Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

Κινδυνεύει να χάσει τη θέση του ο Δήμαρχος Σουφλίου

 Στις 18 Μαΐου θα εκδικαστεί η αγωγή της Χαράς Νικοπούλου κατά του Βαγγέλη Πουλιλιού

Άλλοι ρίχνουν γιαούρτια, άλλοι παίζουν ξύλο, άλλοι τα σπάνε και τα καίνε. Τον καιρό της αδιάκριτης απαξίωσης των πάντων και των ακραίων και πολλές φορές αψυχολόγητων αντιδράσεων εναντίον δικαίων και αδίκων, συμβαίνουν και τέτοια. Δεν είναι όμως όλοι οι πολίτες έτσι. Υπάρχουν και αυτοί που σιωπηρά πολλές φορές υπομένουν μεγάλη ταλαιπωρία και όταν έρθει η ώρα ζητούν το δίκιο τους. Όχι όμως με γιαούρτια και μολότοφ αλλά διά της νομίμου οδού...


Κάπως έτσι έπραξε και η γνωστή στην περιοχή μας δασκάλα Χαρά Νικοπούλου. Η οποία όταν θεώρησε πως θίγεται από δημόσιες δηλώσεις που έκανε ο πρώην δήμαρχος Ορφέα και νυν δήμαρχος Σουφλίου Βαγγέλης Πουλιλιός, δεν ακολούθησε την ίδια οδό αλλά απλά έκανε τα νομίμως επιτρεπόμενα. Και έφτασε η ώρα της ετυμηγορίας η οποία σύμφωνα με όλα τα δεδομένα αναμένεται να είναι αρνητική για τον δήμαρχο. Η εκδίκαση της υπόθεσης ήταν προγραμματισμένη για τις 10 Φεβρουαρίου αλλά ο δήμαρχος ζήτησε και πήρε αναβολή και η υπόθεση ορίστηκε να εκδικαστεί στις 18 Μαΐου.

Να θυμίσουμε πως όταν η υπόθεση των εθνικιστικών επιθέσεων εναντίον της δασκάλας ήταν στο αποκορύφωμά της, ο τότε δήμαρχος Ορφέα Βαγγέλης Πουλιλιός επέλεξε (ίσως όπως ο ίδιος πίστευε) να κατευνάσει μερίδα των κατοίκων του χωριού που την συκοφαντούσαν και ζητούσαν να φύγει από το σχολείο, παίρνοντας το μέρος τους (!) και κάνοντας δηλώσεις εναντίον της πολιτικά και ρατσιστικά διωκόμενης Χαράς Νικοπούλου.

Ο ίδιος έκανε συνεχώς δηλώσεις σε ΜΜΕ, ενώ αξέχαστη παραμένει η παρέμβασή του στην πανελλήνιας εμβέλειας εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα στο κανάλι Άλτερ, όπου μεταξύ άλλων είπε πως είχε διαθέσει στην δασκάλα μέχρι και …βίλα για την διαμονή της στο χωριό (!) και στην προσπάθειά του να παρουσιάσει την Χαρά Νικοπούλου ως “ταραχοποιό στοιχείο” και τον δράστη του ξυλοδαρμού της ως “αθώο” ανέφερε πως η δασκάλα (προφανώς μέσα σε όλα τα άλλα “κακά” που είχε προξενήσει) έκανε …αγωγές στα παιδιά ζητώντας 30.000 ευρώ από το καθένα! Η δήλωση τότε του δημάρχου είχε προκαλέσει όπως ήταν αναμενόμενο σοκ στο πανελλήνιο αφού η Χαρά Νικοπούλου παρουσιαζόταν ούτε λίγο, ούτε πολύ ως πρόσωπο μάλλον τυχοδιωκτικό και αδίστακτο, χωρίς συναισθήματα προς τα παιδιά που τόσα χρόνια δήλωνε πως υπεραγαπούσε!

Ήρθε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου και ο δήμαρχος κλήθηκε από την Ελληνική Δικαιοσύνη να στηρίξει τις τότε καταγγελίες του. Οι οποίες φυσικά δεν μπορούν να στηριχθούν διότι ήταν ανακριβέστατες και δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα κι έτσι στις 18 Μαΐου ο σημερινός δήμαρχος Σουφλίου θα έρθει αντιμέτωπος όχι μόνο με την αντίδικό του ή την Ελληνική Δικαιοσύνη για τις ανυπόστατες και συκοφαντικές κατηγορίες εναντίον της Χαράς Νικοπούλου, αλλά και αντιμέτωπος με την καθαίρεσή του από την θέση του Δημάρχου αφού εάν κι εφόσον καταδικαστεί αυτομάτως παύεται από τα καθήκοντά του!


Η πλευρά του δημάρχου ωστόσο παρόλο τις δυσοίωνες προβλέψεις για την υπόθεσή επιχειρεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, ενώ όπως μαθαίνουμε έχει ήδη επικοινωνήσει με την αντίδικο ζητώντας κάποιας μορφής συμβιβασμό. Από την πλευρά της δασκάλας Χαράς Νικοπούλου ωστόσο δεν φαίνεται να υπάρχει τέτοια διάθεση.
http://alexpolisonline.blogspot.com/2012/02/blog-post_4233.html

Πηγή: rodopinews.gr
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

amhn k pote panagia m......

Ανώνυμος είπε...

Ο Βαγγέλας μας δεν έχει ανάγκη, είναι ΕΠΤΑΨΥΧΟΣ !! Εχει δίπλα του και καλούς δικηγόρους και καλούς βουλευτές ... ( το πάρτι είναι ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ !!!)

Ανώνυμος είπε...

Και ας πούμε ότι την έχασε τη θέση του ο δήμαρχος που δεν το νομίζω ποιος θα αναλάβει ο πρώτος σε ψήφους από το συνδυασμό του ; χαχααχαχαχα
1000 φορές Βαγγέλας τότε .