Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2010

Α.Σ ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ

Με νίκη για τον Έβρο Σουφλίου  έληξε ο αγώνας με τον Κεραυνό Κρηνίδων .( 1-0 )
Ο Έβρος Σουφλίου είναι δεύτερος στην κατάταξη του ομίλου με 40 βαθμούς .

...Και απο αύριο Άνοιξη !

Aύριο ο χειμώνας τυπικά θα πάρει των ομματιών του
και θα δώσει την θέση του στην πρώτη μέρα της Άνοιξης !!

Φωτογραφία :  Robert Mapplethorpe

Μουσική :

Καλλικράτης : Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Έβρου

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να παρουσιάσει η Νομαρχιακή Επιτροπή Έβρου του ΠΑΣΟΚ τις προτάσεις που έγιναν στο πλαίσιο της διαβούλευσης για τον Καλλικράτη στον Έβρο. Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και κυρίως ενδιαφέρθηκαν και κατέθεσαν προτάσεις άνθρωποι που έχουν υπηρετήσει στην τοπική αυτοδιοίκηση και γνωρίζουν. Πάντως αυτό που τόνισε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Θανάσης Ράσιος είναι ότι θα γίνει αξιολόγηση σχημάτων και όχι προσώπων.

Γυναίκες στην Επιστήμη

Πέντε σημαντικές γυναίκες επιστήμονες απ΄ όλον τον κόσμο θα τιμηθούν και εφέτος με τα μεγάλα βραβεία «L΄ Οral-UΝΕSCΟ για τις Γυναίκες στην Επιστήμη», που θεωρούνται πλέον και «προπομπός» των Νομπέλ, και δεκαπέντε θα τιμηθούν με τις αντίστοιχες υποτροφίες. Ανάμεσά τους για πρώτη φορά και μια Ελληνίδα 

Για πρώτη φορά μια ελληνίδα επιστήμων θα βρεθεί την ερχόμενη Πέμπτη στη σκηνή του μεγάλου αμφιθεάτρου της UΝΕSCΟ στο Παρίσι, μαζί με κορυφαίες συναδέλφους της από ολόκληρο τον κόσμο, για να τιμηθεί με ένα από τα εφετινά βραβεία και τις διεθνείς υποτροφίες του προγράμματος «L΄Οr alUΝΕSCΟ για τις Γυναίκες στην Επιστήμη».

Η δρΕιρήνη Μαργιωλάκη, εκλεγμένη λέκτορας του Τμήματος Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, είναι μία από τις 15 εφετινές υποτρόφους του προγράμματος, για την ερευνητική της εργασία στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Ακτινοβολίας Σύγχροτρον (Εuropean Synchrotron Radiation Facility- ΕSRF), που εδρεύει στην Γκρενόμπλ της Γαλλίας.

Α..Σ. Α 'Εβρος Σουφλίου Volley

Με 3-1 επικράτησε χθες η ομάδα του Αμυγδαλεώνα της ομάδας του Σουφλίου . Ενώ η ΑΣΑ Έβρου ξεκίνησε δυναμικά κερδίζοντας το πρώτο σετ ,στη συνέχεια δεν τα κατάφερε και έτσι η πορεία προς την άνοδο σταμάτησε εδώ .

Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας " Διόνυσος "

Στο Δημοτικό Θέατρο Διδυμοτείχου 
12:00 - "Ως την άκρη του Ονείρου" της Κ. Σταμουλάκη, παιδικό θέατρο
20:00 - "Βγάλ' τον υπουργό απ' την πρίζα" του Ερic Idle, μετάφραση-διασκευή Θ. Παπαθανασίου - Μ. Ρέππα
τις παραστάσεις διοργανώνει ο Εκπολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος "Τα Δίδυμα Τείχη"

Κρατικό Θέτρο Βορείου Ελλάδος

Σήμερα 28 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 8 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Σουφλίου ,
το Κλιμάκιο Μακεδονίας – Θράκης  του ΚΘΒΕ παρουσιάζει το έργο των Δημήτρη Κεχαΐδη-Ελένης Χαβιαρά, ''Δάφνες και πικροδάφνες''