Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2010

«Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως είχε η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου»

Το Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης, κ. Άνθιμο  επισκέφθηκε το πρωί της Κυριακής 31 Οκτωβρίου η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Γεωργία Νικολάου, συνοδευόμενη από τους  υποψήφιους  Περιφερειακούς Συμβούλους Ανδρέα Καφετζή, Γιώργο Ούστογλου, Γιώργο Κουκουράβα και Γιώργο Κιζιρίδη.
Ο Μητροπολίτης, υπογράμμισε  στους υποψηφίους την ανάγκη να πετύχει το εγχείρημα για τον τόπο και τόνισε τη σημασία  της συνεργασίας με την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος.
Από την πλευρά της, η κ. Νικολάου -Μαυρανεζούλη διαβεβαίωσε, πως εφόσον  εκλεγεί, η ίδια  και οι συνεργάτες της, θα επιδιώξουν τη συνεργασία με την Μητρόπολη για το καλό του τόπου καθώς όπως η είπε, «οι τοπικές κοινωνίες δεν μπορούν να προχωρήσουν χωρίς συνεργασίες».


Αμέσως μετά την επίσκεψη, ο Μητροπολίτης δήλωσε: «Με χαρά υποδέχτηκα στο Επισκοπείο την κ. Γεωργία  Νικολάου - Μαυρανεζούλη, η οποία είναι υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης στο νόμο μας, μαζί με τους συνεργάτες της, και κάναμε μια καλή συζήτηση γύρω από το θέμα της δυναμικής νέας Περιφέρειας. Επενδύουμε στην υπόθεση αυτή για το νομό μας και την ευρύτερη περιοχή. Της ευχήθηκα, όπως κάνω με όλους τους υποψηφίους, να δώσει ο Θεός δύναμη, οράματα, έμπνευση και υγεία, προκειμένου όλα τα καλά που θέλουν  να κάνουν για τον τόπο μας να γίνουν πραγματικότητα με τη χάρη του Θεού και την επιλογή του λαού» κατέληξε.
Μετά τη συνάντηση, η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης μαζί με τους συνεργάτες της, κατευθύνθηκαν στο κέντρο της πόλης όπου συνομίλησαν με πολίτες, ενώ συνάντησαν και  τους  εθελοντές αιμοδότες, στους οποίους  έδωσαν θερμά συγχαρητήρια  για το έργο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: