Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011

Ο Πάσχαλης Τσαρούχας με το Διόνυσο παρουσιάζουν αύριο στην Ορεστιάδα το Μπίλη Καντίλη !

 

ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ :  "Ο ΜΠΙΛΗΣ ΚΑΝΤΙΛΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ"

 Αμάν!... κράααατς!, άκουσα την μοτοσυκλέτα μου να σέρνεται και ένοιωσα τον εαυτό μου να φέρνει κωλοτούμπες, χτυπώντας μία με τα πόδια και μία με το κεφάλι στην άσφαλτο! Είδα ακόμα και αστράκια!...
"Έχασε το μπροστινό!", φώναξε κάποιος.
"Ποιό μπροστινό;" και... "Πού το έχασα; Πού πήγε;", αναρωτήθηκα κουτρουβαλώντας ακόμα εγώ.
Κανονικά, με τέτοια τούμπα, το κεφάλι μου θα έπρεπε να είχε σπάσει κάπου. Κι αν όντως είχε σπάσει, τι θα γινόταν με όλες εκείνες τις ιδέες και τα όνειρα που είχα μέσα φυλαγμένα; Πού θα πήγαιναν; Τι θ' απογίνονταν; Στη σκέψη και  μόνο με έλουσε κρύος ιδρώτας. Τρόμαξα πάρα πολύ δηλαδή. Πιο πολύ κι απ' την τρομάρα που πήρα από την ίδια την τούμπα! Αλλά, μπάααα!... Δεν έπαθε τίποτα! ΤΙ - ΠΟ - ΤΑ!!! Το κεφάλι μου βρισκόταν εκεί, στη θέση του και ολόκληρο! Ευτυχώς! Και ξέρεις γιατί; Ε, φυσικά!... Γιατί φορούσα ΚΡΑΝΟΣ!

Το ΡΕ και ο κατσικόδρομος στην Ξάνθη«Η Βουλγαρία είναι εδώ δίπλα ΡΕ! με έναν κατσικόδρομο συνδέεται»... είπε ο πρώην Γενικός Γραμματέας της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης (και νυν... τι είναι τώρα δίπλα στον Σαμαρά;)...
Τρία αβίαστα συμπεράσματα βγαίνουν από αυτό το απόσπασμα του βίντεο:
α) Κλαίει και οδύρεται ο Σταμάτης που έμειναν ανεκμετάλλευτα τα ιαματικά λουτρά των Θερμών, για τα οποία επί θητείας του, δεν έγινε απολύτως τίποτα!
β) «Κατσικόδρομος» ο τουριστικός δρόμος Θερμών - συνόρων Βουλγαρίας, που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τον πρώην γαλάζιο νομάρχη Γιώργο Παυλίδη, επί θητείας Σταμάτη (!!!!). Δείτε στο τέλος τα «χαμογελάκια» του Παυλίδη. Βράζει μέσα του...
γ) Ο Σαμαράς είναι ο «ρε» της γαλάζιας παρέας!!!
Μας δουλεύετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...

ΑΣΠ-ΟΤΑ: «Αφήνουν απλήρωτους τους εργαζομένους στους δήμους»

Παρέμβαση του Πρωθυπουργού ζητεί η ΑΣΠ-ΟΤΑ (παράταξη προσκείμενη στο ΣΥΡΙΖΑ) προκειμένου να πληρωθούν χιλιάδες δημοτικοί υπάλληλοι «το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου και το πενιχρό δώρο του Πάσχα», καθώς - όπως καταγγέλλει με ανακοίνωσή της (κλικ εδώ):
«Το υπουργείο Εσωτερικών εξέδωσε εγκύκλιο που παρατείνει την προηγούμενη διοίκηση των νομικών προσώπων (σ.σ.: αυτών που συνενώθηκαν ή πέρασαν στους δήμους) μέχρι τη δημοσίευση του ΦΕΚ, οι επίτροποι όμως του ελεγκτικού συνεδρίου δεν υπογράφουν τα εντάλματα για την επιχορήγηση των νομικών προσώπων από τους δήμους, με αποτέλεσμα τα θύματα να είναι οι εργαζόμενοι».
 
/www.aftodioikisi.gr

Οι Έλληνες δεν θέλουν πρόωρες εκλογές


Κατά των πρόωρων εκλογών τάσσονται οι Έλληνες πολίτες, όπως αποτυπώνεται σε δημοσκόπηση της εταιρείας Κάπα Research, που «φιλοξενείται» στο «Βήμα της Κυριακής». Ταυτόχρονα, εκείνοι, που παλαιότερα προτιμούσαν μονοκομματικές κυβερνήσεις, σήμερα εμφανίζονται υπέρ μίας οικουμενικής κυβέρνησης.
Ειδικότερα, στο ερώτημα αν η κυβέρνηση θα πρέπει να θέσει σε εφαρμογή τα μέτρα για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα 2012-2015 ή να γίνουν εκλογές, οι ερωτηθέντες σε ποσοστό 47,8% επιλέγουν το πρώτο, ενώ 32,3% προτιμούν το δεύτερο.
Σε ό,τι αφορά την κυβέρνηση, που θα επιθυμούσαν να προκύψει από τις επόμενες εκλογές, οι Έλληνες απαντούν οικουμενική (56,6%), αυτοδύναμη από το πρώτο κόμμα (23,6%) και κυβέρνηση συνεργασίας μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων (8,7%).
Από το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης προκύπτει ότι το ΠΑΣΟΚ έχει χάσει τη δυναμική του (στην πρόθεση ψήφου 21,7), πλην όμως από τη πτώση του πρώτου κόμματος δεν φαίνεται να επωφελείται η ΝΔ (στην πρόθεση ψήφου 20,1%). Αντίθετα, η αδιευκρίνιστη ψήφος παραμένει σε υψηλά ποσοστά (30,1%).

Μια Ιστορία ....


γράφεται σε συνέχειες από εσάς…


Λίγα λόγια...

Tο 1958 o συγγραφέας Γιάννης Μαρής εμπνεύστηκε ένα πρωτότυπο εγχείρημα, τη συγγραφή ενός μυθιστορήματος από διαφορετικούς συγγραφείς. Kάθε συγγραφέας θα συνέχιζε την αφήγηση από εκεί που την άφησε ο προηγούμενος, εκμεταλλευόμενος με όποιον τρόπο ήθελε το υλικό των προηγουμένων ενοτήτων και χωρίς συννενόηση με τους υπόλοιπους για την εξέλιξη της πλοκής.
Το προϊόν αυτού του εγχειρήματος, το Μυθιστόρημα των Τεσσάρων, γράφτηκε από τέσσερις σπουδαίους εκπροσώπους της Γενιάς του ’30, τους Άγγελο Τερζάκη, Στράτη Μυριβήλη, Ηλία Βενέζη και Μ. Καραγάτση και γνώρισε ιδιαίτερη επιτυχία.

Πέντε χρυσά μετάλια με δύο Πανελλήνια ρεκόρ για την Έλσα του Έβρου.


9c91b167ec2b9855.jpg
Έλσα Ταχαή, κολυμβήτρια από την Αλεξανδρούπολη.
 
Πέντε Χρυσά μετάλια με δύο Πανελλήνια ρεκόρ για τον αθλητικό σύλλογο "ΚΟΤΙΝΟΥ" από την αθλήτρια της κολύμβησης Έλσα Ταχαή.

Στα πλαίσια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κολύμβησης Α.με.Α. που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από τις 15 - 17 Απριλίου 2011, η αθλήτρια από την Αλεξανδρούπολη ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου πέντε φορές!!!

Οι διακρίσεις ήταν για τα:
50 μ. ελεύθερο (ΧΡΥΣΟ)
100 μ. ελεύθερο (ΧΡΥΣΟ)
400 μ. ελεύθερο με Πανελλήνιο Ρεκόρ (ΧΡΥΣΟ)
100 μ. πρόσθιο (ΧΡΥΣΟ)
200 μ. μικτής ατομικής με Πανελλήνιο Ρεκόρ (ΧΡΥΣΟ)

Ο αθλητικός σύλλογος "ΚΟΤΙΝΟΣ" είναι ο πρώτος αθλητικός σύλλογος για Άτομα με Αναπηρία στην Αλεξανδρούπολη και ήδη έχει σπουδαίες διακρίσεις. Το μόνο που έχουμε να ευχηθούμε είναι να αποκτήσουν οι αθλητές μεγάλες χαρές!

Συγχαρητήρια σε όλους όσους κόπιασαν για αυτό το αποτέλεσμα.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΛΣΑ!!!
http://www.e-evros.gr