Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011

Σουφλί: Μπήκε με το G3 στο αστυνομικό τμήμα!


49χρονος μεθυσμένος απείλησε αστυνομικούς ότι θα αυτοκτονήσει.

Με το πολεμικό όπλο κρυμμένο μέσα στο μπουφάν του, μπήκε σήμερα στη μία τα ξημερώματα στο αστυνομικό τμήμα Σουφλίου, ένας 49χρονος μακροχρόνια άνεργος εθνοφύλακας.
Ο 49χρονος, ο οποίος ήταν μεθυσμένος, πήγε στο αστυνομικό τμήμα λέγοντας ότι θέλει να κάνει ένα παράπονο. Τελικά έκανε παράπονο με πολύ διαφορετικό τρόπο, καθώς απειλούσε τους αστυνομικούς, ενώ παράλληλα έλεγε ότι θα αυτοκτονήσει.

Οι αστυνομικοί παρά τον αιφνιδιασμός τους αντέδρασαν πολύ ψύχραιμα. Βγήκαν από το τμήμα και προσπάθησαν να πείσουν τον «εισβολέα» να ηρεμήσει και να παραδώσει το όπλο.
Για αρκετές ώρες ο 49χρονος συνέχιζε να απειλεί και παρά την έλευση ειδικών διαπραγματευτών από τις αστυνομικές διευθύνσεις Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης δεν παρ έδιδε το όπλο.
Τελικά, στις 5:30 τα ξημερώματα παρέδωσε το όπλο, εμπιστευόμενος μόνο το διοικητή του συνοριακού τμήματος Σουφλίου.
Το πρωτόγνωρο περιστατικό έχει προκαλέσει αίσθηση στην μικρή πόλη, αλλά και σ’ όλο τον Έβρο, καθώς προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση αστυνομικών.
Πάντως είναι σίγουρο ότι το πρόβλημά που αντιμετωπίζει με την ανεύρεση εργασίας έγινε γνωστό. Το αν θα βρει δουλειά, θα το δείξει το μέλλον.


http://www.thrakinea.gr/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

πρέπει όλοι να παραδώσουμε τα όπλα διότι από εδώ και πέρα αυτά τα γεγονότα θα είναι ρουτίνα ... ο κόσμος αρχίζει και τα χάνει , και είναι άγνωστο πως θα αντιδράσει ο καθένας μας στα πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα της καθημερηνότητας ΜΑΣ !!!!