Σάββατο, 7 Μαΐου 2011

Ανακοίνωση :


3η Διεθνής Ποδηλατοδρομία

Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Ορεστιάδας(Ρήσος) σας προσκαλεί στην 3η διεθνή ποδηλατοδρομία με την συμμετοχή Ελλήνων, Τούρκων και Βούλγαρων ποδηλατιστών. Αναχώρηση την ερχόμενη Κυριακή 8 Μαΐου 2011από την κεντρική πλατεία Ορεστιάδας σε δύο ομάδες. Η πρώτη ομάδα αναχωρεί στις 07:30' το πρωί για το τελωνείο Ορμενίου (με λεωφορείο), συνάντηση με Βούλγαρους ποδηλάτες, εκκίνηση ποδηλατοδρομίας με προορισμό το τελωνείο των Καστανεών. Η δεύτερη ομάδα αναχωρεί στις 09:00' το πρωί με προορισμό το τελωνείο Καστανεών (με ποδήλατο). Συνάντηση και των δύο ποδηλατικών ομάδων στο τελωνείο Καστανεών και είσοδος στην Τουρκία με προορισμό την πόλη της Αδριανούπολης όπου και θα γίνει ο γύρος της πόλης.Επιστροφή για Ορεστιάδα (με ποδήλατο).Σας υπενθυμίζουμε ότι για την είσοδο στην Τουρκία είναι απαραίτητη η κατοχή ταυτότητας (νέου τύπου) η διαβατηρίου σε ισχύ. Για την ασφάλεια όλων μας κρίνεται απαραίτητη η χρήση προστατευτικού κράνους.

Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Ορεστιάδας(Ρήσος)
www.risos.gr

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ


Ένα 10ήμερο γεμάτο εικόνες, ήχους και γεύσεις με κύριο στόχο την προβολή της Περιφέρειας της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη, Ροδόπη, Έβρο αλλά και τα μοναδικά νησιά μας Θάσο και Σαμοθράκη), πρόκειται να εκτυλιχθεί από 1 έως και 10 Ιουνίου 2011 στο Σισμανόγλειο Μέγαρο, στην Κωνσταντινούπολη με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.
Πρόκειται για μια σημαντική εκδήλωση τουριστικής προβολής της ευρύτερης περιοχής της Αν. Μακεδονίας και Θράκης, κατά τη διάρκεια της οποίας οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μια μικρή γεύση της ομορφιάς και της πολυπολιτισμικής ιδιαιτερότητάς της. Στόχος είναι να αποτελέσει η περιοχή έναν πολλά υποσχόμενο τουριστικό προορισμό με την προβολή του πολιτισμού, της παράδοσης και της φυσικής ομορφιάς.

Βουλιάζουμε και αράζουμε !

Γράφει ο Θόδωρος Γαλανόπουλος
Ξέρετε, το να στέλνεις ένα έγγραφο σαν μια ομάδα απρόσωπα σε ένα υπουργείο, είναι πολύ εύκολο, και καλύπτεις τα νώτα σου και το πρόσωπο σου! Ομως έτσι εμένα δεν μου λέει τίποτε! Είναι κάτι βουλευτές συνταξιούχοι και ζητάνε κάποια εκατομμύρια  αναδρομικά.. Πέστε μας ένα-ένα τα ονόματα, και να βγούνε και οι ίδιοι, αν τολμούν  ένας – ένας  να μας τα ζητήσουν!  
Να έρθει ο τάδε βουλευτής που είναι συμμέτοχος στην  κατάντια της χώρας, να περάσει μπροστά από τα γραφεία του ΟΑΕΔ, από τα καφενεία που μαζεύονται οι άνεργοι, από τις ουρές στα νοσοκομεία και στο ΙΚΑ, και να πει: Καλημέρα σας Έλληνες, δεν μου φτάνει  η χοντρή μου η σύνταξη  και θέλω να μου δώσετε κι αλλά για να την  παχύνω πιο πολύ…!  Δεν έρχεται  να δει πόσα απίδια παίρνει ο σάκος; Να  του πάμε κλωτσώντας την χοντρή του περιφέρεια  περιοδεία ανά την εκλογική του περιφέρεια!  Δεν περίμενα ότι μετά από όσα τραβάει ο λαός και η χώρα θα υπήρχε τόσο θράσος από όλους αυτούς τους μιζομαζώχτες!  Κι  όμως  συνεχίζει αγαπητοί μου να υπάρχει! Ρίχνουν άδεια να πιάσουν γεμάτα! Στείλε το χαρτί στο υπουργείο, και δε βαριέσαι, ότι αρπάξουμε!   
 

Ανακοίνωση σχετικά με δημοσίευμα για έξοδο της Ελλάδας από τη Ζώνη του Ευρώ


Το δημοσίευμα περί επικείμενης εξόδου της Ελλάδας από τη Ζώνη του Ευρώ, πέραν του ότι είναι αναληθές, γράφεται με αδιανόητη ελαφρότητα παρά το γεγονός ότι επανειλημμένα έχει διαψευστεί από την Ελληνική Κυβέρνηση, καθώς και από τις Κυβερνήσεις των άλλων κρατών μελών της ΕΕ.
Τέτοια δημοσιεύματα αποτελούν προβοκάτσια, υπονομεύουν την προσπάθεια της Ελλάδας και του Ευρώ και υπηρετούν κερδοσκοπικά παιχνίδια.