Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010

Αλεξανδρούπολη : εκδηλώσεις σήμερα 24 Ιουλίου

Σάββατο 24/7 σήμερα και τα δρώμενα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης  είναι:

1. Στις 21:30 ανοίγουν οι πύλες για τη συναυλία του Σάκη Ρουβά στην πλαζ του ΕΟΤ.
Είσοδος με εισιτήριο

2. Η 14η Εμπορική Έκθεση είναι στη δεύτερη μέρα λειτουργίας της στο χώρο του πάρκινγκ του φάρου, με εκθέτες επιχειρήσεις από την τοπική κοινωνία και όχι μόνο.
Ώρες λειτουργίας (19:00-23:30).

2. Επίσης σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το 19ο Φεστιβάλ Βιβλίου στην παραλιακή (Λ. Βασιλέως Αλεξάνδρου) το οποίο είναι ανοιχτό από τις 19:00 έως τις 24:00.

3. Στο ιστορικό μουσείο Αλεξανδρούπολης λειτουργεί Έκθεση αερομοντελισμού από τις 10:00 έως 21:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Συνεχίζει ο κύριος Δημούτσης

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Δήμαρχος Τυχερού κύριος Δημούτσης προς τη δημιουργία συνδυασμού για το νέο Καλλικρατικό Δήμο Σουφλίου .
Έχει καθημερινά δραστηριότητα και επαφές με ανθρώπους τόσο στον Ορφέα όσο και στο Σουφλί που επισκέπτεται όλο και πιο συχνά .
Αυτό που πιστεύει και δηλώνει ο κύριος Δημούτσης είναι ότι ο κόσμος θα τον κρίνει από το έργο που έχει κάνει στο Δήμο Τυχερού και όχι από όσα οι αντίπαλοι του καταλογίζουν .

Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Σουφλίου : ανανέωσε το ραντεβού με τα στελέχη

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η συνέλευση των στελεχών και μελών των Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Σουφλίου , Ορφέα και Τυχερού παρουσία του Γραμματέα της Νομαρχιακής Αθανάσιου Ράσιου . Ο κύριος Ράσιος προλόγισε και καλωσόρισε τα μέλη , τόνισε τη σημασία τη σημαντικότητα και τις αλλαγές που φέρνει ο Καλλικράτης , έδωσε έμφαση στο μέγεθος του νέου Καλλικρατικού Δήμου Σουφλίου και στο ρόλο που μπορεί αυτός να παίξει αλλά και τη σοβαρότητα που πρέπει να αντιμετωπιστεί όπως και τις δυσκολίες που θα προκύψουν . Επίσης άφησε στη διάθεση των παρευρισκομένων να σχολιάσουν και να αξιολογήσουν την πρόθεση για υποψηφιότητα του πρώην Δημάρχου κύριου Φυλλαρίδη .
Σχεδόν ομόφωνα τα στελέχη δεν θέλησαν να περάσουν σε αξιολόγηση κρίνοντας σωστό να αφήσουν λίγο χρόνο ακόμα στα μέλη , στελέχη και φίλους να δραστηριοποιηθούν λίγες μέρες ακόμα .Να κάνουν άνοιγμα στην κοινωνία , σε όλο το Δημοκρατικό χώρο και όχι μόνο μιας και οι διαδικασίες ξεκίνησαν σχετικά αργά , ή δεν εκδηλώθηκε κάποιο άλλο ενδιαφέρον νωρίτερα .
Ο κύριος Φυλλαρίδης τόνισε και έκανε ξεκάθαρο ότι , είναι στη διάθεση της παράταξης αν δεν προκύψει κάτι άλλο . Έτσι και με αυτό το σκεπτικό έκανε και την πρόταση στην παράταξη σε τοπικό αλλά και κεντρικό επίπεδο . Έκανε μια ανάλυση πώς σκέπτεται να κινηθεί εαν τελικά ηγηθεί κάποιου συνδυασμού τονίζοντας ότι πρέπει να δοθεί βαρύτητα στις οικονομικές δυσκολίες , στο ανθρώπινο δυναμικό των επιχειρήσεων που κινδυνεύουν να χάσουν την εργασία τους και πως πρέπει να βρεθούν λύσεις και επίσης ότι πρέπει να κινητοποιηθούν και δραστηριοποιηθούν νέοι άνθρωποι αναλαμβάνοντας υπεύθυνα παραγωγικά "πόστα " .
Πρόταση κατέθεσε και  ο κύριος Χαράλαμπος Αλατζιάς , πρόταση που δημοσίευσε και λίγο πριν την έναρξη της συνέλευσης , για ένα κοινό ψηφοδέλτιο για το καλό του τόπου , συγκεντρώνοντας όλες τις δυνάμεις της περιοχής χωρίς χρίσματα και επιχρίσματα .

Η επόμενη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Ιουλίου και ώρα 8 στο Δημοτικό Κατάστημα Σουφλίου . Η πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλους , προς όσους ενδιαφέρονται να καταθέσουν προτάσεις , ιδέες ακόμα και υποψηφιότητα χωρίς να σημαίνει ότι θα ζητηθεί χρίσμα πολιτικό αλλά στήριξη από τη Δημοκρατική παράταξη .
Άλλωστε όπως τόνισε ο κύριος Ράσιος μπορούμε να πορευτούμε και να συνθέσουμε απόψεις και ιδέες με τον ευρύτερο δημοκρατικό χώρο αλλά σε τοπικό επίπεδο και με άλλες δυνάμεις χωρίς να υπάρχουν χρίσματα άλλα με τη στήριξή μας .

souflievros.blogspot.com