Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

Σε τρεις μήνες δίνεται στην κυκλοφορία το τμήμα Μάνδρα- Ψαθάδες ????

Έργο που δεν έγινε σε 15 χρόνια, 
θα γίνει σε 3 μήνες ??


Τον οικισμό των Ψαθάδων, προκειμένου να επιβλέψουν τις εργασίες κατασκευής του τμήματος Μάνδρα – Ψαθάδες του οδικού άξονα Αρδάνιο – Ορμένιο, επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Άρης Γιαννακίδης και η Αντιπεριφερειάρχης κα Γεωργία Νικολάου Μαυρανεζούλη, καθώς οι εργασίες κατασκευής στο συγκεκριμένο τμήμα έχουν  αρχίσει  από  την περασμένη εβδομάδα.
 Όπως είναι γνωστό,  το συγκεκριμένο τμήμα του οδικού άξονα, αποτελεί σημείο καρμανιόλα, αφού σοβαρά τροχαία έχουν προκληθεί με νεκρούς και τραυματίες, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας. «To  έργο θα ολοκληρωθεί σε τρεις μήνες ενώ σε 14 μήνες θα έχουμε έναν κάθετο άξονα ευρωπαϊκών προδιαγραφώ» δηλώνει ο περιφερειάρχης 

Τι δήλωσαν Γιαννακίδης- Νικολάου
Ο κ. Γιαννακίδης στις δηλώσεις του είπε «Ο δρόμος καρμανιόλα, ένα διαχρονικό πρόβλημα που δυστυχώς η παρουσία και η εξέλιξή του ήταν ταυτοποιημένο με απώλεια ανθρώπινων ζωών, είναι σε διαδικασία κατασκευής. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα σε ένα περίπου τρίμηνο από σήμερα το τμήμα αυτό θα δοθεί σε κυκλοφορία και ο στόχος είναι μες το καλοκαίρι να ολοκληρωθεί και να δοθεί σε χρήση προς τους συμπολίτες μας και η παράκαμψη των Λαβάρων. Θεωρώ ότι σε 14 μήνες από σήμερα όλο το έργο θα έχει ολοκληρωθεί και θα έχουμε έναν κάθετο άξονα ευρωπαϊκών προδιαγραφών που θα παρέχει στους συμπολίτες μας ασφάλεια. Θέλω να δηλώσω ότι συντεταγμένα με την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, με την κα Νικολάου, προσπαθούμε μεγάλα έργα, στόχοι αναπτυξιακοί, με δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα να τα υλοποιήσουμε».
Από την πλευρά της η αντιπεριφερειάρχης Έβρου δήλωσε: «Σήμερα είμαστε εδώ για να δούμε την υλοποίηση ενός έργου σημαντικού για την κοινωνία του Έβρου. Ένα έργο που στοίχισε ανθρώπινες ζωές και ελπίζουμε σύντομα να αποτελεί παρελθόν. Γίνεται προσπάθεια από όλους να δοθεί στην κυκλοφορία όσο γίνεται πιο γρήγορα. Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου δόθηκε από τον Περιφερειάρχη. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα έχουμε άλλα προβλήματα. Όσο για τη δυσκολία που έχει το οδικό δίκτυο, μέσα στην επόμενη εβδομάδα το οδόστρωμα, που πραγματικά παρουσιάζει προβλήματα, θα αποκατασταθεί ούτως ώστε να μπορούμε να ταξιδέψουμε με ασφάλεια κατά τις ημέρες των εορτών.» 
.gnomionline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: