Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012

Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας Θράκης


Αγαπητοί συμπολίτες

Τα τελευταία δύο χρόνια η έντιμη εργασία έχει καταστεί το μόνο φθηνό είδος στη χώρα μας, ενώ παράλληλα η ανεργία μαστίζει πάνω από το 20% του ενεργού πληθυσμού.
Οι αποδοχές για τις εφημερίες του ιατρικού προσωπικού των Νοσοκομείων δεν καταβάλλονται εδώ και 4 μήνες, έτσι πολλοί συνάδελφοι όπως και μεγάλο μέρος των Ελλήνων πολιτών δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες και για λογούς επιβίωσης και αξιοπρέπειας, είμαστε σε επίσχεση εργασίας εξασκώντας το νόμιμο δικαίωμα του απλήρωτου εργαζόμενου.


Αγαπητέ συμπολίτη τα τελευταία δύο χρόνια σου επέβαλαν να ξαναπληρώσεις την δημόσια υγεία που έχεις ήδη πληρώσει. Την ίδια στιγμή πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ έκαναν φτερά από τα αποθεματικά των νοσοκομείων με την μετατροπή τους σε ομόλογα που κουρεύτηκαν με το PSI κατά 70%. Αποκαλύπτεται πως η κυβέρνηση είναι καθεστώς πλιατσικολόγων που έχουν μοναδικό στόχο να σώσουν τις τράπεζες θυσιάζοντας υγεία-ασφάλιση-μισθούς συντάξεις

Διεκδικούμε:

Δωρεάν προσβάσιμες, δημόσιες και ποιοτικές υπηρεσίες υγείας για όλους όσους ζουν και εργάζονται στη χώρα
Διατήρηση και αναβάθμιση των δημόσιων νοσοκομείων, με επαρκή στελέχωση και εξοπλισμό για αξιοπρεπείς συνθήκες νοσηλείας για τους ασθενείς και δουλειάς για τους εργαζόμενους

Αγαπητέ συμπολίτη ζητούμε τη συμπαράσταση σου στον αγώνα μας

Η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας Θράκης εκπροσωπεί τους ιατρούς που ζουν από τον μισθό τους.

Ο πρόεδρος                                                     Ο γραμματέας
Σάββας Δευτεραίος                                        Χρήστος Δραγουμάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: