Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

Αντιδρά και ο δήμος Σουφλίου για το ειδικό τέλος(?)

Σε όλη την Ελλάδα οι Δήμαρχοι είναι μαζί με τους πολίτες στις διαμαρτυρίες κατά του ΧΑΡΑΤΣΙ που μας επιβάλλει η Κυβέρνηση . Στο Σουφλί έχουν πιο σοβαρά θέματα να λύσουν οι άρχοντες μας !Αντιδρά και ο δήμος Διδυμοτείχου για το ειδικό τέλος
   Το Δημοτικό Συμβούλιο Διδυμοτείχου , κατά πλειοψηφία , σε  συνεδρίασή του που έγινε την Πέμπτη 10 – 11 – 2011 ,

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι
   « Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να κοπεί το ρεύμα σε κανέναν κάτοικο του Δήμου μας , εξαιτίας της μη πληρωμής του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών.
Ο Δήμος Διδυμοτείχου είναι στο πλευρό των Δημοτών του , καθώς και σε κάθε κινητοποίησή τους , προσφέροντας παράλληλα νομικές κατευθύνσεις μέσω συνεργαζόμενων δικηγορικών γραφείων και του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Ορεστιάδας.
Η επιβολή της έκτακτης αυτής φορολόγησης , μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ , είναι μέτρο άδικο γιατί αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο τον μικροϊδιοκτήτη με τον μεγαλοϊδιοκτήτη.

Είναι μέτρο ιδιαίτερα δυσβάσταχτο , σε περιοχές όπως η δική μας , με φτωχούς ανθρώπους , μικροκαλλιεργητές και τα τελευταία χρόνια με ολοένα και περισσό-τερους ανέργους.
Είναι απαράδεκτο να κοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα σε χαμηλοσυνταξιούχους , άνεργους , πολύτεκνους , αναξιοπαθούντες και γενικά δημότες μας που δοκιμάζονται με το χειρότερο τρόπο από την κρίση αυτή. Και ιδιαίτερα στην περιοχή μας , αλλά και σε ολόκληρη τη Β. Ελλάδα , που λόγω καιρικών συνθηκών , σε συνδυασμό με την τεράστια αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης , οι δημότες – κάτοικοι δε θα μπορέσουν να έχουν εναλλακτικό τρόπο θέρμανσης.

Οι αρμόδιοι φορείς στους οποίους κοινοποιείται το παρόν ΨΗΦΙΣΜΑ , καθώς και τα Διοικητικά Συμβούλια της Κ.Ε.Δ.Ε. και της Π.Ε.Δ. Α.Μ.Θ. , καλούνται να πράξουν ανάλογα.
Σίγουρα ένα ΨΗΦΙΣΜΑ διαμαρτυρίας , του Δημοτικού μας Συμβουλίου ,
δεν μπορεί από μόνο του να λύσει αυτό το ζήτημα. Μπορεί όμως κι αυτό να αποτελέσει «ένα ρυάκι που δυναμώνει και ενισχύει το ποτάμι της οργής και της αγανάκτησης». »
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΟΠΑΛΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν οι Δήμαρχοι που φοράνε παντελόνια και υπάρχουν οι Δήμαρχοι που απλά δεν κάνουν για αυτή τη δουλειά ...

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν και οι άλλοι Δήμαρχοι που ξέρετε τώρα , αυτά τα θέματα τα λύνουν από πόρτα σε πόρτα και από σπίτι σε σπίτι . Όπως μαζεύονται τα ψηφουλάκια ,έτσι νοιάζονται και για τους ανθρώπους και τα προβλήματα τους ,Γιατι λεφτά υπάρχουν άλλωστε . Χρόνια και χρόνια τώρα στο εργολαβικό και δημαρχιακό κουρμπέτι . Ε ;;;;; Λάθος ;Όχι !

Ανώνυμος είπε...

11:37
Αυτά δεν γίνονται στην περιοχή μας !
Εδώ υπάρχει απόλυτη διαφάνεια (ειδικά στη διαχείρηση του δημοσίου χρήματος) και τα "ψηφουλάκια" τα παίρνει πάντα ο ικανός υποψήφιος !

Λέμε και καμιά μακακία για να περνάει η ώρα ...:):):)