Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2011

Δήμος Αλεξανδρούπολης : Αυτό το πακέτο ...ποιος θα το πάρει ...;

Πολλά διαβάσαμε , πολλά ακούσαμε , για το χρέος των 25.000.000 ευρω του Δήμου Αλεξανδρούπολης . Επίσης αρκετά μεγάλη είναι και η ΣΑΤΑ που θα εισπραχθεί αλλά και οι επιπλέον οικονομικές ενισχύσεις  από το Υπουργείο Εσωτερικών που ανακοινώθηκαν πριν λίγες ημέρες . 
Πολλοί είναι και όλοι αυτοί που περιμένουν να πληρωθούν από τη θητεία του Κυρίου Αλεξανδρή όμως !
Μαθαίνουμε ότι κάποιοι όμως βιάζονται να πληρωθούν , κυρίως κάποιοι που περιμένουν πολύ λιγότερο από όσο κάποιοι άλλοι και πιέζουν τον νέο Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κύριο Λαμπάκη να παραβλέψει τη σειρά προτεραιότητας και τις ημερομηνίες και να εισπράξουν νωρίτερα . Είναι σαφές και ξεκάθαρο για κάθε προμηθευτή και εργολάβο πως θέλει να εισπράξει για όσα εργάστηκε και πούλησε , για όσα τιμολόγια πλήρωσε Φ.Π.Α , κτλ . Ας αφήσουν όμως τον άνθρωπο λίγο να ανασάνει και ας αποπληρώσει όπως είναι σωστό να αποπληρώσει , με χρονολογική σειρά .. 
Πάντως το σίγουρο είναι ότι ο κύριος Λαμπάκης θα εξοφλήσει ...
Αγαπητοί βιαστικοί υπάρχουν και χειρότερα ! βλ Δήμο Σουφλίου ... απλήρωτοι προμηθευτές από το 2005 τουλάχιστον ..που τα χάσανε δηλαδή και κανείς δεν δίνει σημασία ..
Υπομονή λοιπόν ..και ο κάθε ένας με τη σειρά του ..

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η γνωστή παρέα κάθε πρωί είναι στον Λαμπακη , απο τα λίγα που μπόρεσα να ακούσω είναι ότι πιέζουν να πληρωθούν οι δικές τους οφειλές κ να πετάξουν τους άλλους ....

Ανώνυμος είπε...

Αν αναφερεστε στους 5 εργολαβους που με θρασσος κινουντε μεσα στη δημαρχια τα τελευταια χρονια,καλο θα ειναι να αναφερθουν επιτελους τα ονοματα τους,οπως επισης και τον υπαλληλων της τεχνικης υπηρεσιας του δημου που συμμετεχουν στο "εγκλημα"!

Ανώνυμος είπε...

Τα άτομα τις παρέας μπορούν να μας πουν τα 45αρια που πήραν ;

Ανώνυμος είπε...

Είναι γνωστοί στην πόλη αυτοί που την κατέστρεψαν διαχρονικά όπως ο Γιαννακίδης, ο Παλακίδης και μετά η πολιτική ομάδα του Αλεξανδρή που εξελίχθηκε σε πολιτική σημορία!!! Με τους δύο πρώτους δεν ασχολήθηκε η δικαιοσύνη αλλά η ιστορία της πόλης που τους κατέγραψε με μαύρα γράμματα και δεν μπορούν να τα σβήσουν ότι και να κάνουν. Με τους νεώτερους νέρωνες της πόλης μας ασχολήθηκε ασχοληθήκαμε μία φορά στις εκλογές αλλά θα υπάρχει και συνέχεια όπως φένεται κ. Γρηγοριάδη και λοιποί.