Τρίτη, 11 Μαΐου 2010

...Εσείς δώσατε ότι καλύτερο μπορούσατε..

  Μεγάλη η προσέλευση των φιλάθλων την Κυριακή στο Εθνικό Στάδιο Σουφλίου "Δημήτρης Μπακιρτζής", οι οποίοι νομίζω πως έφυγαν με την κρυφή ελπίδα ότι του χρόνου η Εβρολάρα θα τα καταφέρει ...

Δεν πειράζει παιδιά... Τι κι αν το όνειρο για τη Γ' Εθνική δεν πραγματοποιήθηκε φέτος, εσείς δώσατε ότι καλύτερο μπορούσατε.
Συγχαρητήρια σε όλους τους παίχτες  (έναν έναν ξεχωριστά), στους προπονητές, σε όλα τα μέλη του Δ.Σ του Α.Σ Έβρος Σουφλίου, στην άψογη διαιτησία του αγώνα και φυσικά σε όλους τους φιλάθλους, που με τα εμπνευσμένα τους συνθήματα στάθηκαν υποδειγματικά και με ζωντάνια δίπλα στην ομάδα μας δημιουργώντας μία ιδιαιτέρως ζεστή ατμόσφαιρα... Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ από καρδιάς. Πάμε γι' άλλα τώρα...

Τι κι αν χάσαμε, η ομάδα πραγματοποίησε έναν άθλο πραγματικά, δεν είναι και λίγο να τερματίζεις δεύτερος στη Δ' Εθνική κατηγορία... Ψηλά τα κεφάλια και του χρόνου ακόμη καλύτερα!!!

Χαράλαμπος Γ. Αλατζιάς

Τρένο του πολιτισμού

 Χθες στο Νομαρχιακό Συμβούλιο :
Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε η σύναψη σύμβασης με την Αναπτυξιακή Εταιρεία Έβρου Α.Ε. για την ανάθεση παροχής υπηρεσιών για την υλοποίηση του προγράμματος πολιτιστικών δράσεων με θέμα "Το Τρένο του Πολιτισμού", προϋπολογισμού 45.000 ευρώ. Αναφορικά ο κ. Ζαμπουνίδης είπε "Θα συνεχιστούν και φέτος οι δράσεις του Τρένου του Πολιτισμού, παρά την άσχημη οικονομική κατάσταση της χώρας και την μείωση του προϋπολογισμού μας. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, η Υπερνομαρχία, η Νομαρχία, οι Δήμοι και η Αναπτυξιακή Εταιρεία Έβρου Α.Ε., και σε συνεργασία με πολιτιστικούς συλλόγους, θα παρουσιάσουμε πρόγραμμα 180 δράσεων, όλο το καλοκαίρι σε όλο το νομό, που θα είναι κάτω από την ομπρέλα του τρένου του πολιτισμού. Θα εκδοθεί φυλλάδιο που θα γνωρίζει ο καθένας, καθόλη την περίοδο, από τώρα μέχρι το τέλος του χρόνου, τι εκδηλώσεις γίνονται σε κάθε γωνιά του νομού. Νομίζω ότι αυτό που κάνουμε είναι απόλυτα διαφανές, είναι ένας ολοκληρωμένος προγραμματισμός, δεν είναι ικανοποιεί αποσπασματικά τα αιτήματα πολιτιστικών φορέων. Για την κατάρτιση αυτού του προγράμματος έγιναν συναντήσεις με τη συμμετοχή όλων των ενδιαφερομένων και εμπλεκομένων ανά Δήμο."

Διαγωνισμός Σκιάχτρου στο Τυχερό

Διαγωνισμός Σκιάχτρου πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά την Κυριακή 9 Μαϊου στο Δήμο Τυχερού και στην πολλή όμορφη τοποθεσία δίπλα στη λίμνη , του οικοτουριστικού ξενώνα,  Θράσσα  .

Η εκδήλωση ξεκίνησε με θεατρικά δρώμενα από μικρά παιδιά και αργότερα μικροί και μεγάλοι περάσανε στην δημιουργία σκιάχτρου .

Ο αριθμός επισκεπτών και διαγωνιζομένων ήταν αρκετά ικανοποιητικός .
Από το Σουφλί υπήρξαν δύο συμμετοχές : η μία του Μουσείου Τέχνης Μεταξιού του κυρίου Τσιακίρη με τη " Μις Μετάξι " , ένα σκιάχτρο φτιαγμένο από υφάσματα και νήματα ολομέταξα  και η άλλη μια παρέα μικρών παιδιών . Συμμετοχή υπήρχε και από τη Δαδιά  αλλά και πολλές απο Τυχερό και τις γύρω περιοχές .
Το έπαθλο για φέτος ήταν ένα κουνελάκι το οποίο και κέρδισε το σκιάχτρο του κυρίου Κώστα Βαλκάνη .                                                                Τα θεατρικά δρώμενα

   
Η Μις Μετάξι

   
Η παρέα από το Σουφλί
 


Φωτογραφίες : souflievros.blogspot.com

Η πρώτη επίσημη ανακοίνωση ανεξάρτητης κίνησης / υποψηφιότητας για το Σουφλί .

Ο Τολμών ανακοινώνει ... 


Η πρώτη επίσημη ανακοίνωση ανεξάρτητης κίνησης υποψηφιότητας έγινε για το Σουφλί από τον κύριο Μουστακίδη Χρήστο .
Από το Σαββατοκύριακο το ενημερωτικό σημείωμα του κυρίου Μουστακίδη βρίσκεται πλέον στα χέρια των περισσοτέρων δημοτών . άρα και γνωστή η πρόθεσή του .
Με λίγα λόγια , εκτός από το βιογραφικό σημείωμα που περιέχεται στην ανακοίνωση ο κύριος Μουστακίδης μας λέει χαρακτηριστικά :

"Το αμέριστο ενδιαφέρον μου και η εκφρασμένη πρόθεση μου , να φανώ χρήσιμος στον τόπο μου , με κατευθύνει , στο να ανταποκριθώ θετικά στην πρόσκληση/προτροπή πολλών φίλων και φορέων της περιοχής να τεθώ επικεφαλής μια ανεξάρτητης κίνησης για τη διεκδίκηση του Νέου Δήμου που προβλέπεται στην περιοχή μας με το σχέδιο " Καλλικράτης " , στις Δημοτικές Εκλογές του Νοεμβρίου 2010 .

Παρακάτω αναφέρει τις προθέσεις του , να υπηρετήσει με γνώμονα το συμφέρον της περιοχής χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες , και να συμβάλει στην οικονομική και πολιτιστική αναγέννηση της περιοχής .

 Θα αποσυρθεί νωρίς ή  θα ευοδώσει καρπούς;
Εσείς τι λέτε ;