Κυριακή, 19 Αυγούστου 2012

Σουφλί: Άγονος ο διαγωνισμός, 'επιτυχής' η έρευνα αγοράς.

Μετά από άγονο πρόχειρο διαγωνισμό ανατέθηκε η προμήθεια στη σύζυγο Αντιδημάρχου....

Με απόφαση Δημάρχου έγινε απευθείας ανάθεση προμήθειας προϋπολογισμού σχεδόν 35.000 ευρώ και μάλιστα σε συγγενικό πρόσωπο Αντιδημάρχου. Όλα αυτά αφορούν το Δήμο Σουφλίου,  όπου με την υπ’ αριθμ. 490 Απόφαση Δημάρχου γίνεται ανάθεση της προμήθειας ανταλλακτικών ύδρευσης αξίας 34.678,31 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ στη σύζυγο του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου (να σημειωθεί ότι ο Αντιδήμαρχος είναι υδραυλικός στο επάγγελμα).Βέβαια, δίδεται αυτή η δυνατότητα στον εκάστοτε Δήμαρχο, εφόσον διενεργηθεί πρόχειρος διαγωνισμός και κηρυχθεί άγονος να προχωρήσει σε ανάθεση, ωστόσο τίθεται ζήτημα με το πού έγινε η ανάθεση.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το e-evros.gr ο Δήμαρχος διευκρίνισε ότι η ανάθεση έγινε, καθώς ο διαγωνισμός κηρύχθηκε δύο φορές άγονος.

Όσο για την εταιρεία στην οποία έγινε η ανάθεση ο κ. Πουλιλιός ανέφερε ότι έγινε έρευνα αγοράς. Σε τέτοια περίοδο λίγοι είναι αυτοί που μας δίνουν υλικά», τόνισε ο Δήμαρχος, γι’ αυτό και δόθηκε στην εν λόγω εταιρεία, η οποία μας εμπιστεύεται και μας εξυπηρετεί.

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς εννοεί ο Δήμαρχος με την έρευνα αγοράς και αν ήταν ολοκληρωμένη, πάντως επαγγελματίας της περιοχής δηλώνει άγνοια για τη συγκεκριμένη ανάθεση προμήθειας.

e-evros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: