Σάββατο, 8 Μαΐου 2010

Αύριο η μεγάλη καθοριστική μάχη για τον Α.Σ Έβρο Σουφλίου

Αύριο η μεγάλη μάχη για την ομάδα του Σουφλίου και για την μετάβαση της στη Γ΄Εθνική .
Παρακαλούνται όλοι να βρεθούν και να συμπαρασταθούν τον Έβρο Σουφλίου σε αυτή την αναμέτρηση με το Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας . Η διοίκηση του Μ.Αλέξανδρου Ηράκλειας έχει ναυλώσει λεωφορεία και θα μεταφέρει δωρεάν τους φιλάθλους και όλους όσους θέλουν να συμπαρασταθούν την ομάδα τους .

ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ Α.Σ. ΕΒΡΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ , ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ. 
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 9/5/2010 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΣΕΡΡΩΝ !!!!
ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ..............
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΣΑΣ  ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ !!!!! 
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ !!!!!!!!!!!

ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ " Νιώθω ντροπή για τους πολιτικούς που ευτελίζουν την Πατρίδα μου "

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ στο περιοδικό "Επίκαιρα"

Με την εφηβική ζωντάνια που διαθέτει, τον αμείωτο πατριωτισμό του, μαζί με το κοφτερό μυαλό του που έχει την ικανότητα να διεισδύει στις αληθινές αιτίες των γεγονότων, ο Μίκης Θεοδωράκης παρακολουθεί όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα του σήμερα, ανησυχεί βαθιά και δηλώνει αφοπλιστικά «παρών». Πρωτομαγιά 2010, εν αναμονή των νέων σκληρών μέτρων που επέβαλε η κυβέρνηση, ο κορυφαίος Έλληνας συνθέτης παραχώρησε στα «Επίκαιρα» μια συνέντευξη εφ’ όλης της πολιτικής ύλης.
«Η ντροπή που νιώθω είναι απέραντη όχι μόνο γιατί δεν μπορώ να αντιδράσω, αλλά πιο πολύ γιατί βλέπω γύρω μου όλους αυτούς τους διαμορφωμένους από τους πολιτικούς μου αντιπάλους να δέχονται αδιαμαρτύρητα τον ευτελισμό της χώρας μας, φτύνοντας έτσι πάνω στις θυσίες και στο αίμα που έχυσε η γενιά μου για μια Πατρίδα Ελεύθερη, Ανεξάρτητη και Υπερήφανη». Λόγια του μεγάλου μας Μίκη, ο οποίος στην Ελλάδα του σήμερα αισθάνεται, όπως ο ίδιος δηλώνει, «σαν ένα αιχμάλωτο θηρίο μέσα σε κλουβί». Στη συζήτηση που ακολουθεί, ο Μίκης Θεοδωράκης μίλησε για την εξωτερική και εσωτερική πολιτική, για τους πολιτικούς του σήμερα και του χθες, για τους ακέραιους πατριώτες που ευτυχώς εξακολουθούν να υπάρχουν, για τα λάθη μας, για την οικονομία και το πανταχού παρόν Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, για τους μετανάστες, για την Ελλάδα που ξημερώνει.

-Κύριε Θεοδωράκη, για τους περισσότερους Έλληνες έχετε μπει πια στο χώρο του μύθου. Υπάρχουν όμως και μερικοί που προσπαθούν να ροκανίσουν τον πατριωτισμό σας – Δραγώνα, και άλλοι. Τι λέτε γι’ αυτό;
-Το βρίσκω εντελώς φυσικό. Μην ξεχνάτε ότι ο Αναξαγόρας διέγνωσε ότι το Σύμπαν είναι δημιούργημα των Αντιθέτων. Φαντάζεστε μήπως μια κοινωνία όπου όλοι θα συμφωνούσαν σε όλα; Κάτι τέτοιο δεν θα ήταν μόνο τερατώδες, αλλά και βαρετό. Γι’ αυτό κι εγώ κάποτε έγραψα: «Αν δεν έχεις εχθρούς, τότε να φροντίσεις να αποκτήσεις…».

Και το όνομα αυτού ..Παναγία Κοσμοσώτειρα ! Βοήθειά μας ...!

Νέο ψήφισμα / απόφαση για τους Δήμους Φερών και Τυχερού που λέει ότι : Ναι ένας Δήμος και με όνομα Δήμος Παναγίας Κοσμοσώτειρας .

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά του " Καλλικράτη " αλλά και προς επιμονή της απόφασής τους , θα κλείσουν αύριο συμβολικά το τελωνείο των Κήπων .

Το πρωί της Κυριακής , στις 10 :30 αφού συγκεντρωθούν φορείς και πολίτες θα αναχωρήσουν όλοι μαζί για το συνοριακό σταθμό των Κήπων . Στη συνέχεια έχουν προγραμματίσει , τις αρχές τις επόμενης εβδομάδας , οι επικεφαλής των παρατάξεων των δημοτικών τους συμβουλίων , να συναντηθούν στην Αθήνα με την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών ώστε να αποδώσουν το ψήφισμα / απόφαση και να διεκδικήσουν ,  ότι οι ίδιοι πιστεύουν ως καλύτερο για τον τόπο τους και τους Δήμους τους .

Αξίζει να τον ακούσουμε ..Γρηγόρης ΨαριανόςΓιατί δεν είναι όλοι ίδιοι ,γιατί κάποιοι λένε μέσα στο κοινοβούλιο τα πράγματα με το όνομά τους , γιατί δεν καταργούν όλοι τη Δημοκρατία στο όνομα της κομματικής πειθαρχίας ....

Τι είναι πρόοδος και τι είναι συντήρηση σήμερα;

Του Σωτήρη Κούκιου 

Συντήρηση λοιπόν είναι να βλέπεις τον κόσμο ασπρόμαυρο. Προόδος είναι να τον βλέπεις με χρώματα και να μην το θεωρείς πρόβλημα, αντίθετα υγεία.

Συντήρηση είναι να προασπίζεις τα συμφέροντα σου με οποιοδήποτε κόστος. Πρόοδος είναι να τα υπερασπίζεσαι βάζοντας πάνω από όλα το δικαίωμα για ζωή όλων μας.

Συντήρηση είναι να καταρρέει ο κόσμος σου γύρω και να κάθεσαι παθητικός αναγνώστης, ακροατής, τηλεθεατής. Πρόοδος είναι να ασχολείσαι με όλα που γίνονται και να καταδικάζεις την αποχή.

Συντήρηση είναι να νομίζεις ότι συγκρούονται πρόσωπα. Πρόοδος να καταλαβαίνεις ότι συγκρούονται ιδεολογίες και απόψεις.

Συντήρηση είναι να γράφεις ατέλειωτα συναισθηματικά κείμενα χωρίς καμμιά λογική επεξεργασία, για αδικοχαμένους και συμψηφισμούς. Πρόοδος είναι να καταλαβαίνεις τα προβλήματα και να προτείνεις λύσεις για το καλό όλων.

Συντήρηση είναι να φεύγεις. Πρόοδος είναι να μάχεσαι.

Συντήρηση είναι να θεωρείς ότι έχεις αντικειμενική ενημέρωση από τα ΜΜΕ. Πρόοδος είναι να διαβάζεις τους κοινωνικούς ρεπόρτερ του διαδικτύου.

Συντήρηση είναι να διαχωρίζεις τους ανθρώπους κομματικά. Πρόοδος είναι να διαχωρίζεις τους ανθρώπους σύμφωνα με την στάση τους στην ζωή.

Συντήρηση είναι να ψάχνεις γκόμενο/α. Πρόοδος είναι να ερωτεύεσαι.

Συντήρηση είναι να μεγαλώνεις τα παιδιά σου σύμφωνα με τις δικές σου ιδέες. Πρόοδος είναι να τα
βοηθάς να αποκτήσουν τις δικές τους!

Συντήρηση είναι να βλέπεις την ζωή από μια οθόνη. Πρόοδος είναι να την ζεις την ζωή.

Συντήρηση είναι να πιστεύεις ότι η ζωή μεταφράζεται μέσα από την καριέρα σου. Πρόοδος είναι να θες να προσφέρεις εθελοντικά στην κοινωνία.

Συντήρηση είναι να “μετράς” τα πράγματα. Πρόοδος είναι να έχεις άμετρο πάθος.

Συντήρηση είναι να βλέπεις την κοινωνία σαν σχέση ιεραρχική. Πρόοδος είναι να βλέπεις την κοινωνία σαν έναν κύκλο.

Συντήρηση είναι να θες η κοινωνία να παράξει το “σωστό”. Πρόοδος είναι να θες το “σωστό” να εξελίσσεται και να προσαρμόζεται στις ανάγκες των ανθρώπων.

Συντήρηση είναι να τσακώνεσαι. Πρόοδος είναι να διαλέγεσαι με τους άλλους.

Συντήρηση είναι να παρασύρεσαι. Πρόοδος είναι να αναλύεις και να σχεδιάζεις.

Πολλά είναι και αντιφατικές μεταξύ τους ιδέες. Αλλά στην σημερινή εποχή είμαστε αντιφατικοί όλοι μας. Στριμωχνόμαστε μεταξύ καινούριου και παλιού. Αλλά αυτό είναι η ίδια η πρόοδος!

Tempel or Rebel ;