Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012

«Ανέθεσαν» έργα 900.000 ευρώ στα αναχώματα του Έβρου

Τα πάρτι με τα αναχώματα ....

Η προχειρότητα, η αδιαφάνεια, η σύγχυση στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης δεν έχει τέλος! Ευτελίζουν τον θεσμό, δεν τηρούν τα στοιχειώδη, δεν γνωρίζουν τι γίνεται γύρω τους!
Πρόκειται για νέο κατόρθωμα Γιαννακίδη και των περί αυτόν. Δεχόμαστε καταγγελίες ότι ανέθεσαν σε εργολάβους και ιδιοκτήτες μηχανημάτων έργων ,χωρίς τις προϋποθέσεις , καμία διαδικασία και κανένα έγγραφο, έργα 900.000 ευρώ περίπου για παρεμβάσεις αποκατάστασης ζημιών σε όλο το μήκος του Έβρου. Αποτέλεσμα, πέραν της όποιας αδιαφάνειας, τώρα να αδυνατούν να τους καταβάλλουν τα οφειλόμενα που επιμετρήθηκαν. Τους παραπέμπουν στα Δικαστήρια για να εισπράξουν ότι τους οφείλεται!
Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια ΑΜΘ, πρώην νομάρχης Ξάνθης κ. Γιώργος Παυλίδης ,ανέφερε:


«Συνεχείς οι αποτυχίες της διοίκησης Γιαννακίδη. Δεν μπορούν να κάνουν σωστά το παραμικρό. Λειτουργούν με όρους «εκ παραδρομής». Δυστυχώς η ανικανότητα, η ανεπάρκεια, και η κατ' επανάληψη επιβεβαίωσή τους δεν έχουν τέλος. Ανέθεσαν προφορικά την εκτέλεση έργων σε πολίτες , χωρίς όρους, τα επισκέφθηκε για πολιτική προβολή ο Περιφερειάρχης και η αντιπεριφερειάρχης με τα ΜΜΕ καμιά δεκαριά φορές. Οι μικροκατασκευαστές τα χρηματοδότησαν και τώρα τους παραπέμπουν στα Δικαστήρια για να πληρωθούν, μετά από κάποια χρόνια.
Πρέπει να μπεί ένα τέλος στον κατήφορο της περιφέρειας και στα βάσανα των πολιτών .»
15 Μαΐου 2012
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
Αν. Περιφερειακός Συνδυασμός
Αξιωματική αντιπολίτευση
Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

1 σχόλιο:

night fm 106,7 είπε...

η διαφθορα και οι αρπαχτες καλα κρατουν ολοι οι εμπλεκομενοι να πανε φυλακη