Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012

Εξιχνιάστηκαν οι κλοπές του Σουφλίου

Έμπαινε στα σπίτια συναδέλφων του την ώρα που απουσίαζαν

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ενός ημεδαπού για κλοπές σε οικίες και σε άλλους δύο για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Εξιχνιάστηκαν δύο (2) κλοπές σε οικίες
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, δύο (2) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, που είχαν διαπραχθεί το τελευταίο τρίμηνο στο Σουφλί Έβρου.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 32χρονου ημεδαπού για κλοπή και σε άλλους δύο (2) ηλικίας 19 και 41 ετών, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και ενδελεχείς έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε ότι ο 32χρονος, την 31-10-2011 και κατά το χρονικό διάστημα από 23 έως 26-12-2011, εκμεταλλευόμενος την απουσία δύο συνάδελφων του, από τις οικίες τους, εισήλθε σε αυτές, από τις οποίες αφαίρεσε δύο (2) ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
Στη συνέχεια με τη βοήθεια του 19χρονου πούλησε τους δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές στον 41χρονο δράστη.
Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στην οικία του 41χρονου εντόπισαν των έναν από τους δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ο οποίος κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: