Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012

Μεγάλη επιτυχία από τον Έβρο Σουφλίου σε διεθνές τουρνουά Βόλεϊ

Πραγματικό αγωνιστικό άθλο κατάφεραν οι ομάδες Παίδων και Κορασίδων του Έβρου Σουφλίου στο διεθνές τουρνουά Βόλεϊ που έλαβε χώρα στο Debrecen της Ουγγαρίας.


Τηρώντας την παράδοση, μιας και λαμβάνουν μέρος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, οι δύο αναπτυξιακές ομάδες κατάφεραν και κέρδισαν τις εντυπώσεις αλλά και τα θετικότατα σχόλια από όλους τους συμμετέχοντες...

Η ομάδα των αγοριών κατέλαβε την κατέλαβε την 2η θέση, σε σύνολο 10 ομάδων, φτάνοντας στον τελικό κερδίζοντας την Σλοβάκικη ομάδα Bodrogom 2-0 σετ, την Εθνική Τσεχίας 2-1 σετ, στα ημιτελικά την τοπική ομάδα του Debrecen 3-2 σετ ενώ στον τελικό αντιμετώπισε την πραγματικά πανίσχυρη Ουγγρική Dunaferr SE και έχασε με 3-0 σετ.

Στα αξιοσημείωτα των αγώνων η βράβευση δύο παικτών της ομάδας του Σοτφλίου, ο Βασίλης Μούχλιας και ο Γιάννης Τασίου, που πήραν θέση ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες του τουρνουά

Ανάλογη επιτυχία αποτελεί και η 15η θέση των κοριτσιών, σε σύνολο 32 ομάδων, σε έναν όμιλο που το επίπεδό του δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα αυτών των Εθνικών ομάδων μιας και συμμετείχαν η Εθνική ομάδα του Καζακστάν (η οποία πήρε και την πρώτη θέση), η Εθνική ομάδα της Τυνησίας, της Αρμενίας και άλλες υψηλού επιπέδου ομάδες από όλη την Ευρώπη.

Αξίζουν λοιπόν πολλά συγχαρητήρια στον ακριτικό αυτό σύλλογο που με ελάχιστα μέσα καταφέρνει να κρατά στη ζωή τα τμήματα αυτά.

Καλή δύναμη λοιπόν στην Διοίκηση του Έβρου Σουφλίου και είμαστε σίγουροι ότι η επιμονή και η υπομονή θα οδηγήσει τον Σύλλογο σε μεγαλύτερες επιτυχίες!!!

http://alexpolisonline.blogspot.gr/2012/08/epityhia-evrou-soufliou-se-tournoua-volley.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΜΙΚΡΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΘΟΡΥΒΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΕΤΥΧΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΘΛΟ!