Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012

ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΕΒΖ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ!


Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΣΙΜΗ

Η καταστροφική πολιτική για την Ελληνική παραγωγή συνεχίζεται. Η μεταποιητική δραστηριότητα στην Ελλάδα φτάνει στο ναδίρ. Στα πλαίσια του διαρκούς ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας ,της καταστροφής της ελληνικής παραγωγής και της πολιτικής διαρκούς προώθησης των εισαγωγών, στο σφυρί βγαίνει το εργοστάσιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης στην Ημαθία.


Η εν λόγω μονάδα έχει τα εχέγγυα να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης της παραγωγικής ανασυγκρότησης της οικονομίας. Πρόκειται για την μεγαλύτερη γεωργική βιομηχανία στην Β. Ελλάδα αφενός και αφετέρου για μια μονάδα ενός κλάδου υψηλής έντασης εργασίας.
Σε καιρούς όπου η θηλιά της ανεργίας σφίγγει γύρω από τον λαιμό των νέων και όχι μόνο σε όλη την Ελλάδα και ειδικά στην Μακεδονία δεν υπάρχει περιθώριο ξεπουλήματος εταιρειών υψηλής έντασης εργασίας.
Η εκποίησή της δεν αφορά μόνο τους εργαζόμενους της και τους αγρότες παραγωγούς ζαχαρότευτλων οι οποίοι θα αναγκαστούν να πωλούν σε εξευτελιστικές τιμές το προϊόν τους ή να εγκαταλείψουν την καλλιέργεια τεύτλων. Αφορά κύρια το μέλλον και τη δυνατότητα παραγωγικής ανασυγκρότησης της ελληνικής οικονομίας, κύριος πυλώνας της οποίας οφείλει να είναι η μεταποίηση  αγροτικών προϊόντων και η γεωργική και αγροτική οικονομία γενικότερα.
ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΠΤΩΧΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΕΣ,ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ,ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΙ,ΑΚΟΥΣΟΝ,ΑΚΟΥΣΟΝ, ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΠΟΝΟΥΣ,ΕΞΤΡΑ ΜΠΟΝΟΥΣ,ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΣΑΚΙΑ,ΑΥΤΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΔΙΥΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΟΛΥΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ,ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ Ε.Β.Ζ. ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ ΘΕΤΙΚΟΣ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε.Β.Ζ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ.Ο ΜΟΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ,ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΓΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...................