Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2010

Παύλος Φυλλαρίδης : Δεν εμμένω στην πρόθεση μου να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος


Προς τον Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Έβρου και τους Γραμματείς των  Σ.Ε. Σουφλίου  Ορφέα και Τυχερού.
Έχοντας ως όπλα  την μακροχρόνια εμπειρία μου στην αυτοδιοίκηση , την μεγάλη γνώση του χώρου του νέου Δήμου Σουφλίου,  την εντιμότητα στην πολιτική μου ζωή ,  την καθαρότητα και σταθερότητα των λόγων μου ,και επειδή κάποιοι  κομματικοί χώροι εξέφρασαν ήδη τις προθέσεις τους για το τον Δήμο Σουφλίου ,  εκδήλωσα την πρόθεση μου να ηγηθώ ενός ψηφοδελτίου στηριζόμενος από μία  ευρύτερη  παράταξη  με απώτερο σκοπό το συμφέρον του τόπου μας και την συσπείρωση της  παράταξης μας , που στα Δημοτικά πράγματα του Σουφλίου , δεν περνούσε τα καλύτερα της.
Παρά το γεγονός της ηλικίας μου συμμερίζομαι και είμαι ανοιχτός πάντοτε στις νέες ιδέες και πορεύομαι με βάση αυτές, ενώ ουδέποτε υπήρξα και ούτε πρόκειται να υπάρξω στο μέλλον εμπλεκόμενος στα οποιαδήποτε μικροσυμφέροντα.
      Λαμβάνοντας όμως υπόψη μου όλα τα γεγονότα που εξελίχτηκαν από την πρώτη μας συνέλευση στις 18-06-2010 , και ειδικότερα σε όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ημέρες ,επειδή όλα αυτά  είναι έξω από τις δικές μου αρχές , πρακτικές και αξίες δηλώνω ότι δεν εμμένω στην πρόθεση μου να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος , πράξη η οποία πιστεύω πως θα βοηθήσει περαιτέρω  στην συσπείρωση της  παράταξης μας και μίας ευρύτερης,   ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών για την διεκδίκηση του Δήμου Σουφλίου.
  Δηλώνω όμως κατηγορηματικά ότι παραμένω στρατευμένος  και θα στηρίξω την όποια απόφαση παρθεί μέσα σε δημοκρατικές και διαφανείς διαδικασίες.
                                               Σουφλί   30-07-2010
                                              Παύλος   Φυλλαρίδης


Χρηματοδότηση στη Σχ. Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου

Τη χρηματοδότηση της Σχολής Αστυφυλάκων της περιοχής Διδυμοτείχου με το ποσό των 500.000 ευρώ υπέγραψε σήμερα ο Υφυπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Σταύρος Αρναουτάκης ικανοποιώντας με τον τρόπο αυτό σχετικό αίτημα.
Ο κ. Αρναουτάκης ενημέρωσε τηλεφωνικά την βουλευτή Έβρου ΠΑΣΟΚ Όλγα Ρενταρή- Τέντε για την εξέλιξη αυτή, αφού η ίδια είχε ενδιαφερθεί προσωπικά για την ικανοποίηση του αιτήματος.
Από την πλευρά της κα Ρενταρή εξέφρασε τις ευχαριστίες της στον Υφυπουργό για την θετική εξέλιξη στην ικανοποίηση του αιτήματος.

ebros.gr

Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες ΔυνάμειςΜε απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελου Βενιζέλου κηρύσσεται τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις λόγω του τραγικού ατυχήματος με το ελικόπτερο Apache στα Μέγαρα, το οποίο στοίχισε τη ζωή σε δύο επίλεκτα στελέχη της Αεροπορίας Στρατού.Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, έκανε την  ακόλουθη δήλωση για την τραγική  απώλεια των δύο χειριστών  του ελικοπτέρου της Αεροπορίας Στρατού:
Είναι βαθιά  η οδύνη μας από την τραγική  απώλεια των δύο χειριστών του ελικοπτέρου της Αεροπορίας Στρατού.
Θρηνούμε  όλοι, οι Ένοπλες Δυνάμεις, ο Ελληνικός  λαός, την απώλεια δύο νέων ανθρώπων που έπεσαν την ώρα του καθήκοντος.
Στις οικογένειές  τους εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια και την συμπαράστασή μου. Οι σκέψεις  μας είναι μαζί τους.

Αποτελέσματα Απογραφής Μισθοδοτούμενων Ελ. Δημοσίου


Με βάση τα στοιχεία που είχαν συγκεντρωθεί έως 29/7/2010 (ώρα 11:37) το σύνολο των μοναδικών απογραφέντων ήταν 768.009 άτομα.

Φορείς υλοποίησης

Η απογραφή σχεδιάστηκε, υλοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε μέσα σε δύο μήνες. Πρόκειται για ένα έργο πνοής που δημιουργήθηκε σε χρόνο πρωτόγνωρο για τα μέχρι σήμερα δεδομένα.
  • Το έργο υπήρξε προϊόν συνεργασίας δύο Υπουργείων (Εσωτερικών και Οικονομικών) με τη συμβολή του γραφείου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Πρωθυπουργού. Τέτοιες συνεργασίες, υπό κανονικές συνθήκες, προσθέτουν διαδικαστικά εμπόδια σε αντίστοιχα έργα της Δημόσιας Διοίκησης.
  • Η απογραφή υλοποιήθηκε χωρίς κανένα κόστος για το Ελληνικό Δημόσιο. Η εφαρμογή υλοποιήθηκε με τη συνεργασία της ΔΙΑΣ ΑΕ στο πλαίσιο των υπηρεσιών που προσφέρει στο Δημόσιο για την υλοποίηση της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών.
  • Δημιουργήθηκε ομάδα υποστήριξης των χρηστών του συστήματος, η οποία υποστήριζε τους απογραφόμενους, εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο, κάθε μέρα κατά την διάρκεια της διαδικασίας.

Τεχνικά στοιχεία


Αναβάλλεται η συναυλία των Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα

Η Big Star Promotion ανακοινώνει ότι οι προγραμματισμένες συναυλίες των Χάρη & Πάνου Κατσιμίχα το Σάββατο 31 Ιουλίου στη Πλαζ του Ε.Ο.Τ., στην Αλεξανδρούπολη και την Κυριακή 1 Αυγούστου 2010 στο Παλιό Αεροδρόμιο, στην Καβάλα, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Φιλίππων αναβάλλονται.

Η δυσμενής κατάσταση λόγω έλλειψης καυσίμων, καθιστά αδύνατη τη μεταφορά του εξοπλισμού των καλλιτεχνών για τη πραγματοποίηση της παραπάνω προγραμματισμένης εμφάνισης.

Όσοι έχουν ήδη αγοράσει εισιτήριο μπορούν να απευθυνθούν στα σημεία προπώλησης για την επιστροφή του αντιτίμου, από την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Φεστιβάλ Νέων «Άρδας 2010» Ημέρα δεύτερη

Η δεύτερη ημέρα στο φεστιβάλ του Άρδα συνεχίστηκε , επίσης με μεγάλη επιτυχία και με μεγάλη προσέλευση κόσμου . Τα σχήματα που απόλαυσε το κοινό ήταν : Μωρά στη Φωτιά -Πολτοκάλογλου - Ζιώγαλας - Φάμελος . Σήμερα το φεστιβάλ συνεχίζεται με Γλυκερία - Ασλανίδου - Λιανό .


Φωτό: tomadakis@blogspot.com