Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011

Να Τί Είσαι, Ανθρωπότητα

Δες αυτό το βίντεο που ετοίμασαν στο Google για τις αναζητήσεις του 2011, μια μικρή ανασκόπηση της χρονιάς ουσιαστικά, πολύ ωραία και συγκινητική, δες:Ωραίο ε; Συγκινητικό, με πολλές δυνατές στιγμές (και λίγη Ελλάδα, βεβαίως), ελπίδα, συναισθήματα.
Δες τώρα τι έψαξε ο κόσμος πραγματικά στο Ίντερνετ το 2011.
Ούτε ένα από τα δέκα πράγματα που έψαξε πιο πολύ ο κόσμος δεν είχε να κάνει με τις εξεγέρσεις στον Αραβικό κόσμο, την οικονομική κρίση, το Occupy Wall Street, τη δολοφονία του Μπιν Λάντεν, ή οποιοδήποτε αληθινά κοσμοϊστορικό γεγονός με εξαίρεση το σεισμό στην Ιαπωνία (στο νούμερο οκτώ), άντε και το θάνατο του Στιβ Τζομπς. Τέσσερις από τις δέκα δημοφιλέστερες αναζητήσεις ήταν: δυο gadgets (το ένα ανύπαρκτο), ένα site κι ένα videogame. Δημοφιλέστερη αναζήτηση στη Γη για το 2011 ήταν αυτό το κοριτσάκι:


Οπότε ξέχνα το βιντεάκι: Αυτή είναι η πραγματική εικόνα της ανθρωπότητας, αυτός είναι ο κόσμος μας. Όχι στις πλατείες του Καΐρου και στις συνεδριάσεις των Βρυξελλών, αλλά στα βιντεάκια της Adele και στις φήμες για το επόμενο iPhone. Μη μου πεις ότι εκπλήσσεσαι.

http://www.georgakopoulos.org/2011/12/oh-the-humanity/

Δεν υπάρχουν σχόλια: