Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικο δέντρο 11 μέτρων στο Θούριο Ορεστιάδας

Ένα επιβλητικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 11 μέτρων θα φωταγωγηθεί στην πλατεία του Θουρίου του Δήμου Ορεστιάδας. Το δέντρο θα φωταγωγηθεί σήμερα Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, σε μια γιορτή που θα ξεκινήσει στις 5:00 το απόγευμα.Μια υπέροχη γιορτή για μικρούς και μεγάλους με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, πολύ μουσική και χορό, γύρω από την μεγάλη φωτιά που θα καίει από νωρίς στην πλατεία του χωριού, μπροστά στην εκκλησία.

Για όλους τους παρευρισκομένους θα υπάρχουν μεζέδες αλλά και σπιτικό κρασί προσφορά από τους παραγωγούς του χωριού, ενώ θα λειτουργεί και χριστουγεννιάτικο bazaar με χειροποίητα γλυκά, λικέρ και χριστουγεννιάτικες διακοσμητικές συνθέσεις.

Καλικάντζαροι θα ζωγραφίσουν τα πρόσωπα των παιδιών, τα οποία θα πουν τα κάλαντα στον Άγιο Βασίλη.

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Προσφυγικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Θουρίου «Το Ελευθεροχώρι», ενώ την κατασκευή του δέντρου επιμελήθηκε ο Μορφωτικός Σύλλογος Θουρίου με τη στήριξη του Δήμου Ορεστιάδας και του Τοπικού Συμβουλίου του χωριού.
alexpolisonline.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΝΔΡΟ.ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΜΙΚΡΑ ΕΙΝΑΙ.................