Σάββατο, 28 Μαΐου 2011

Ημερίδα κατά του καπνίσματος στο Διδυμότειχο


Ο Δήμος Διδυμοτείχου σε συνεργασία με το Τ.Ε.Ι.  Νοσηλευτικής Διδ/χου παράρτημα Καβάλας με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος , διοργανώνει ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο Δήμου Διδυμοτείχου  στις 31/05/2011 και  ώρα 7 μ.μ.
  
ΟΜΙΛΗΤΕΣ

1.        Dr:  Δημοσθένης  Μπούρος 
·          Τακτικός  Καθηγητής Πνευμονολογίας Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου   Θράκης,
·          Διευθυντής  Πνευμονολογικής Κλινικής  Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.
    ΘΕΜΑ : Η απειλή  του καπνίσματος στον 21 αιώνα.    

2.        Dr  Βαφειάδης  Κωνσταντίνος
·          Διευθυντής ακτινολογικού Εργαστηρίου Γεν. Νοσοκομείου Διδ/χου.
·          Καθηγητής  Ανατομίας  Τ.Ε.Ι. Νοσηλευτικής Διδ/χου , παράρτημα Καβάλας
ΘΕΜΑ :  Κάπνισμα απόλαυση  ή  εθισμός .
    
Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την ημερίδα.

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας από το ΠΑΜΕ για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης


Συλλαλητήριο  διαμαρτυρίας  μπροστά στο Δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης για τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης διοργανώνουν  σήμερα  στις 11πμ η Τοπική γραμματεία του ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΠΑΣΥ η ΜΑΣ και η ΟΓΕ.
«Τα νέα  μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση είναι κόλαση για τον λαό, κόβουν κάθε δικαίωμα στη ζωή σε μας και στα παιδιά μας και φέρνουν ένα νέο εργασιακό μεσαίωνα», αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, καλώντας όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας

«Η ελληνική οικονομική κρίση» στο 2ο Χρηματοοικονομικό Συνέδριο Θράκης


Ξεκίνησαν χθες  στην Αλεξανδρούπολη οι εργασίες του 2ου Χρηματοοικονομικού Συνεδρίου Θράκης με θέμα «Η ελληνική οικονομική κρίση. Η Ελλάδα βρίσκεται σε σταυροδρόμι: η μία και μοναδική ευκαιρία για οικονομική, κοινωνική & πολιτιστική κάθαρση».
Το Συνέδριο διοργανώνει το χρηματοοικονομικό φόρουμ Θράκης ενώ σκοπός του, είναι η επίτευξη της επικοινωνίας και της ανταλλαγής ιδεών μεταξύ ηγετικών προσωπικοτήτων της οικονομίας, της πολιτικής, της κοινωνικής και της καλλιτεχνικής ζωής, από διάφορες χώρες ανά την υφήλιο. Στο συνέδριο  συμμετέχουν προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, πολιτικοί και οικονομολόγοι . Το Συνέδριο ολοκληρώνεται αύριο με πολιτιστική εκδρομή στην Σαμοθράκη.
Συντάκτης :Όλγα Όρφανίδου

Η Περιφερειακή σύμβουλος Έβρου Μαρία Γκουγκουσκίδου στη ΘράκηΝετ