Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2013

Οριστική παύση του Παναγιώτη Ψωμιάδη


Ο Απόστολος Τζιτζικώστας εξελέγη νέος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, μετά την οριστική παύση του Παναγιώτη Ψωμιάδη για την υπόθεση με την μείωση προστίμου σε πρατηριούχο υγρών καυσίμων.

Ο κ.Τζιτζικώστας εξελέγη με 33 ψήφους έναντι 17 του συνυποψηφίου του Διονύση Ψωμιάδη, αδελφού του Παναγιώτη Ψωμιάδη.

«Η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αλλάζει σελίδα. Κρατάμε τα καλά και αφήνουμε πίσω όσα μας πλήγωσαν. Ενωμένη όλη η ομάδα των αντιπεριφερειαρχών και των περιφερειακών συμβούλων θα δουλέψουμε σκληρά, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για τους πολίτες της περιφέρειας μας» δήλωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας αμέσως μετά την εκλογή του.

«Θα δώσουμε μάχη για τον επόμενο ενάμιση χρόνο απέναντι στα προβλήματα και να είστε βέβαιοι ότι θα πετύχουμε» κατέληξε ο νέος περιφερειάρχης.

«Καλή επιτυχία στον Απόστολο Τζιτζικώστα, ενωμένοι είμαστε δίπλα του» δήλωσε ο κ. Ψωμιάδης συμπληρώνοντας όμως πως «κάποιες δυνάμεις θεωρούν ότι τελείωσαν τον Ψωμιάδη, ο Ψωμιάδης δεν τελείωσε. Δηλώνει παρών, ακόμη πιο δυνατός, για τις αξίες μας, για τα παιδιά μας και την πατρίδα μας».

Νωρίτερα ο έκπτωτος περιφερειάρχης είχε αφήσει αιχμές κατά της ΝΔ, κατηγορώντας την για «προδοσία» και «αχαριστία» απέναντί του, λέγοντας πως στο παρασκήνιο λειτούργησε υπέρ της υποψηφιότητας Τζιτζικώστα στον οποίο στη συνέχεια καταλόγισε «αλαζονεία».

«Προέχει η ενότητα της παράταξης» δήλωσε ο κ. Ψωμιάδης ερωτηθείς για τις αιχμές που άφησε κατά της ΝΔ.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι γιος του τέως υπουργού της ΝΔ Γεωργίου Τζιτζικώστα και έχει εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ βουλευτής Θεσσαλονίκης σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις (2007 και 2009). Από το 2010 είναι αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: