Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012

Σεμινάριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης 11-13 Μαΐου 2012 Σαμοθράκη

Το ΚΠΕ Παρανεστίου και το ΚΠΕ Σουφλίου στο πλαίσιο υλοποίησης του  Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» με τη συγχρηματοδότηση  της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) συνδιοργανώνουν εργαστήριο  – σεμινάριο με θέμα «Αειφορική Διαχείριση – Περιβαλλοντική Εκπαίδευση» και σε συνεργασία με και τους Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων Π/θμιας  και Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Έβρου.

 
Το σεμινάριο-εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στη Σαμοθράκη,  από την Παρασκευή 11 Μαΐου 2012 και ώρα 17:00 μέχρι την Κυριακή 13 Μαΐου 2012 και ώρα 14:30. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στο νησί της Σαμοθράκης καθώς και 20 εκπαιδευτικοί από τον υπόλοιπο νομό Έβρου.
Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να στείλουν αίτηση συμμετοχής το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 30 Μαρτίου του 2012 στους Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων  και στη συνέχεια οι Υπεύθυνοι θα κοινοποιήσουν τις αιτήσεις στο ΚΠΕ Παρανεστίου και στο ΚΠΕ Σουφλίου μέχρι την Τρίτη 3 Απριλίου του 2012.
 

Επίσης μπορούν να συμμετέχουν από 2 μέλη της Π.Ο. των ΚΠΕ Φιλίππων, Βιστωνίδας και Μαρώνειας. Παρακαλούνται τα μέλη των ΚΠΕ να κοινοποιήσουν τις αιτήσεις τους στα ΚΠΕ Παρανεστίου και Σουφλίου μέχρι την Τρίτη 3 Απριλίου του 2012.
 
Από τα Τεχνικά Δελτία ή τις Διαχειριστικές Επιτροπές των συνεργαζόμενων ΚΠΕ θα καλυφθούν  τα έξοδα ως εξής :
-                      Για τους συμμετέχοντες επιμορφούμενους εκπαιδευτικούς  δύο γεύματα
-                      Τα έξοδα μπουφέ κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου
-                      Τα έξοδα  για τα υλικά των εργαστηρίων
 
Τα έξοδα διαμονής και μετακίνησης των επιμορφούμενων θα επιβαρύνουν τους ίδιους. Για τη διαμονή, θα εξασφαλιστεί ειδική μειωμένη τιμή για μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια σε ξενοδοχεία της περιοχής.
Σε όσους παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.
 
Το σεμινάριο θα είναι στο μεγαλύτερο μέρος του βιωματικό και πολλές από τις δράσεις θα γίνουν σε υπαίθριους χώρους. Οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί θα πρέπει να είναι εξοπλισμένοι με κατάλληλα ρούχα και παπούτσια.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, οι  ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ΚΠΕ Παρανεστίου:
τηλέφωνο 25240 21005
ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.kpeparanestiou.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: