Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011

Άμεσα ξεκινά η κατασκευή του φράχτη στον Έβρο


Ο υπουργός παραβρέθηκε στην τελετή ορκωμοσίας των 608 αποφοίτων της Σχολής αστυφυλάκων ΚομοτηνήςΟ υπουργός παραβρέθηκε στην τελετή ορκωμοσίας των 608 αποφοίτων της Σχολής αστυφυλάκων Κομοτηνής


Άμεσα θα ξεκινήσει η κατασκευή του φράχτη στον Έβρο, για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, εκτίμησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, ο οποίος παραβρέθηκε στην τελετή ορκωμοσίας των 608 αποφοίτων της Σχολής αστυφυλάκων Κομοτηνής.

Όπως είπε ο κ. Παπουτσής, στις 4 Οκτωβρίου λήγει η προθεσμία υποβολής προσφορών από τις εταιρείες που θέλουν να είναι ανάδοχοι του έργου.

Ο κ. Παπουτσής, αφού συνεχάρη τους απόφοιτους της Σχολής αστυφυλάκων Κομοτηνής και τις οικογένειές τους, εξήρε το επίπεδο εκπαίδευσης και τους εκπαιδευτές τους, υπογραμμίζοντας ότι εκ των ακρογωνιαίων λίθων της λειτουργίας της ΕΛ.ΑΣ. είναι η προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η ασφάλεια των πολιτών και η κοινωνική συνοχή.

Απαντώντας σε ερώτηση για τα προβλήματα στελέχωσης που παρατηρούνται σε υπηρεσίες της περιφέρειας, ο κ. Παπουτσής είπε ότι αυτά υπάρχουν σε όλη την επικράτεια και τα κυριότερα εντοπίζονται στην πρωτεύουσα, ωστόσο το υπουργείο θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα για να καλύψει κάθε έλλειψη σε επίπεδο υποδομών στην περιφέρεια.
skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: