Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010

Συνάντηση κ .Κακαλή με την παράταξή της και οι " τελικές " αποφάσεις


Αυτή την ώρα πραγματοποιείται η συνάντηση της κυρίας  Κακαλή με τα στελέχη του συνδυασμού της , στο δημοτικό κατάστημα Σουφλίου .
Από σήμερα και έπειτα θα γνωρίζουμε και τις τελικές αποφάσεις της ίδιας και της παράταξής της όσο και τις τελικές προθέσεις της . Όσο κι αν κάποια στελέχη της έλεγαν ότι δήλωνε παρούσα , ίσως για να μετρήσουν δυνάμεις , ίσως για να δουν τις αντιδράσεις του κόσμου , σήμερα τόσο η ίδια όσο και η ομάδα της , θα αποφασίσει για το μέλλον στις προσεχείς εκλογές .

H απόφαση της κ. Κακαλή "οριστικά " είναι να μη διεκδικήσει ξανά το Δήμο Σουφλίου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές . 

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2010 απο τον " Ακρίτα Δαδιάς "

O Αθλητικός Επιμορφωτικός Σύλλογος " Ακρίτας Δαδιάς " 

Σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε  τις Πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται 
σε συνεργασία με το Νομαρχιακό Διαμέρισμα Έβρου .
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 16 έως τις 20 Ιουλίου . 


"Open " το Εθνικό Τυπογραφείο

 Άνοιξε επιτέλους τις πόρτες του το Εθνικό Τυπογραφείο και πλέον όλοι οι χρήστες του διαδικτύου μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλα τα ΦΕΚ εντελώς δωρεάν . Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα , βρείτε και κατεβάστε όποιο ΦΕΚ σαν ενδιαφέρει .Μπορείτε να κάνετε γρήγορες αναζητήσεις για να βρείτε την πληροφορία που σας ενδιαφέρει και να δείτε τα Φύλλα της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (Φ.Ε.Κ.) σε ηλεκτρονική μορφή.

Σας ενημερώνουμε ότι τα Φ.Ε.Κ. σε ηλεκτρονική μορφή είναι πλέον διαθέσιμα ΔΩΡΕΑΝ από την ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου.( Ν.3861/2010,άρθρο 7 /τ.Α΄112 -13.7.2010).

Όλα τα ΦΕΚ μέσω του et.gr δωρεάν για όλους!

Α.Σ Έβρος Σουφλίου

Δυο ακόμα ποδοσφαιριστές από το βασικό κορμό συμφώνησαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Έβρου Σουφλίου και θα παραμείνουν και την επόμενη σεζόν στο σύλλογο. 
Ο λόγος για τους Βουραζέρη και Τσαπάνη οι οποίοι συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.
Παράλληλα οι ακρίτες βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για ανανέωση τις συνεργασίας με τον Μιχάλη Φλώρο.

Κατά τα λοιπά η προετοιμασία θα διεξαχθεί στο Σουφλί και θα ξεκινήσει στις 26 Ιουλίου , ενώ τα πρώτα φιλικά έχουν ήδη ανακοινωθεί και είναι αυτά μεταξύ: 

Σουφλί-Κόσμιο (8 Αυγούστου), 
Κόσμιο-Σουφλί (11 Αυγούστου), 
Σάπες-Σουφλί (18 Αυγούστου) και Σουφλί-Σάπες (25 Αυγούστου).

Προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία

Επειδή το αίμα ούτε γεννιέται ούτε ρέει άφθονο και είναι πολλές φορές δύσκολο να βρεθεί όταν το χρειαστούμε , καλούνται όλοι οι υγιείς πολίτες από 18 μέχρι 65 ετών να συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Ιουλίου στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Δήμου Σουφλίου

Είναι στο χέρι μας ας το απλώσουμε και ας σώσουμε μία ζωή έναν άγνωστο συνάνθρωπο!