Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

Κωλοτούμπα ολικής από το Δήμαρχο Σουφλίου Β. Πουλιλιό ..

Κωλοτούμπα ολικής από το Δήμαρχο Σουφλίου για δεύτερη φορά προς τους επαγγελματίες , εστίασης , ψυχαγωγίας και τουρισμού του Δήμου . Ο λόγος το περίφημο 2% επί του τζίρου των καταστημάτων που έγινε αναφορά και πριν λίγο καιρό , αφού ο δήμος έστειλε έγγραφα για να εισπράξει παρελθόντα έτη . Έτη στα οποία οι προηγούμενες δημοτικές αρχές με απόφασή τους - εσωτερική ρύθμιση , είχαν ανακοινώσει ότι δεν θα τα εισέπρατταν και δεν τα εισέπραξαν . Με τη σειρά τους οι επαγγελματίες δεν τα εισέπρατταν από τους πελάτες . Πριν λίγους μήνες ο κύριος Πουλιλιός με έγγραφο προς τους επαγγελματίες ζήτησε να εισπράξει το 2010 , το βεβαίωσε στην εφορία και προειδοποίησε για είσπραξη και παλαιότερων ετών .
Μετά από κινητοποίηση των επαγγελματιών και παρουσία τους στο Δημοτικό συμβούλιο όπου θα ψηφιζόταν η ανάλογη απόφαση κι αφού έθεσαν όλα τους τα προβλήματα ( οικονομικά , κρίσης , χαράτσια , αναδουλειά κτλ κτλ ) ο δήμαρχος κάνει το εξής .. Ανακοινώνει παρουσία συμβούλων , πολιτών και επαγγελματιών : Να επιστρέψουν όλοι οι επαγγελματίες τις


ειδοποιήσεις στο δήμο κι ότι κανείς δεν θα πληρώσει τα παρελθόντα έτη . Επίσης συμφωνήθηκε και με την αντιπολίτευση αλλά και με τους ίδιους τους επαγγελματίες ότι σε περίπτωση νομικού προβλήματος ή ότι άλλο προέκυπτε ότι όλοι μαζί θα συναποφάσιζαν για τους τρόπους αντιμετώπισης και λύσης .
Η πρώτη κωλοτούμπα για να γίνει αρεστός έγινε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Παρουσία κόσμου .Η  Δεύτερη μεγαλύτερη Τώρα !
Που παίρνει την απόφασή του αλλά και το Λόγο του ΠΙΣΩ !
Πως ; Αποστέλοντας πίσω τις ειδοποιήσεις είσπραξης του 2% στους επαγγελματίες με όλες τις προσαυξήσεις ..
Ο Λόγος που είναι Τιμή πήγε κάπου ;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετά από την απομάκρυνση σας από την κάλπη ... καμία ευθύνη δεν αναλαμβάνουμε !
Καλά ΤΩΡΑ θα τον μάθουμε τον κ. Παραμυθά ??
Περαστικά σας !!!

Ανώνυμος είπε...

Ευάγγελε, μας πήραν χαμπάρι ... !