τις 21:00 πάνω από το αμφιθεατρικό λιμάνι της Καβάλας. 
Πιλότοι των αεροσκαφών που πρόκειται να συμμετάσχουν στις αεροπορικές επιδείξεις, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν σήμερα, μίλησαν με λεπτομέρειες για τις τεχνικές προδιαγραφές, τις κατηγορίες των αεροσκαφών τους, τις ώρες πτήσης των πληρωμάτων και το λεπτομερές πρόγραμμα της επίδειξης.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης πραγματοποιήθηκαν διελεύσεις δύο δικινητήριων αεροπλάνων της Egnatia Aviation σε χαμηλό ύψος πάνω από το λιμάνι της Καβάλας.
Το κυριότερο μήνυμα που διαφάνηκε στη συνέντευξη Τύπου ήταν η απόλυτη συνεργασία ιδιωτικού και δημόσιου φορέα για την επίτευξη της διοργάνωσης του 1ου Διεθνούς Air Show Kavala Fly In 2011.
Στη συνέντευξη παρέστησαν και απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, κ. Α. Γρανάς, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού – Τουρισμού ΑΜΘ, κ. Κ. Παπακοσμάς, το διευθυντικό στέλεχος της Egnatia Aviation, κ. Δ. Λυμπεράκης και ο υπεύθυνος της AOPA Hellas, κ. Α. Κουτσουδάκης

Κι όμως είναι graffiti

http://imgur.com/gallery/GPaUW