Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

e-book : Όσα Χωράει Μια Στιγμή

Όσα Χωράει Μια Στιγμή - μυθιστόρημα σε δωρεάν e-book του Στέφανου Λίβου

“Όσο κι αν κρατήσει αυτή η αφήγηση, στην πραγματικότητα κρατάει μόνο μια στιγμή…” Με αυτή τη φράση ξεκινάει η αναδρομή του Βασίλη στο παρελθόν, με την αλμύρα της θάλασσας να δροσίζει το πρόσωπό του και τον αέρα να παρασέρνει μακριά τις σκέψεις του.  “Μην κοιτάς ποτέ πίσω.  Το μόνο που θα βρεις είναι ό,τι άφησες ή ό,τι σ’ άφησε να φύγεις”, του είχανε πει κάποτε, όμως αυτή τη φορά είναι διαφορετικά.  Είναι πολλά αυτά που πρέπει να θυμηθεί:  το μυστικό που σημάδεψε τη ζωή του, το ταξίδι με το τρένο,  η γέννηση ενός παιδιού, μια προδοσία, το Λονδίνο, ένας καταραμένος έρωτας… Έχει μόνο μια στιγμή. Θα προλάβει;
Το Όσα Χωράει Μια Στιγμή είναι ένα μυθιστόρημα για τα παράξενα παιχνίδια που παίζει η ζωή, τις ξαφνικές ανατροπές της στιγμής, τις απρόσμενες συμπτώσεις, και την πορεία των ανθρώπων προς ένα προορισμό διαφορετικό απ’ αυτόν που είχαν αρχικά ορίσει.

 
Ξεκίνησα να το γράφω στα 16 μου, το τελείωσα στα 23 μου, αλλά έκτοτε επί 4 χρόνια το διόρθωνα, αφού δεν το θεωρούσα έτοιμο για να αντικρίσει το κοινό. Τελικά, στις 12 Ιουνίου 2011, κυκλοφόρησε ηλεκτρονικά λαμβάνοντας μια ζεστή υποδοχή από τους αναγνώστες που φαίνονται να το απολαμβάνουν.
Μπορείς να επισκεφθείς τη σχετική σελίδα στο facebook για να δεις τις κριτικές και τις παρουσιάσεις του βιβλίου ή να μείνεις εδώ και να διαβάσεις μερικά αποσπάσματα»
Σε μετάφραση Δημήτρη Θανασούλα και επιμέλεια Lisa Roberts Carter, το βιβλίο κυκλοφορεί και στα Αγγλικά
_____________

Δεν υπάρχουν σχόλια: