Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2010

Μουσική :

BLACK SHEEPS LIVE AT....


Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2010 στις 9:45 μ.μ.

Αυτήν την περίοδο μπορείτε να μας δείτε (και να μας ακούσετε) Στο κατάστημα του Κώστα Παπαδόπουλου (Πρώην Πάσχος), απέναντι από τον ναό του Αγίου Αθανασίου στο Σουφλί κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Ξεκινάμε περίπου στις 21:45 όταν έχουμε όρεξη αλλιώς βλέπουμε. Παίζουμε τα πάντα, Ροκ, έντεχνο, λαϊκό, ρεμπέτικο, τοπικά, τσιφτετέλια.. Ε όλο και με κάτι θα σας σπάσουμε τα νεύρα... Για κρατήσεις και πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 25540 23103. Σας περιμένουμε για φαΐ, κρασί .....

Έκφραση

Πρόταση προς Focus από πουλημένη γερμανόφιλη, λοιπόν: την επόμενη φορά αν επιθυμείτε να μας φθάσετε στα άκρα, αφήστε στην άκρη την σικάτη Αφροδίτη και χρησιμοποιήστε την εικόνα του Πρίαπου με πεσμένο φαλλό. Είναι βέβαιον ότι τέτοια προσβολή στον περιλάλητο ελληνικό ανδρισμό κανείς δεν θα ανεχτεί.

της Αναστασίας Λαμπρία

Άμεση και πλήρη αποζημίωση των πληγέντων ζητά ο δήμαρχος Ορφέα

Άμεση και πλήρη αποζημίωση των πληγέντων ζητά ο δήμαρχος Ορφέα στον Έβρο Βαγγέλης Πουλιός. Ο δήμαρχος έθεσε τα προβλήματα των Λαβάρων στο κυβερνητικό κλιμάκιο που επισκέφτηκε εχθές την Ορεστιάδα ζητώντας να γίνουν έργα ώστε να σταματήσει το φαινόμενο. Την ίδια ώρα οι πλημμυροπαθείς προσπαθούν να ξαναμπούν στους ρυθμούς της ζωής που άφησαν. Πάντως εξομαλύνεται σταδιακά η κατάσταση στον νομό καθώς οι στάθμες των ποταμών Έβρου, Άρδα και Ερυθροποτάμου σημειώνουν συνεχή πτώση με τις υπηρεσίες όμως της περιφέρειας, της νομαρχίας και των παραποτάμιων δήμων να παραμένουν σε επιφυλακή.

Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταίΠόσο κουραστική , πόσο αηδιαστική είναι η υποκρισία του δήθεν θιγμένου λαού , του έθνους , της αρχαιότητας , της καταπάτησης της Ελληνικής Ιστορίας . Με ένα εξώφυλλο θυμηθήκαμε ξαφνικά το « Δεν ξεχνώ τι σημαίνει “Γερμανό” » . Θίχτηκε η Εθνική μας περηφάνια για τη χειρονομία της Αφροδίτης της Μήλου , θιχτήκαμε που θίχτηκε η Αφροδίτη .
Σαφώς , δεν είναι ότι καλύτερο , ότι κομψότερο , ότι ευγενέστερο προς ένα λαό και την ιστορία του . Τόσα χρόνια όμως που καθόμαστε ως λαός και ως έθνος;και παρ' όλα αυτά δεν κινείται φύλλο , δεν βγαίνει ανάσα , δεν υπάρχει καμία αντίδραση . Ή μας ενοχλεί που απλά και μόνο , ίσως Αριστοφανικά μας το θύμισαν ;
Ως λαός , εκεί καθόμαστε τα τελευταία είκοσι και πλέον χρόνια , από όλες τις κυβερνήσεις και το οξύμωρο είναι ότι στο τέλος τους σφίγγουμε και το χέρι .
Από μόνοι μας στρογγυλοκαθίσαμε στην ιστορία μας αλλά μόνο ως μνήμη , ως βολική , παραδειγματική μνήμη . Σκουριασμένη και σκονισμένη σε συρτάρια , βιβλία , θαμμένα μνημεία , και καθίσαμε πάνω κρατώντας τη σημαία της αρχαίας Ελληνικής Ιστορίας .
Εμείς οι Έλληνες , του τότε , του κάποτε που διδάξαμε παγκόσμια , που φωταγωγήσαμε το δρόμο στα γράμματα , στις επιστήμες στη Δημοκρατία . Σε ποια ; Στη Δημοκρατία ;
Τι όμορφη λέξη ! κατακρεουργημένη από Κυβερνήσεις επί Κυβερνήσεων .
Από όσα δίδαξε ο αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός παγκόσμια , δεν κρατήσαμε τίποτα !!
Μάλλον θεωρούμε πως το χρέος μας ως χώρα απέναντι στην Ιστορία μας τελείωσε εκεί , δηλαδή στη μεταδοτικότητα και δεν κρατήσαμε τίποτα για εμάς .
Σήμερα , στρογγυλοκαθισμένοι όλοι μας, στο σύγχρονο “μέσο δάκτυλο” με σκυμμένο το κεφάλι , χωρίς αντίδραση στα σκάνδαλα , στην κατασπατάληση του εθνικού πλούτου , στο βόλεμα των “χρωματισμένων” παιδιών , στο χρηματιστήριο , στη Siemens , στις ανισότητες , στη μη τήρηση των νόμων τα βλέπουμε σαν απλοί παρατηρητές και δεν άνοιξε ούτε μύτη , δεν αντέδρασε ούτε αντιδρά κανείς ουσιαστικά και όλη μας την θιγμένη αξιοπρέπεια την ξεσπάμε ξαφνικά στα τηλεπαράθυρα και στις τηλεστήλες για ένα εξώφυλλο .
Ο Σωκράτης είχε πει : Οι Έλληνες μπορούν να ζήσουν καλύτερα , εάν είναι δίκαιοι και εάν τηρούν τους νόμους .
Το θυμάται κανείς ;
 Aπο souflievros

Α.Σ.Α ΈΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ Βόλλευ