Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2010

Καρναβάλι Σουφλίου 2010

Μουσική :

Καρναβάλι Σουφλίου 2010

Σήμερα Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 

6:15 μ.μ - Λαμπαδηδρομία στους δρόμους του Σουφλίου
Αφετηρία : Πλατεία Νίκης

7:30 - Πέρας Λαμπαδηδρομίας
Υπαίθριο ξεφάντωμα καρναβαλιστών με ξυλοπόδαρους και κλόουν , με μουσική τσίπουρο και παραδοσιακά εδέσματα στην κεντρική πλατεία του Σουφλίου .

Η Ν.Ε.Λ.Ε. Έβρου προκηρύσσει εκ νέου θέσεις επιμορφωτών

Η Ν.Ε.Λ.Ε. Έβρου, με την αρ. 2/2009 πράξη της, που βασίζεται στο άρθρο 20 παρ.1 & 3 του Κανονισμού Λειτουργίας της Λαϊκής Επιμόρφωσης (περί επιλογής επιμορφωτών) και την προκήρυξη 24/14-01-2010, προκηρύσσει εκ νέου θέσεις επιμορφωτών (όπου δεν καλύφθηκαν με την πρώτη προκήρυξη) για την υλοποίηση του επιμορφωτικού τμήματος ενηλίκων με τίτλο: "Συμβουλευτική γονέων αναφορικά με την παιδική παχυσαρκία" (διάρκειας 25 ωρών), το οποίο πρόκειται να υλοποιηθεί στους Δήμους Σαμοθράκης και Ορεστιάδας.

Στόχος της επιμόρφωσης είναι η ενημέρωση των γονέων αναφορικά με την πρόληψη και την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας των παιδιών τους.

Οι επιμορφωτές που έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν αίτηση και δικαιολογητικά θα πρέπει να ανήκουν στις εξής ειδικότητες: Ιατρός, Ψυχολόγος, Παιδοψυχολόγος, Διατροφολόγος και Νοσηλευτής Π.Ε..

Οι ενδιαφερόμενοι επιμορφωτές όλων των ειδικοτήτων καλούνται να υποβάλλουν, στη Γραμματεία της Ν.Ε.Λ.Ε. Έβρου (Νομαρχία Έβρου, 2ος όροφος - Δ/νση: Καραολή & Δημητρίου 40, 68100 Αλεξ/πολη), έως και τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010, τα εξής δικαιολογητικά:
1. Αίτηση
2. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας
3. Βιογραφικό σημείωμα
4. Αντίγραφα τίτλων σπουδών
5. Βεβαιώσεις σχετικής εμπειρίας


Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 25513 50545 - 50543 και στο e-mail: evrosnele@yahoo.gr, σε ημέρες και ώρες γραφείου.

Εξέλιξη στην αύξηση υδάτων στον ποταμό Έβρο

Κατόπιν του ανωτέρω σχετικού αναφορικά με το αντικείμενο του θέματος, σας γνωρίζουμε τα παρακάτω:

Ι. ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ
Στις 08.00 /13 ΦΕΒ. 2010 η στάθμη του ποταμού Έβρου στα σταθμήμετρα μέτρησης είναι:
" Πύθιο: 5,85 μέτρα (κατάσταση συναγερμού)
" Κόμαρα: 4,00 μέτρα
" Ορμένιο: 5,26 μέτρα
" Κήποι: 4,80 μέτρα (κατάσταση συναγερμού)
" Πέταλο: 6,80 μέτρα (κατάσταση συναγερμού)
" Ερυθροπόταμος: --------- (κατάσταση συναγερμού)

ΙΙ. ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
* Αποκατάσταση κυκλοφορίας των οχημάτων τις απογευματινές ώρες στις 12 ΦΕΒ. 2010 του οδικού δικτύου της νότιας πλευράς του Δ.Δ Διδ/χου, καθώς και από τη γέφυρα των νεκροταφείων από υπερχείλιση του ποταμού Ερυθροποτάμου.
* Αποκατάσταση συγκοινωνίας του ΟΣΕ μεταξύ ΣΟΥΦΛΙΟΥ - ΔΙΔ/ΧΟΥ στις 14.00 της 12 ΦΕΒ. 2010 από υπερκάλυψη της γραμμής με νερά.
* Διαπιστώνεται μικρή αύξηση της στάθμης των νερών σε όλα τα σταθμήμετρα
* Υποχώρηση αναχώματος στη συμβολή των ποταμών Καμηλοποτάμου και Διαβολορρέματος στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σουφλίου
* Έκτακτη σύγκλιση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (ΣΤΟ) του Δήμου Σουφλίου με σκοπό την τεχνητή θραύση των αναχωμάτων των τοπικών ποταμών για την εκτόνωση της κατάστασης της ευρύτερης περιοχής και την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων σε κατοικημένες περιοχές

Καρναβάλι Σουφλίου 2010

Σάββατο , 13 Φεβρουαρίου 2010 

10:00 π.μ - Το κυνήγι του κρυμμένου Θησαυρού για μικρούς και μεγάλους .
Αφετηρία : Πνευματικό Κέντρο Σουφλίου ( Παλαιό Γυμνάσιο )

6:15 μ.μ - Λαμπαδηδρομία στους δρόμους του Σουφλίου
Αφετηρία : Πλατεία Νίκης

7:30 - Πέρας Λαμπαδηδρομίας
Υπαίθριο ξεφάντωμα καρναβαλιστών με ξυλοπόδαρους και κλόουν , με μουσική τσίπουρο και παραδοσιακά εδέσματα στην κεντρική πλατεία του Σουφλίου .