Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι...

Μάιο και Ιούνιο οι τελικές αποφάσεις για ΙΚΑ και ΔΟΥ βορείου Έβρου.

Για το Μάιο μετατίθεται η τελική απόφαση της κατάργησης ή μη του ΙΚΑ Διδυμοτείχου και Σουφλίου, καθώς τότε θα ανακοινωθεί οριστικά το νέο οργανόγραμμα για το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων. 
 
 Θα προηγηθεί, με ευθύνη της Περιφέρειας, η διαδικασία καταγραφής του συνόλου των υπηρεσιών που εποπτεύει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, προκειμένου να υπάρχει εικόνα των υποδομών τους, της δυναμικής τους σε προσωπικό αλλά και των αναγκών και ιδιαιτεροτήτων της κάθε περιοχής ξεχωριστά.

Αυτό προέκυψε μετά τη χθεσινή συνάντηση που είχαν στην Αθήνα με τον υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κουτρουμάνη, βουλευτές και αυτοδιοικητικοί του Έβρου και ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

 Όσον αφορά το μέλλον των Δημοσίων Οικονομικών Υπηρεσιών Νέας Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου και Σουφλίου, η πρόταση που κατατέθηκε υπ'όψιν του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου, ήταν να διατηρηθεί η μία από τις δύο ΔΟΥ του βορείου Έβρου και να συνεχίσουν να λειτουργούν ως παραρτήματα οι άλλες δύο. Και σε αυτήν την περίπτωση, οι τελικές αποφάσεις της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών, θα ανακοινωθούν επίσημα μέχρι τον Ιούνιο, οπότε και θα έχει ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός της αναδιάρθρωσης των Οικονομικών Υπηρεσιών της χώρας.

Πηγή: ert.gr
http://www.e-evros.gr
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή μετά τις εκλογές ... πιστευει κάποιος ότι όποιος και να κερδίσει τις εκλογές θα ασχοληθεί με τον Εβρο ?