Παρασκευή, 15 Απριλίου 2011

Charlie Chaplin Google DoodleThe Google Doodle team stars in an homage to the silent film era's greatest star's 122nd birthday.

Έκφραση :


Για πρώτη φορά φέτος η "Σταύρωση " θα γίνει μετά την Ανάσταση .. 
Ο Ιούδας θα μας πηδήξει υπέροχα με καθυστέρηση ...
souflievros

Μετά το Πάσχα η ανακοίνωση των νέων μέτρων, δήλωσε ο Παπανδρέου


Μετά το Πάσχα η ανακοίνωση των νέων μέτρων, δήλωσε ο Παπανδρέου

Μετά το Πάσχα θα εξειδικεύσει τα μέτρα για την οικονομία ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, όπως ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του σημερινού Υπουργικού Συμβουλίου.
Στόχος είναι η μεσοπρόθεσμη μείωση του ελλείμματος, που θα φτάσει στο 44% του ΑΕΠ . «Πάμε να αλλάξουμε την Ελλάδα οριστικά, χωρίς να υπολογίζουμε οποιοδήποτε κόστος, χωρίς να μας κρατά καμία δύναμη στη στασιμότητα, Έτσι θα ξεφύγουμε από τα ελλείμματα και θα μειωθεί το χρέος», δήλωσε ο πρωθυπουργός.
Σε αυτό το πλαίσιο ανακοίνωσε βελτίωση των υπηρεσιών υγείας, βελτίωση της ποιότητας εργασίας στον ιδιωτικό τομέα και επιθετικές πολιτικές για την καταπολέμηση της ανεργίας.Παράλληλα, θα επιχειρήσει ενίσχυση των χαμηλών συντάξεων το συντομότερο δυνατό, θέσπιση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών σε όλους τους τομείς για άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη, αλλά και δομικές αλλαγές στο δημόσιο τομέα, καθώς «ο δημόσιος υπάλληλος θα μπορεί να αξιοποιηθεί οπουδήποτε στην υπηρεσία του», όπως ανέφερε.Ο πρωθυπουργός ανέφερε και επερχόμενες ριζικές αλλαγές στη Δικαιοσύνη και στον εκλογικό νόμο.

Παναγιώτης Γεννηματάς Επίτιμος Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ !!!


Untitled from babavimeo on Vimeo.

16 Ιουνίου η Δίκη Δημάρχου Έβρου

Στις 16 Ιουνίου στο Δικαστικό Μέγαρο Αλεξανδρούπολης θα γίνει η δίκη με κατηγορούμενο πρώην Δήμαρχο του Έβρου για νόθευση εγγράφου.
Ήδη οι κλητεύσεις έχουν αρχίσει να επιδίδονται ενώ κατηγορούμενοι είναι ακόμη, πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και υπάλληλος του Δήμου.
Η υπόθεση ξεκινά στα τέλη Οκτωβρίου του 2008, όταν στον συγκεκριμένο Δήμο, συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο με 7 θέματα στην ημερήσια διάταξή του.
Μήνες αργότερα, διαπιστώθηκε ότι είχε σταλεί πρακτικό σε υπηρεσία και για 8ο θέμα, το οποίο όμως δεν είχε συζητηθεί και ούτε υπήρχε γραμμένο στο βιβλίο των πρακτικών.
Αφορούσε ακύρωση διαγωνισμού σε έργο λόγω μικρής έκπτωσης.
Η κοινοπραξία που είχε κερδίσει τον διαγωνισμό κατέθεσε μήνυση και για πλαστογράφηση πρακτικών, προσκομίζοντας ακόμη και τις κασσέτες του συμβουλίου.
Στην κατάθεση τους στον ανακριτή οι τρεις κατηγορούμενοι υποστήριξαν ότι το θέμα συζητήθηκε δια τηλεφωνικής περιφοράς, κάτι που αρνούνται οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.
Έτσι το θέμα οδηγείται στο ακροατήριο και αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον, αφού εκτός των άλλων έχει και κομματικό χρώμα και μάλιστα έντονο...

Διάρρηξη στο υποκατάστημα της Vodafone στο Σουφλί

Ακόμα ένα περιστατικό διάρρηξης ε.ίχαμε σε κατάστημα στο Σουφλί τις τελευταίες ημέρες . Αυτή τη φορά στόχος των ληστών ήταν το υποκατάστημα της κινητής τηλεφωνίας της Vodafone. Οι διαρρήκτες αφού αποσύνδεσαν το συναγερμό , παραβίασαν το σιδερένιο πλέγμα προστασίας , παραβίασαν την πόρτα και αφαίρεσαν , κινητά , χρήματα , ηλεκτρονικούς υπολογιστές κ.α Όλα αυτά στο κέντρο της πόλης , στην πλατεία του Σουφλίου στις 4 τα χαράματα . Η αστυνομία ; Ποιες ώρες περιπολεί και φυλάει την πόλη ; Τα κρούσματα διαρρήξεων ενώ είχαν σταματήσει κάποια στιγμή , άρχισαν πάλι σχεδόν καθημερινά κάποιοι να δρουν ανενόχλητοι σε σπίτια και επιχειρήσεις ...

Οι βουλευτές το έχουν... δίπορτο

Πολλοί κοινοβουλευτικοί εργάζονται στο Δημόσιο
Οι βουλευτές το έχουν... δίπορτο«Oχι ότι θα πήγαινα να χτυπάω κάρτα στη ΔΕΗ, αλλά δεν μπορώ να εργαστώόπως οι συνάδελφοί μου στον ιδιωτικό τομέαμετά την άρση του ασυμβιβάστου» λέει μιλώντας προς «Το Βήμα» ο βουλευτής Κοζάνης κ. Π. Κουκουλόπουλος, ο οποίος εξακολουθεί να διατηρεί την οργανική του θέση στη ΔΕΗ. «Θα μπορούσαν να μας αξιοποιήσουν σε κάποιο άλλο πόστο» συμπληρώνει. Από τη ΔΕΗ προέρχεται και άλλος ένας κοινοβουλευτικός, ο βουλευτής του ΚΚΕ κ. Ν. Αποστόλης. Αντίστοιχα παραδείγματα υπάρχουν και στον ΟΤΕ, όπως για παράδειγμα αυτό της βουλευτού Φθιώτιδας κυρίας Τόνιας Αντωνίου, αλλά και του βουλευτή Αρτας κ. Κ. Παπασιώζου, ενώ από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης προέρχονται η βουλευτής του ΚΚΕ κυρία Διαμάντω Μανωλάκου, αλλά και ο κ. Αγγ. Τζέκης. Η Βουλή διαθέτει και δύο υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών, τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας και επί σειρά ετών πρόεδρο της ΠΟΕ-ΔΟΥ κ. Α. Μακρυπίδη, καθώς και την προερχόμενη από τη Δράμα κυρία
 

«Εκλογές» ζήτησε ο Δημαράς στην ιδρυτική διακήρυξη του «Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών»

«Eκλογές εδώ και τώρα» είναι το βασικό αίτημα που έθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιάννης Δημαράς κατά τη διάρκεια της ιδρυτικής Διακήρυξης του νέου πολιτικού φορέα «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών». Ο Γιάννης Δημαράς ανέφερε πως πρόκειται για ένα κόμμα που επιθυμεί «να ταράξει το πολιτικό σκηνικό και ταυτόχρονα να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών έναντι του πολιτικού κόσμου, ένα κόμμα για τον Έλληνα πολίτη και τις ανάγκες του».
Στην παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης του κόμματος «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών», μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος αποτελεί και ιδρυτικό μέλος του νέου πολιτικού φορέα, οι δημοσιογράφοι Μάκης Γιομπαζολιάς και Νάσος Αθανασίου, ο υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Δ. Χατζησωκράτης, και πολλοί φίλοι και συνεργάτες του Γιάννη Δημαρά.