Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ !! Μας κοροϊδεύουν !!!

Ενώ κάθε χρόνο οι φορολογικές δηλώσεις υποβάλλονται τέτοια εποχή ... φέτος λόγω εκλογών το Υπουργείο Οικονομικών "φροντίζει" να δηλώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε, ΜΕΤΑ τις εκλογές . 
Τυχαίο ? 
Δεν νομίζω ,,,
Οι φορολογούμενοι που έσπευσαν να κάνουν τις φορολογικές τους δηλώσεις έπαθαν ΣΟΚ , και φυσικά οι πολιτικοί μας δεν θέλουν να ψηφίσουμε με το νέο Εκκαθαριστικό μας στο χέρι ... Υποβάλλοντας την Φορολογική σας Δήλωση 2012 πριν τις κάλπες αναλαμβάνετε την ευθύνη για την επιλογή σας ...
Καλό βόλι !


Υπουργείο Οικονομικών 
Μέχρι 2/7 για χειρόγραφη υποβολή, μέχρι 16/7 για την ηλεκτρονική υποβολή

Παράταση δόθηκε για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων φυσικών προσώπων μετά από απόφαση του υπουργού Οικονομικού Γιώργου Ζανιά.

Η προθεσμία υποβολής, ανεξάρτητα αν γίνεται χειρόγραφα ή ηλεκτρονικά, η οποία έληγε στις 15 Ιουνίου, διαμορφώνεται ως εξής:

α. Για τους υπόχρεους που υποβάλλουν τη δήλωση χειρόγραφα μέσω ΔΟΥ και ανεξάρτητα από το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ τους έως και τις 2 Ιουλίου 2012.

β. Για τους υπόχρεους που υποβάλλουν τη δήλωση ηλεκτρονικά και ανεξάρτητα από το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ τους, έως και τις 16 Ιουλίου 2012.


Δεν υπάρχουν σχόλια: