Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010

Αλέξης Τσίπρας «Όχι στο μνημόνιο, ναι στην ελπίδα και στην προκοπή αυτού του τόπου»


Τον Έβρο και τη Θράκη επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και του ΣΥΝ. Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τους πολίτες του Έβρου αλλά και της Περιφέρειας ανατολικής Μακεδονίας Θράκης να ενισχύσουν και να υποστηρίξουν τα ψηφοδέλτια της «Αριστερής Οικολογικής Συνεργασίας». «Είμαστε βέβαιοι ότι στις 7 Νοέμβρη θα δοθεί ισχυρό μήνυμα. Όχι στο μνημόνιο ναι στην ελπίδα και στην προκοπή αυτού του τόπου» τόνισε στο μήνυμα του από την Αλεξανδρούπολη.
Όπως επεσήμανε ο Αλ. Τσίπρας, ιδιαίτερα εδώ στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είναι σημαντικό να καταδικαστούν οι πολιτικές που οδηγούν σε χρεοκοπία. «Η ψήφος των πολιτών είναι ισχυρή. Και ισχυρή ψήφος είναι αυτή που αμφισβητεί το μνημόνιο από τα αριστερά. Και δίνει την δυνατότητα σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει στην τοπική κοινωνία, μέσα από το περιφερειακό συμβούλιο, να αγωνισθούν για τις διεκδικήσεις του απλού πολίτη του Έβρου. Και ο Γιώργος Καΐσας, γιατρός χρόνια στο ΕΣΥ, από τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει στην κοινωνία χωρίς να διεκδικούν ανταλλάγματα, είναι επικεφαλής του 

Η Δήμαρχος Σουφλίου απαντάει :


 Κατά  τη διάρκεια του μονολόγου του  υποψηφίου Δημάρχου Σουφλίου, κυρίου Πασχάλη  Χριστοδούλου, σε εκπομπή του TVΔΕΛΤΑ στις 26.10.2010, με έκπληξη ακούσαμε να αναφέρεται στην εικόνα που παρουσιάζουν τα χωριά μας, πράγμα που σημαίνει τί; Τώρα βγήκε για πρώτη φορά από το καβούκι του;
      Αναφερόμενος στα οικονομικά του νέου Δήμου Σουφλίου που προκύπτει με το σχέδιο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ, είπε ότι δεν γνωρίζει επακριβώς την κατάσταση, εν τούτοις όμως ανέφερε με ακρίβεια ότι οι οφειλές των δανείων  φτάνουν στο ποσό των 6.000.000€. Επειδή κρίνουμε ιδιαίτερα σκόπιμο για κάποιον ο οποίος κατέρχεται ως υποψήφιος να γνωρίζει και να διακρίνει την προσπάθεια και την πρόοδο που σημειώθηκε στον υφιστάμενο Δήμο Σουφλίου και να τον διαχωρίζει από τους άλλους δύο Δήμους με ξεχωριστές αναφορές, θεωρούμε χρέος μας να
ενημερώσουμε τόσο τον ίδιο, μιας και δεν είχε παραβρεθεί στη συνεδρίαση του κρισιμότερου Δημοτικού Συμβουλίου Σουφλίου της 20.09.2010 στην οποία συζητήθηκε ο ισολογισμός του οικονομικού έτους 2009, όσο και τους πολίτες, ότι ο ισολογισμός οικονομικού έτους 2009 παρουσίαζε πλεόνασμα ύψους 971.477,47€. Όσοι γνωρίζουν να διαβάζουν ισολογισμό μπορούν να αντιληφθούν τι σημαίνει. Δυστυχώς, ωστόσο, ούτε τηλεφωνική παρέμβαση μας επετράπη στη σχετική εκπομπή.


Χορήγηση δανείων για τις ζημιές από τις πλημμύρες του Φεβρουαρίου του 2010

Στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης αναμένεται να δημοσιευτεί η απόφαση του υπουργείου Οικονομικών που προβλέπει την παροχή εγγύησης του Ελληνικού Δημοσίου προς τις τράπεζες για τη χορήγηση δανείων που θα αφορούν στην αποκατάσταση των ζημιών κτιρίων που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες του Φεβρουαρίου του 2010 σε περιοχές του νομού Έβρου. 
Αυτό αναφέρεται στην απάντηση του υφυπουργού Οικονομικών, Φίλιππου Σαχινίδη, σε ερώτηση που είχε καταθέσει η βουλευτής Έβρου του ΠΑ. ΣΟ. Κ., Ελένη Τσιαούση. Ειδικότερα, η απόφαση προβλέπει, μεταξύ άλλων, ότι η διάρκεια των δανείων θα είναι 15ετής, η εξόφληση θα γίνεται σε ισόποσες 6μηνιάιες ή ετήσιες δόσεις με την πρώτη να καταβάλλεται 24 μήνες μετά την υπογραφή της δανειακής σύμβασης, τα δάνεια θα βαρύνονται με επιτόκιο ίσο με αυτό των εντόκων γραμματίων του δημοσίου δωδεκάμηνης διάρκειας, ενώ για ποσά μέχρι 10.000 ευρώ δεν θα απαιτείται εγγραφή υποθήκης.


ερτ

Αθωωτική ήταν η απόφαση του δικαστηρίου για τους 105 μαθητές σχολείων της Νέας Ορεστιάδας

Αθωωτική ήταν η απόφαση του δικαστηρίου για τους 105 μαθητές σχολείων της Νέας Ορεστιάδας και της Νέας Βύσσας, που κατηγορούνταν για τις καταλήψεις που πραγματοποίησαν πέρυσι το φθινόπωρο. 
Το πρωί, έξω από το δικαστικό μέγαρο της Νέας Ορεστιάδας είχαν συγκεντρωθεί για να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους εκατοντάδες μαθητές, καθηγητές, γονείς και πολίτες, οι οποίοι νωρίτερα είχαν πραγματοποιήσει και πορεία, που ξεκίνησε από την κεντρική πλατεία της πόλης και κατέληξε έξω από τα δικαστήρια. 
Τη συμπαράσταση τους στους μαθητές εξέφρασαν με ψηφίσματα και ανακοινώσεις τους πολλοί φορείς της περιοχής, δηλώνοντας, στο σύνολό τους, «την πλήρη αντίθεσή τους στην “ποινικοποίηση των μαθητικών αγώνων”».


ερτ

Έρχονται οι Bon Jovi στην Ελλάδα!

Το ακούγαμε και το συζητούσαμε εδώ και αρκετό καιρό, χωρις να υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση. Ένα απο τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα στη χώρα μας, οι Bon Jovi, έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 20 Ιουλίου 2011.
Οι Bon Jovi αποτελούν ένα απο τα πιο εμπορικά συγκροτήματα στον κόσμο και οι αριθμοί μιλούν απο μόνοι τους: Το "Lost Highway Tour", το 2008 αναδείχθηκε ως το νούμερο ένα παγκόσμιο tour της χρονιάς, σύμφωνα με το Billboard, έχοντας πουλήσει συνολικά 2.157.675 εισιτήρια! Οι συνολικές πωλήσεις δίσκων στην 27η καριέρα τους αγγίζουν τα 120.000.000 αντίτυπα!
Το συγκρότημα, όπως μας πληροφορεί η διοργανώτρια εταιρία Eleven, θα εμφανισθεί στο ΟΑΚΑ για μία Greatest Hits συναυλία στα πλαίσια του “Open Air 2011 Tour”.
Ήδη το “The Circle Tour” που ξεκίνησε στις 11 Φεβρουαρίου του 2010, μετράει ένα σερί 35 sold out συναυλιών στην Αμερική, 12 συνεχόμενων συναυλιών στο 02 Arena του Λονδίνου, καθώς και άλλων μεγάλων stadium shows, έχοντας πουλήσει μέχρι στιγμής 1.345.859 εισιτήρια. Το Circle Tour

Ομιλίες / περιοδείες Υποψηφίου Δημάρχου Πασχάλη Χριστοδούλου.

Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 

και ώρα 7 το απόγευμα 

ο Υποψήφιος Δήμαρχος 
Πασχάλης Χριστοδούλου 

θα μιλήσει στην  Καρκατσιλιά  
( Ενορία Αγίου Αθανασίου ) . 

Προς παράταση για την περαίωσηΣε διορθωτικές κινήσεις με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα ετοιμάζεται να προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών για το θέμα της περαίωσης. 
Συγκεκριμένα προσανατολίζεται στην παράταση της προθεσμίας που λήγει στις18 Νοεμβρίου, με καταβολή του 20% του οφειλόμενου φόρου και η 29η Νοεμβρίου στην περίπτωση που κάποιοι φορολογούμενοι εντοπίσουν λάθη στο εκκαθαριστικό σημείωμα που θα λάβουν. 
Συνολικά έχουν αποσταλεί μέχρι αυτή τη στιγμή 200.000 εκκαθαριστικά σημειώματα και άλλα τόσα θα σταλούν μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ ο τελικός αριθμός των σχετικών σημειωμάτων θα ανέλθει στα 1.400.000. Ο οικονομικός στόχος είναι η είσπραξη εντός του 2010 περίπου 700 εκατομμυρίων ευρώ, από τη διαδικασία της περαίωσης.
 Τι προβλέπει η ρύθμιση

Συνάντηση του Νομάρχη με την αρχηγό της ρωσικής αποστολής των Special Olympics


Με την αρχηγό της αποστολής των αθλητών Special Olympics της Ρωσίας κ. Λιουντμίλα Κνιάξεβα συναντήθηκε ο Πρέσβης Καλής Θελήσεως Βόρειας Ελλάδας και Πρόεδρος της Τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής των Special Olympics κ. Νικόλαος Ζαμπουνίδης.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο πλαίσιο της ενημέρωσης των αρχηγών αποστολών από τις 185 χώρες που θα λάβουν μέρος στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011, για το πρόγραμμα Host Town "Πόλις Αμφιτρύων".
Ο κ. Ζαμπουνίδης συζήτησε με την κ. Κνιάξεβα ζητήματα που αφορούν τη φιλοξενία των αθλητών της ρώσικης αποστολής στην Αλεξανδρούπολη, καθώς και για τις προπονητικές τους ανάγκες. Όπως είναι γνωστό η Αλεξανδρούπολη, ως "Πόλις Αμφιτρύων", θα φιλοξενήσει 320 αθλητές, προπονητές και συνοδούς από τη Ρωσία τον Ιούνιο του 2011, πριν την έναρξη των αγώνων.
Επίσης, έγινε ψηφιακή παρουσίαση του νομού και ειδικότερα της Αλεξανδρούπολης, ενώ διανεμήθηκε και έντυπο ενημερωτικό υλικό.
Ο κ. Ζαμπουνίδης είχε ενημερωτική συνάντηση και με την Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics "Αθήνα 2011" κ. Ιωάννα Δεσποτοπούλου.

Καθυστέρηση στην υλοποίηση του Εθνικού Σχεδίου Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.


Η Βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ κα. Ελένη Τσιαούση κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, με θέμα τη μεγάλη καθυστέρηση που έχει διαπιστωθεί στην υλοποίηση του Εθνικού Σχεδίου Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

Στην  ερώτησή της η κα. Ε. Τσιαούση επισημαίνει ότι:
«Οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, που αποτελούν στυλοβάτη της ελληνικής οικονομίας, πλήττονται όλο και περισσότερο από την τρέχουσα οικονομική και χρηματοπιστωτική κρίση, καθώς συρρικνώνεται η ζήτηση, περιορίζονται οι επενδύσεις και μειώνεται η ρευστότητα. Με το Εθνικό Σχέδιο Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (Ε.Σ.Σ.ΜμΕ) 2010-2013 τοποθετούνται οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος λήψης πολιτικών αποφάσεων, ενισχύοντας τη δυναμική τους ως προς τη δημιουργία θέσεων εργασίας, προωθώντας την ανταγωνιστικότητά τους τόσο στην Ε.Ε., όσο και στις παγκόσμιες αγορές, και βελτιώνοντας το ρυθμιστικό τους πλαίσιο.

Εκλογικά Τμήματα Δήμου Σουφλίου

 by souflievros.blogspot.com
353
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΟΡΦΕΑ
ΛΑΒΑΡΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΛΑΒΑΡΩΝ,                        ΛΑΒΑΡΑ
Από : ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
Εως : ΔΕΤΣΙΟΥ ΧΡΥΣΗ
354
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΟΡΦΕΑ
ΛΑΒΑΡΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΛΑΒΑΡΩΝ,                          ΛΑΒΑΡΑ
Από : ΔΗΜΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
Εως : ΚΟΥΡΟΥΤΖΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
355
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΟΡΦΕΑ
ΛΑΒΑΡΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΣΧΟΛΕΙΟ
ΛΑΒΑΡΩΝ,                          ΛΑΒΑΡΑ
Από : ΚΟΥΡΤΕΛΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
Εως : ΟΡΓΑΝΤΖΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
356
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΟΡΦΕΑ
ΛΑΒΑΡΩΝ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΛΑΒΑΡΩΝ,                       ΛΑΒΑΡΑ
Από : ΟΥΖΟΥΝΗ ΑΓΛΑΙΑ
Εως : ΤΑΤΑΡΙΔΟΥ ΤΑΤΙΑΝΑ
357
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΟΡΦΕΑ
ΛΑΒΑΡΩΝ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΛΑΒΑΡΩΝ,                         ΛΑΒΑΡΑ
α) Από : ΤΕΙΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ
Εως : ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
β) Όλοι οι Κοινοτικοί Εκλογείς
358
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΟΡΦΕΑ
ΑΜΟΡΙΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΑΜΟΡΙΟΥ ,                         ΑΜΟΡΙΟ
Από : ΑΓΓΑΡΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Εως : ΜΑΥΡΙΩΤΟΥ ΣΜΑΡΩ
359
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΟΡΦΕΑ
ΑΜΟΡΙΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΑΜΟΡΙΟΥ,                                 ΑΜΟΡΙΟ
Από : ΜΙΜΙΛΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ
Εως : ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
360
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΟΡΦΕΑ
ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΚΥΡΙΑΚΗΣ,                        ΚΥΡΙΑΚΗ
Από : ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
Εως : ΧΑΤΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
361
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΟΡΦΕΑ
ΜΑΝΔΡΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΜΑΝΔΡΑΣ,                       ΜΑΝΔΡΑ
Από : ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Εως : ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
362
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΟΡΦΕΑ
ΜΑΥΡΟΚΚΛΗΣΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΜΑΥΡΟΚΚΛΗΣΙΟΥ, ΜΑΥΡΟΚΚΛΗΣΙ
Από : ΑΜΠΑΣΙ ΖΙΑΝΤ
Εως : ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ
363
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΟΡΦΕΑ
ΜΑΥΡΟΚΚΛΗΣΙΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΚΟΡΥΜΒΟΥ,                ΚΟΡΥΜΒΟΣ
Από : ΑΓΓΕΛΑΚΟΥΔΗ ΚΥΡΙΑΚΙΤΣΑ
Εως : ΧΟΤΣΙΟΓΛΟΥ ΚΙΜΠΡΙΕ
364
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΟΡΦΕΑ
ΜΙΚΡΟΥ ΔΕΡΕΙΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ (ΠΡΩΗΝ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ)
ΜΙΚΡΟΥ ΔΕΡΕΙΟΥ                           ΜΙΚΡΟ ΔΕΡΕΙΟ
Από : ΑΛΕΞΙΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ
Εως : ΨΑΘΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
365
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΟΡΦΕΑ
ΜΙΚΡΟΥ ΔΕΡΕΙΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΓΟΝΙΚΟΥ,                            ΓΟΝΙΚΟ
Από : ΑΛΑΤΖΑ ΑΙΣΕ
Εως : ΧΟΥΣΕΙΝ ΚΑΝΤΗΡΕ
366
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΟΡΦΕΑ
ΜΙΚΡΟΥ ΔΕΡΕΙΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΕΡΕΙΟΥ, ΜΕΓΑΛΟ  ΔΕΡΕΙΟ
Από : ΑΛΗ ΑΛΗ
Εως : ΚΟΥΡΤ ΧΑΣΑΝ
367
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΟΡΦΕΑ
ΜΙΚΡΟΥ ΔΕΡΕΙΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΕΡΕΙΟΥ
Από : ΜΑΜΟΥΤ ΖΕΙΝΕΠ
Εως : ΧΟΥΣΕΙΝ ΦΑΤΜΕ
368
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΟΡΦΕΑ
ΜΙΚΡΟΥ ΔΕΡΕΙΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΡΟΥΣΣΑΣ,                              ΡΟΥΣΣΑ
Από : ΑΚΓΙΟΥΝ ΧΑΤΙΤΖΕ
Εως : ΧΑΤΙΠ ΧΟΥΣΕΙΝ
369
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΟΡΦΕΑ
ΜΙΚΡΟΥ ΔΕΡΕΙΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ, ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙ
Από : ΑΒΤΖΗ ΕΣΡΑ
Εως : ΧΟΥΣΕΜΕ ΦΑΤΜΕ
370
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΟΡΦΕΑ
ΠΡΩΤΟΚΚΛΗΣΙΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΠΡΩΤΟΚΚΛΗΣΙΟΥ, ΠΡΩΤΟΚΚΛΗΣΙ
Από : ΑΓΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Εως : ΦΟΥΤΣΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
371
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΟΡΦΕΑ
ΠΡΩΤΟΚΚΛΗΣΙΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΑΓΡΙΑΝΗΣ,                       ΑΓΡΙΑΝΗ
Από : ΑΚΑΛΗ ΑΛΗΣ
Εως : ΚΟΥΣΙΑΝ ΧΟΥΣΕΙΝ
372
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΟΡΦΕΑ
ΠΡΩΤΟΚΚΛΗΣΙΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΑΓΡΙΑΝΗΣ,                       ΑΓΡΙΑΝΗ
Από : ΛΑΜΠΡΑΚΑΚΗ ΒΑΣΩ
Εως : ΧΟΥΣΕΙΝ ΣΕΡΓΚΙΟΥΛ
373
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΣΟΥΦΛΙΟΥ,                        ΣΟΥΦΛΙ
Από : ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Εως : ΓΚΑΖΟΥ ΤΡΙΑΔΑ
374
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΣΟΥΦΛΙΟΥ,                       ΣΟΥΦΛΙ
Από : ΓΚΑΙΝΤΑΤΖΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ
Εως : ΖΑΛΩΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑ
375
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΣΟΥΦΛΙΟΥ,                        ΣΟΥΦΛΙ
Από : ΖΑΠΑΡΤΑ ΑΝΘΗ
Εως : ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ
376
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΣΟΥΦΛΙΟΥ,                       ΣΟΥΦΛΙ
Από : ΚΑΡΑΚΗ ΠΑΓΩΝΑ
Εως : ΛΕΥΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ
377
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΣΟΥΦΛΙΟΥ,                       ΣΟΥΦΛΙ
Από : ΛΙΑΛΙΑΡΗ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ
Εως : ΜΟΥΤΙΑΚΑΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
378
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΣΟΥΦΛΙΟΥ,                     ΣΟΥΦΛΙ
Από : ΜΟΥΤΛΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
Εως : ΝΑΣΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
379
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΛΥΚΕΙΟ
ΣΟΥΦΛΙΟΥ,                          ΣΟΥΦΛΙ
Από : ΝΕΡΑΝΤΖΟΥΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Εως : ΠΑΠΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
380
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΛΥΚΕΙΟ
ΣΟΥΦΛΙΟΥ,                        ΣΟΥΦΛΙ
Από : ΠΑΡΑΛΙΚΙΔΟΥ ΠΑΓΩΝΑ
Εως : ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
381
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΛΥΚΕΙΟ
ΣΟΥΦΛΙΟΥ,                       ΣΟΥΦΛΙ
Από : ΣΙΜΟΣ ΖΗΣΗΣ
Εως : ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ
382
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΛΥΚΕΙΟ
ΣΟΥΦΛΙΟΥ,                        ΣΟΥΦΛΙ
Από : ΤΣΙΑΚΜΑΚΗ ΔΑΦΝΗ
Εως : ΨΩΡΟΦΥΛΛΙΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ
383
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΣΟΥΦΛΙΟΥ
1ο ΣΠΙΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ,               ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ
Από : ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
Εως : ΨΩΜΙΑΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
384
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΣΙΔΗΡΟΥ,                            ΣΙΔΗΡΩ
Από : ΑΙΑΖ ΑΧΜΕΤ
Εως : ΧΟΤΖΑ ΧΑΤΙΤΖΕ
385
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΔΑΔΙΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΔΑΔΙΑΣ,                                ΔΑΔΙΑ
Από : ΑΓΓΕΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
Εως : ΚΥΡΙΑΖΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
386
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΔΑΔΙΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΔΑΔΙΑΣ,                                 ΔΑΔΙΑ
Από : ΚΥΡΙΑΚΟΥΔΗ ΑΝΝΑ
Εως : ΧΡΥΣΑΦΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
387
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΚΟΡΝΟΦΩΛΙΑΣ
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΚΟΡΝΟΦΩΛΙΑΣ, ΚΟΡΝΟΦΩΛΙΑ
Από : ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΝΕΡΑΝΤΖΙΑ
Εως : ΛΕΛΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
388
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΚΟΡΝΟΦΩΛΙΑΣ
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΚΟΡΝΟΦΩΛΙΑΣ, ΚΟΡΝΟΦΩΛΙΑ
Από : ΜΑΔΑΡΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Εως : ΨΥΛΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
389
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΛΑΓΥΝΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΛΑΓΥΝΩΝ,                           ΛΑΓΥΝΑ
Από : ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Εως : ΛΟΓΑΡΟΥΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
390
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΛΑΓΥΝΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΛΑΓΥΝΩΝ,                          ΛΑΓΥΝΑ
Από : ΜΑΓΚΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Εως : ΨΑΘΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
391
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΛΥΚΟΦΩΤΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΛΥΚΟΦΩΤΟΣ,                   ΛΥΚΟΦΩΣ
Από : ΑΓΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Εως : ΜΠΡΙΤΣΙΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
392
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΛΥΚΟΦΩΤΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΛΥΚΟΦΩΤΟΣ,                  ΛΥΚΟΦΩΣ
α) Από : ΜΥΛΩΝΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ
Εως : ΨΑΘΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
β) Όλοι οι Κοινοτικοί Εκλογείς
393
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΤΥΧΕΡΟΥ
ΤΥΧΕΡΟΥ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
ΤΥΧΕΡΟΥ,                           ΤΥΧΕΡΟ
Από : ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΚΕΡΑΤΣΩ
Εως : ΔΑΛΓΙΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
394
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΤΥΧΕΡΟΥ
ΤΥΧΕΡΟΥ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
ΤΥΧΕΡΟΥ,                         ΤΥΧΕΡΟ
Από : ΔΑΜΙΑΝΙΔΟΥ ΠΑΡΕΣΣΑ
Εως : ΗΛΙΑΣΚΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ
395
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΤΥΧΕΡΟΥ
ΤΥΧΕΡΟΥ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
ΤΥΧΕΡΟΥ,                    ΤΥΧΕΡΟ
Από : ΘΕΟΦΑΝΟΥΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Εως : ΚΕΧΑΓΙΑ ΜΑΡΙΑ
396
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΤΥΧΕΡΟΥ
ΤΥΧΕΡΟΥ
1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΤΥΧΕΡΟΥ,                          ΤΥΧΕΡΟ
Από : ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Εως : ΜΕΧΜΕΤ ΜΟΥΣΤΑΦΑ
397
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΤΥΧΕΡΟΥ
ΤΥΧΕΡΟΥ
1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΤΥΧΕΡΟΥ,                          ΤΥΧΕΡΟ
Από : ΜΙΛΤΣΑΚΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
Εως : ΣΙΑΠΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
398
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΤΥΧΕΡΟΥ
ΤΥΧΕΡΟΥ
1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΤΥΧΕΡΟΥ,                           ΤΥΧΕΡΟ
Από : ΣΙΔΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
Εως : ΧΟΨΟΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
399
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΤΥΧΕΡΟΥ
ΛΕΥΚΙΜΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΛΕΥΚΙΜΗΣ,                        ΛΕΥΚΙΜΗ
Από : ΑΒΟΝΚΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ
Εως : ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
400
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΤΥΧΕΡΟΥ
ΛΕΥΚΙΜΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΛΕΥΚΙΜΗΣ,                       ΛΕΥΚΙΜΗ
Από : ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΕΜΟΡΦΙΛΗ
Εως : ΨΗΜΕΝΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ
401
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΤΥΧΕΡΟΥ
ΛΥΡΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ
ΛΥΡΑΣ,                                 ΛΥΡΑ
Από : ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΣΟΥΛΤΑΝΑ
Εως : ΚΩΣΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
402
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΤΥΧΕΡΟΥ
ΛΥΡΑΣ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
ΛΥΡΑΣ,                                       ΛΥΡΑ
Από : ΛΑΜΠΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
Εως : ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ
403
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΤΥΧΕΡΟΥ
ΠΡΟΒΑΤΩΝΑΣ
ΠΡΩΗΝ  ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ
ΠΡΟΒΑΤΩΝΑ, ΠΡΟΒΑΤΩΝΑΣ
Από : ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΡΟΔΟΠΗ
Εως : ΚΥΡΙΖΑΚΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ
404
ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΤΥΧΕΡΟΥ
ΠΡΟΒΑΤΩΝΑΣ
ΠΡΩΗΝ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ
ΠΡΟΒΑΤΩΝΑ, ΠΡΟΒΑΤΩΝΑΣ
Από : ΛΑΦΤΣΗ ΜΑΡΙΝΑ
Εως : ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
405
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΤΥΧΕΡΟΥ
ΠΡΟΒΑΤΩΝΑΣ
ΠΡΩΗΝ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ
ΘΥΜΑΡΙΑΣ,                     ΘΥΜΑΡΙΑ
Από : ΑΣΛΑΜΑΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Εως : ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ ΕΛΕΝΗ
406
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΤΥΧΕΡΟΥ
ΠΡΟΒΑΤΩΝΑΣ
ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΑΥΡΗΣ,                              ΤΑΥΡΗ
Από : ΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΤΙΝΑ
Εως : ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ ΜΑΡΘΑ
407
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΤΥΧΕΡΟΥ
ΦΥΛΑΚΤΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ
ΦΥΛΑΚΤΟΥ,                    ΦΥΛΑΚΤΟ
Από : ΑΒΑΓΙΑΝΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
Εως : ΚΥΡΤΣΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
408
ΣΟΥΦΛΙΟΥ/
ΤΥΧΕΡΟΥ
ΦΥΛΑΚΤΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ
ΦΥΛΑΚΤΟΥ,                  ΦΥΛΑΚΤΟ
Από : ΛΑΚΑΚΗΣ ΜΟΣΧΟΣ
Εως : ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ