Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2010

Μουσική :

Πρόταση για το Νομό Έβρου στο πρόγραμμα Καλλικράτης

Πρόταση για το Νομό Έβρου στο πρόγραμμα Καλλικράτης  απο τον πρώην Δήμαρχο Σουφλίου Παύλο Φυλλαρίδη .


Με το πρόγραμμα ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ επιχειρείται ο συνολικός επανασχεδιασμός των επιπέδων διακυβέρνησης της χώρας μας.
Η νέα αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης σύμφωνα με το κείμενο δημόσιας διαβούλευσης είναι κατ’ αρχήν αποδεκτή στο ιδεατό της κομμάτι καθόσον προσβλέπει σε ένα κράτος αποτελεσματικότερο.
Το κείμενο αυτό συνάδει σε μεγάλο βαθμό με τις προτάσεις των οργάνων της ΚΕΔΚΕ τόσο στο πρόσφατο συνέδριο της στην Αθήνα [18-20/01/2010 καθώς και με τις αποφάσεις των συνεδρίων της Κυλλήνης [2007] και των δύο που ακολούθησαν το 2008 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Το κείμενο διαβούλευσης πραγματεύεται με ριζοσπαστικό και καινοτόμο τρόπο αρκετά θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Στο πλαίσιο της γενικότερης κινητοποίησης φορέων και πολιτών για τον νέο σχεδιασμό της χώρας μας επιθυμώ να διατυπώσω και την δική μου θέση-πρόταση για τον Νομό Έβρου .

Ιππικός Όμιλος Κορνοφωλιάς


Φωτογραφίες : Ιππικός Όμιλος Κορνοφωλιάς

Σαν Σήμερα :

Σαν σήμερα, το 1980, πεθαίνει στην ακμή της καριέρας του, ο Νίκος Ξυλούρης, που η φωνή του έγινε σύμβολο της αντίστασης, τραγουδώντας στην μπουάτ «Λήδρα», αλλά και στο «Μεγάλο μας τσίρκο» με την Τζένη Καρέζη και τον Κώστα Καζάκο, το Καλοκαίρι του 1973. Χτυπημένος από τον καρκίνο έφυγε μόλις 44 ετών. ΄Εβαλε ο θεός σημάδι παλικάρι στα Σφακιά.

Έκφραση

Επιστρέφουν οι Ελληνες από την Αϊτή. Να και κάποιοι συμπατριώτες μας που θα βρουν την Ελλάδα υπέροχη...

text: protagon.gr

Καλλικράτης

Σήμερα  Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010  και ώρα 11.00 στα Λάβαρα και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ορφέα θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΕΔΚ Ν. ΕΒΡΟΥ με τους Δημάρχους του Νομού με θέμα :
Λήψη απόφασης για την Διοικητική Μεταρρύθμιση - ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ
Στη συνεδρίαση θα παραβρεθούν και οι Βουλευτές του Νομού

Αθλητικά : βόλεϊ

Με 3 - 0  Σετ επικράτησε ο Α.Ο Τυχερού της ομάδας  Α.Σ.Α Σουφλίου στον αγώνα βόλεϊ το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου που διεξήχθει στην έδρα του Τυχερού .

Αθλητικά : ποδόσφαιρο

Στους πέντε βαθμούς από την κορυφή μείωσε τη διαφορά ο Έβρος Σουφλίου μετά την επικράτησή του με 2-0 επί του Καλαμπακίου. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Χρήστου Χρηστούδη ήταν ο Χαλιμακούδης που σημείωσε και τα δυο γκολ στο 45' και στο 65'. Η ΑΕ Καλαμπακίου ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Τσόχα στο 67' με δεύτερη κίτρινη.