Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010

Πάππους Ντιάφλης : Κόματι-Κόματι ! Υπουψήφιους μας Δήμαρχους χουρετεύ’ στ’ Πνύκα!

Υποψήφιους μας Δήμαρχους θα χουρατέψ’ σήμηρα του βραδ’ στ’ Πνύκα κι θα μας βγάλ’ τουν προυηκλογικό τ’ τουν λόου. Θα μαζουχτεί πουλύς κόσμους κι θα γεν’ τρανό καλαμπαλ’κ. Θα νάρθουν κι Καρκατσλιώτ’ κι Καμπιώτ’, κι Μουζμουλάδις πού τν Κουρνουφουλιά μι τς Τσιαμουκουραίοι που τ’ Δαδιά, κι Αρβαν’τάδις που του Μπίτικλι μαζί μι τα Κναβούδια κι τς Λαηνιώτ’. Θα νάρθουν λεν κι Κατσβέλ’ που τν Αγριάν’ μαζί μη τς Πουμάκ’ που του Ντηρβέν’ κι του Ντημήργιαν’. Θα μαζουχτούν ούλ’ μαζί σν πλατεία κάτου απού τν Πνύκα κι θα γεν’ μηγάλους ρόσπουτους.  Ούλ’ μαζί θα φανάζουν κι θα χειρουκρουτούν τουν υποψήφιου μας του Δήμαρχου κι θα τουν υπουστηρίζουν, για να σκιαχτούν ουλ’ κι να μην έρθουν κι του πάρουν του Σουφλί μας κι χάσουμι τσ’ χρυσές τσ’ κουτάλις!

 Πριν να ναρθ’ καταή υπουψήφιους μας Δήμαρχους, θα τουν παν όξου στου ηκλησάκ’ τ’ Αή-Τρύφουνα για να τουν ηβλουγήσ’ Δησπότς κι να τουν ηξουμουλουγείσ’. Μέτα λεν θα τουν μηταλάβ’ κι για τι’ αυτό θα βάνουν κατ’ μπαμπάτσ’κα  ντρέκια απού καταή για να βαστούν του καμπαναριό για να μην πιπκουθεί κι τσακστεί τν ώρα π’ θα μηταλαβεν’ υποψήφιους μας Δήμαρχους, κι σκρουπστούν τα κιρπίτσια ουτέμπιρι.

Απάντηση στον κ. Παπουτσή από τον συνδυασμό ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΟ κύριος Παπουτσής δεν είναι παρατηρητής των γεγονότων για να δηλώνει ότι υπάρχει πρόβλημα μεταναστών.  Είναι εκεί  για να λύνει προβλήματα με βάση τις διεθνείς συνθήκες και τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.  Ερωτάται λοιπόν ο Υπουργός, επί ένα χρόνο η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τι έκανε; Τι διεκδίκησε από την  Ε.Ε., για ενα πρόβλημα πανευρωπαϊκό για ένα πρόβλημα κατεξοχήν ανθρωπιστικό; Τι διεκδίκησε από  την Τουρκία; Απολύτως τίποτε και στις δυο περιπτώσεις. Τουναντίον χρησιμοποιεί το ζήτημα των μεταναστών για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης και μιλά γι' αυτό χαϊδεύοντας τα πιο συντηρητικά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας παίζοντας εν ου παικτοίς. Δεν λέει τίποτε για τα άθλια κέντρα κράτησης αλλά και για τους νεκρούς μετανάστες. Δεν απαντά στις αιτιάσεις των διεθνών οργανισμών και πετά την μπάλα στην εξέδρα. Εμείς τονίζουμε ότι οι μετανάστες δεν είναι πρόβλημα αλλά έχουν προβλήματα, και πως απαιτούνται ουσιαστικές πολιτικές στηριγμένες πάνω στις διεθνείς συμβάσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα και όχι επικοινωνιακά τεχνάσματα. Το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών δεν εξυπηρετείται με δηλώσεις για το ξέφραγκο αμπέλι αλλά με πολιτκές που λύνουν με τρόπο δημοκρατικό τα προβλήματα.

«Επίσκεψη του υποψηφίου Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρη Γιαννακίδη στην Ξάνθη
Αύριο, Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κ. Άρης Γιαννακίδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Φώτη Καραλίδη, θα επισκεφθούν στις 9:15 το πρωί την ΣΕΚΑΠ, όπου θα έχουν συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο και τους εργαζομένους, ενώ στις 10:30 θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στο Νοσοκομείο Ξάνθης.

Παρουσίαση της ψηφιακής διάστασης του Νέου ΣχολείουΑύριο Παρασκευή 8 Οκτωβρίου από τη Λήμνο θα γίνει η παρουσίαση του Νέου Σχολείου . 
Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, παρουσία του Πρωθυπουργού, Γ. Α. Παπανδρέου θα κάνει την παρουσίαση της ψηφιακής διάστασης του Νέου Σχολείου η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο www.sch.gr


Συμφέροντα - Μηχανισμοί - Πολίτες !


Σε μια  περίοδο που η διαφθορά είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας ,σε μια περίοδο που έχει γίνει το κυρίαρχο ζήτημα που απασχολεί τον ελληνικό λαό που έτσι κι αλλιώς είναι αυτός που πληρώνει την ζημιά,κάποιοι συνεχίζουν να στήνουν και να λειτουργούν μηχανισμούς για στήριξη συμφερόντων.
Υπάρχει κάποιος σήμερα σε αυτή την χώρα που να μην θεωρεί την διαφθορά μια από τις κύριες αιτίες για την κατάντια της χώρας; υπάρχει κάποιος που να μην αντιλαμβάνεται ότι αυτές οι θυσίες στις οποίες υποβάλλεται είναι για να ξεπληρώνονται ζημιές και  από την διαφθορά;
Νομίζω ότι είναι πλέον αντιληπτό στον καθένα ότι αυτή η διαφθορά δεν μπορεί να καταπολεμηθεί μόνο από την πολιτεία,πρέπει να συνδράμει και να είναι πρωταγωνιστής ο άμεσα θιγόμενος ,ο ίδιος ο πολίτης.
Οι εκλογές που έρχονται είναι κρίσιμες όχι μόνο γιατί υπάρχουν νέα δεδομένα στην αυτοδιοίκηση με την εφαρμογή του "Καλλικράτη"που φέρνει μεγάλες αλλαγές,αλλά γιατί οι πολίτες καλούνται να διδαχθούν από τα λάθη τους.καλούνται να δείξουν αντιστάσεις σε πιέσεις και πολλές φορές εκβιασμούς μηχανισμών.
Οι πολίτες είναι αυτοί που με την στάση τους και τις επιλογές τους θα βάλλουν φραγμό στα σχέδια αλλήλοεξηπηρετούμενων  συμφερόντων,θα απομακρύνουν αυτούς που χωρίς πολιτική πρόταση προσπαθούν να επιβάλουν εκείνους που  βολεύει στα σχέδια τους.
Οι πολίτες είναι αυτοί που μπορούν να αλλάξουν ένα χώρο από τους κύριους της διαφθοράς,η αυτοδιοίκηση, οι δήμοι είναι στην κορυφή της διαφθοράς στην έκθεση του επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης.
Σε αυτές τις εκλογές οι πολίτες αξιολογούν τις πολιτικές προτάσεις,αξιολογούν την ηθική και την τιμιότητα και δεν υποκύπτουν σε εκβιασμούς και υποσχέσεις εξυπηρέτησης μικροσυμφερόντων.

http://gkatzios.blogspot.com/


Το Facebook για αρχάριους... πολιτικούςΉθελα εδώ και καιρό να γράψω ένα αναλυτικό guideline για το Facebook, ίσως αυτό να γίνει τον επόμενο μήνα. Αυτή την φορά είπα να αρκεστώ σε μερικές απλές συμβουλές και αυτό γιατί η πιθανότητα εκλογών, γέμισε το inbox μου με δεκάδες αιτήσης φιλίας απο πολιτευτές - όλων των παρατάξεων - που έσπευσαν να αποκομίσουν επικοινωνιακό οφέλος... ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν. Ιδού λοιπόν μερικές απλές συμβουλές επιβίωσης.

facebook login page, originally uploaded by psylum.

2) Είστε πολιτικός και ανοίξατε προφίλ; Μέγα λάθος. Ο στόχος σας, λογικά, είναι να προσελκύσετε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, κάτι που σημαίνει οτι αργά ή γρήγορα οι, περίπου, 5.000 που έχει θέσει το facebook σαν όριο θα εξαντληθούν και θα αναγκαστείτε να ανοίξετε page. Αφήστε, λοιπόν, το πρώτο βήμα και περάστε κατευθείαν στο επόμενο, για να γλυτώσετε και μερικές κινήσεις που μπορεί να στοιχίσουν αρνητικά στην εικόνα σας.

3) Εφόσον θέλετε να επιμείνετε με το προφίλ μην αρχίζετε να κάνετε μαζικά friend requests στην προσπάθεια σας να μαζέψετε μεγάλο... ακροατήριο γρήγορα. Το facebook θα σας θεωρήσει spam user και θα μπλοκάρει το profile σας με αποτέλεσμα όσο επίμονος και να είστε να υποχρεωθείτε να

Στον Mario Vargas Llosa το Νόμπελ Λογοτεχνίας 2010

Σε έναν από τους αγαπημένους μου συγγραφείς απονέμεται το Βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας 2010


Στον γνωστό συγγραφέα Μάριο Βάργκας Λιόσα, από το Περού, απονέμεται το Βραβείο Νομπέλ Λογοτεχνίας 2010, όπως ανακοίνωσε από τη Στοκχόλμη η Σουηδική Ακαδημία.
Ο Βάργκας Λιόσα είναι ένας από τους σημαντικότερους μυθιστοριογράφους και δοκιμιογράφους της Λατινικής Αμερικής, όπως και ένας από τους πιο διακεκριμένους συγγραφείς της γενιάς του.
Ο Βάργκας Γιόσα έγινε γνωστός στη δεκαετία του 1960 με μυθιστορήματα όπως τα La ciudad y los perros (Η πόλη και οι σκύλοι) (1963), La casa verde (Το πράσινο σπίτι) (1965), και το μνημειώδες Conversación en La Catedral (Συζήτηση στον Καθεδρικό ναό) (1969). Σήμερα παραμένει πολυγραφότατος σε μια ευρεία γκάμα λογοτεχνικών ειδών και στη δημοσιογραφία. Το λογοτεχνικό του έργο περιλαμβάνει κωμωδίες, αστυνομικά, ιστορικά και πολιτικά μυθιστορήματα. Πολλά από

«Εξαίρεση τμήματος της Θράκης από την κάλυψη ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος».

Η DIGEA συστάθηκε, σύμφωνα με την ΚΥΑ 21161/2008, από ορισμένους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας με σκοπό την ψηφιακή εκπομπή των τηλεοπτικών προγραμμάτων τους στο σύνολο της επικράτειας μέχρι το τέλος του 2012. Στα πλαίσια αυτής της υποχρέωσης άρχισε η σταδιακή μετάβαση από την αναλογική στην ψηφιακή εκπομπή.
                Με Δελτίο Τύπου της 6ης Οκτωβρίου 2010, η DIGEA ανακοινώνει ότι «εισέρχεται και η Θράκη στην ψηφιακή εποχή από τις 19 Νοεμβρίου, καθώς η Digea αρχίζει εκπομπές ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος».
Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία θα αρχίσει να μεταδίδει ψηφιακά το σήμα των σταθμών εθνικής εμβέλειας από το Κέντρο Εκπομπής Πλάκα Αλεξανδρούπολης, καλύπτοντας το νότιο τμήμα του Ν. Έβρου, το νότιο τμήμα του Ν. Ροδόπης, το νοτιοανατολικό τμήμα της Ξάνθης και το βόρειο τμήμα της Σαμοθράκης.
Ακόμη η Digea δηλώνει πως έχει σχέδιο ανάπτυξης στο Αιγαίο και τη Δυτική Ελλάδα, 

«Εκούσια κατάργηση φορολογικών διαφορών, ρύθμιση ληξιπρόθεσμων χρεών, διατάξεις για την αποτελεσματική τιμωρία της φοροδιαφυγής και άλλες διατάξεις»Α. Ρύθμιση ληξιπροθέσμων οφειλών

    Με τις διατάξεις του άρθρου 14 ρυθμίζονται τα ληξιπρόθεσμα, μέχρι τις 30.09.2010, χρέη προς το Δημόσιο που έχουν βεβαιωθεί με τις διατάξεις του Κ.Ε.Δ.Ε. στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ.) και τα Τελωνεία του Κράτους. Η ρύθμιση αυτή κρίθηκε απαραίτητη λόγω της οικονομικής κρίσης και της αδυναμίας πολλών επιχειρήσεων να ανταποκριθούν άμεσα στην εξόφληση των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεών τους προς το Δημόσιο.

    Οι όροι και οι προϋποθέσεις της ρύθμισης βοηθούν τους συνεπείς οφειλέτες να εξοφλήσουν τις υποχρεώσεις τους σε λίγες ή πολλές δόσεις, ανάλογα με την οικονομική δυνατότητά τους, ταυτόχρονα όμως με τους λοιπούς όρους που τίθενται τους αποτρέπουν να δημιουργήσουν νέα ληξιπρόθεσμα χρέη ή να μην υποβάλλουν τρέχουσες φορολογικές δηλώσεις που από τον νόμο έχουν υποχρέωση.

    Για να χορηγηθεί κίνητρο εξόφλησης και στα ληξιπρόθεσμα χρέη που έχουν βεβαιωθεί από το έτος 2007 και μετά, τα οποία επιβαρύνονται με χαμηλό ποσοστό προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής, οπότε η απαλλαγή που θα χορηγηθεί στις προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής θα είναι σε ποσό πολύ ελάχιστη σε σύγκριση με το σύνολο της οφειλής, συγκριτικά με τα χρέη που έχουν βεβαιωθεί προγενέστερα, παρέχεται η δυνατότητα της έκπτωσης μέρους των πρόσθετων φόρων ή πρόσθετων τελών 

(φορολογικών προσαυξήσεων), το οποίο κυμαίνεται ανάλογα με το έτος της βεβαίωσης, με έναρξη 10% για το έτος 2007 και κατάληξη το έτος 2010 με έκπτωση 40%. Αντίθετα όσα χρέη έχουν βεβαιωθεί από το έτος 2006 και προγενέστερα, όπου οι προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής είναι σημαντικές και το ποσό της απαλλαγής αυτών, ανάλογα με τον αριθμό των δόσεων που θα επιλέξει ο οφειλέτης, αρκετά υψηλό, δεν χορηγείται έκπτωση στις φορολογικές προσαυξήσεις.

«Επίσκεψη του κ. Γιώργου Παυλίδη στην Κλωστοϋφαντουργία του πρώην ΟΤΤΟ Εβρος»
«Η Κυβέρνηση να δώσει μια οριστική λύση, καθαρή λύση, στην «ομηρία» των εργαζομένων».

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Α.Μ.Θ. κ. Γιώργος Παυλίδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη κ. Δημήτρη Πέτροβιτς και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, επισκέφθηκε στις 5 Οκτωβρίου 2010 τους εργαζόμενους και απλήρωτους, από διετίας περίπου, στη Βιομηχανία “Κλωστήρια ΟΤΤΟ Έβρος”.   Είχε συνάντηση μαζί τους, παρόντος του Προεδρείου του σωματείου, όπου αναφέρθηκε η μακρόχρονη ταλαιπωρία τους, η μη πληρωμή τους και η θέση τους, περίπου, σε κατάσταση «ομηρίας». Οι εργαζόμενοι κατέθεσαν την εντονότατη διαμαρτυρία τους προς κάθε κατεύθυνση, για την άνιση μεταχείριση τους έναντι άλλων, ανάλογων ανά την Ελλάδα και την περιοχή επιχειρήσεων, την μη τήρηση εξαγγελίας και δέσμευσης της κυβέρνησης, σε κορυφαίο επίπεδο, ότι το θέμα της κλωστοϋφαντουργίας έχει λυθεί και την διαιώνιση, μέχρι σήμερα, 

"Πόλη, Νοσταλγία μου"Έκθεση που συγκεντρώνει τις ιστορίες 47 Ρωμιών που σε διάφορα χρονικά διαστήματα εγκατέλειψαν ή αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την Πόλη μεταναστεύοντας στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, με τίτλο: "Πόλη, Νοσταλγία μου: Πρόσφυγες που νοσταλγούν. Οι Ρωμιοί της Πόλης ξαναθυμούνται", διοργανώνεται από το Ίδρυμα Ανταλλαγέντων Λοζάννης με τη στήριξη του Istanbul 2010.

    Η έκθεση εγκαινιάζεται αύριο, Παρασκευή, στο Σισμανόγλειο Πολιτιστικό Μέγαρο του Γενικού Ελληνικού Προξενείου στην Κωνσταντινούπολη και αποτελείται από εντυπωσιακά στιγμιότυπα ζωής, που αναδύθηκαν μέσα από το μαγνητοσκοπημένο και γραπτό υλικό, το οποίο συγκεντρώθηκε από το Ίδρυμα Ανταλλαγέντων Λοζάννης, με συνεντεύξεις από 47 Ρωμιούς της Πόλης που ζουν σήμερα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

    Η έκθεση, θα παρουσιαστεί στην Αθήνα στις 23 Οκτωβρίου και στις 6 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. 


απε

Διευκρινίσεις για το φορολογικόΔιευκρινίσεις για τη νέα φορολογική κλίμακα που θα ισχύσει για τα εισοδήματα που θα αποκτηθούν φέτος και τα ποσά των αποδείξεων που απαιτείται να προσκομισθούν από τους φορολογούμενους ανάλογα με το εισόδημά τους για να ωφεληθούν από την έκπτωση όλου του αφορολόγητου ποσού δίνει το υπουργείο Οικονομικών.
   Όπως διευκρινίζεται σε εγκύκλιο που εστάλη στις εφορίες, οι φορολογούμενοι μαζί με τις φορολογικές δηλώσεις θα πρέπει να βάλουν σε φάκελο όλες τις αποδείξεις δαπανών τους, στον οποίο θα αναγράφεται το συνολικό ποσό και ο αριθμός τους.
   Η νέα φορολογική κλίμακα προβλέπει χορήγηση αφορολόγητου ποσού που συνδέεται άμεσα με τις δαπάνες.
   Το ελάχιστο ύψος των ετήσιων δαπανών πρέπει να ανέρχεται στο 10% του ατομικού εισοδήματός το οποίο φορολογείται με τις γενικές διατάξεις αν αυτό είναι μέχρι 12.000 και αν

Ξανά στο δημοτικό συμβούλιο Αλεξανδρούπολης το θέμα της εξόφλησης των 55 εργαζομένων της ΚΕΠΑΔΑΑπλήρωτοι παραμένουν εδώ και πέντε μήνες οι 55 εργαζόμενοι στην Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης του δήμου Αλεξανδρούπολης (ΚΕΠΑΔΑ), καθώς, μέχρι και σήμερα, ο δήμος δηλώνει αδυναμία να εξοφλήσει τα δεδουλευμένα τους. 
Είχε προηγηθεί ένα μεγάλο διάστημα κατά το οποίο ο προϋπολογισμός της επιχείρησης απορρίπτονταν επανειλημμένα από τον αρμόδιο επίτροπο με την αιτιολογία ότι οι κωδικοί που εμφανίζονταν δεν αφορούσαν τις δράσεις της επιχείρησης. 
Μετά την εξέλιξη αυτή ο δήμος Αλεξανδρούπολης προσέφυγε στο Ελεγκτικό Συνέδριο, που τρεις μήνες μετά απάντησε επίσης αρνητικά, αναγκάζοντας το διοικητικό συμβούλιο της Κ. Ε. Π. Α. Δ. Α. να προχωρήσει στην αναδιαμόρφωση και μείωση του προϋπολογισμού της Επιχείρησης. 
Το σχέδιο αυτό εγκρίθηκε τελικά από τον αρμόδιο επίτροπο, ωστόσο το θέμα παραμένει σε εκκρεμότητα, καθώς ο δήμος ακόμη δεν έχει καταβάλλει τα οφειλόμενα. Το θέμα έρχεται σήμερα, εκ νέου, εκτός ημερήσιας διάταξης, στο δημοτικό συμβούλιο της Αλεξανδρούπολης, που θα συνεδριάσει το απόγευμα. 

ερτ

Κλείνει τις…εκκρεμότητές του το νομαρχιακό συμβούλιο ΈβρουΣειρά τροποποιήσεων στον προϋπολογισμό, στα προγράμματα οδοποιίας και στο πρόγραμμα επενδύσεων, αποφάσισε ομόφωνα το νομαρχιακό συμβούλιο Έβρου, κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση. 
«Οι τροποποιήσεις αυτές έγιναν με στόχο να τακτοποιηθούν οικονομικά εκείνα τα έργα που προχωρούν και έχουν απορρόφηση», σχολίασε ο νομάρχης Έβρου, Νίκος Ζαμπουνίδης, και πρόσθεσε πως είναι «κάποια πολύ μικρά έργα αυτά που απεντάχθηκαν, επειδή, για όποιους λόγους, δεν προχώρησαν». 
Ο νομάρχης επεσήμανε ότι το νομαρχιακό συμβούλιο και η νομαρχιακή αυτοδιοίκηση κλείνει τον κύκλο της στο τέλος του έτους και έδωσε το στίγμα της πρόθεσης που υπάρχει, «να μην μείνουν εκκρεμότητες» στο τέλος της περιόδου. 
Στη συνεδρίαση εξετάστηκαν και τέσσερις περιβαλλοντικές μελέτες για ισάριθμες επιχειρήσεις του νομού, ωστόσο ο κ. Ζαμπουνίδης στάθηκε ιδιαίτερα σε αυτήν που αφορά στην εγκατάσταση μεγάλης μονάδας φωτοβολταϊκών, σε έκταση 80.000 τ.,μ., στην περιοχή του Σπηλαίου του δήμου Τριγώνου, σχολιάζοντας ότι η επένδυση αυτή γίνεται στο βόρειο τμήμα του νομού, για το οποίο έχει καλλιεργηθεί η άποψη ότι δεν προσφέρεται για φωτοβολταϊκά, λόγω της μικρότερης ηλιοφάνειας. «Υπάρχει δυνατότητα, υπάρχει αποδοτικότητα και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η Εταιρεία Ηλεκτρισμού της Γαλλίας, επέλεξε το βορειότερο σημείο του Έβρου για να επενδύσει και αυτό δεν είναι τυχαίο». 

ερτ

Ο Γιώργος Πεταλωτής αναλαμβάνει την ευθύνη της προεκλογικής εκστρατείας του ΠΑ. ΣΟ. Κ. στην Α.Μ.-Θ

Ο υπουργός παρά τω πρωθυπουργό, βουλευτής Ροδόπης, Γιώργος Πεταλωτής αναλαμβάνει υπό την ευθύνη του την προεκλογική εκστρατεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπως ανακοίνωσε εχθές ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος, Μιχάλης Καρχιμάκης. Όπως προανήγγειλε ο κ. Καρχιμάκης, εν όψει των εκλογών της αυτοδιοίκησης, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, πρόκειται να επισκεφθεί τις μισές, τουλάχιστον, από τις 13 περιφέρειες της χώρας, ξεκινώντας την ερχόμενη Κυριακή από την περιφέρεια Ιονίων Νήσων. 

ερτ