Τρίτη, 19 Ιουλίου 2011

Αύξηση εσόδων του Δ. Σουφλίου από τους Πολιτικούς Γάμους ...

Ένα μοναδικό τρόπο εφηύρε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σουφλίου για να αυξήσει τα έσοδα .. καθιερώνοντας παράβολο για όσους θα τελούν από εδώ και στο εξής πολιτικό γάμο στο Δημοτικό Κατάστημα Σουφλίου . Το παράβολο θα κοστίζει 50 ευρώ για τους δημότες και 100 ευρώ για τους μη δημότες Σουφλίου ..Μάλλον υπάρχουν διάφορες κατηγορίες πολιτών , στους "ναι και όχι " στους "είναι δεν είναι " .  Όλο αυτό , υποτίθεται για τα έξοδα που κάνει ο δήμος κατά την τέλεση ...
Τα έξοδα της τέλεσης ποια είναι ; Η ανάγνωση του κειμένου του πολιτικού γάμου από τον Δήμαρχο ή Αντιδήμαρχο ή ο υπάλληλος που συμπληρώνει τα έντυπα ; Μάλλον θέλουμε με το παράβολο να ωθήσουμε τον κόσμο προς το Θρησκευτικό γάμο και μόνο και τίποτα άλλο , γιατί έξοδα στον πολιτικό γάμο δεν υπάρχουν ....4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση Νο 1: εάν η νύφη είναι "ντόπια" και ο Γαμπρός "ξένος" πόσο πάει το μαλί ?

Ερώτηση Νο 2: πόσοι γάμοι έγιναν πρόσφατα ? (κουράστηκαν να υπογράφουν ή θα ήθελαν να απαγορέψουν τους πολιτικούς γάμους?)

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί θα πληρώσουν 75 ,έκπτωση επειδή η νυφη είναι ντόπια lol

Ανώνυμος είπε...

Εάν ζητήσω να με παντρέψει ο Δήμαρχος και όχι κάποιος υπάλληλος, πόσα θα μου ζητήσουν ?

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπάς της Ενορίας μου δεν ζητάει χρήματα - "όσα θέλεις παιδί μου " - μας φιλοξενεί στον Οίκο του Θεού χωρίς ανταλλάγματα.
Ο Δήμαρχος μας μάλλον θα έχει οικονομικά προβλήματα και βρήκε την λύση ...
Θα μπορούσε να κερδίσει ο Δήμος πολύ περισσότερα χρήματα από τα έσοδα των πολιτικών γάμων αρκεί να κάνει έρευνα αγοράς όταν αγοράζει φωτοτυπικά μηχανήματα, tuner, χαρτιά Α4 κλπ κλπ (στοιχεία από το Διαυγεια)
Όταν αποφασίζει να παντρευτεί ένας "Μη Δημότης" στο Δήμο Σουφλίου είναι ΚΑΘΑΡΗ (και δωρεάν) ΔΙΑΦΙΜΗΣΗ για τον τόπο μας ! ΓΚΕ-ΓΚΕ ?