Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2011

Γ. Ντόλιος:”Να πεις στο μαλακισμένο να σηκώνεται όταν χαιρετά τον υπουργό του”.

Ντόλιος: Προσδοκώ από τους δήμους του νομού Έβρου να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση .

Επισκέψεις πραγματοποιεί σήμερα ο βουλευτής Έβρου και Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Γεώργιος Ντόλιος στο Δήμο Ορεστιάδας, το Δήμο Διδυμοτείχου και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Βορείου Έβρου.
Στην Ορεστιάδα, ο κ. Ντόλιος συναντήθηκε με το δήμαρχο, Δημήτρη Μουζά, και με τους προϊστάμενους των δημοτικών υπηρεσιών, απαντώντας σε ερωτήσεις και προβληματισμούς που αφορούν στη μετάβαση του δήμου σύμφωνα με το νόμο της αυτοδιοικητικής μεταρρύθμισης (Καλλικράτη).
Την αισιοδοξία του εξέφρασε ο Υφυπουργός για την πορεία του δήμου. "Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε" είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε, ότι "Δεν θα λείψει καμία εξυπηρέτηση από τον μεγάλο δήμο της Ορεστιάδας, την οποία είχαν και πριν γίνει η συνένωση."
Ο κ. Ντόλιος διαμήνυσε, ότι  η συνεργασία των δήμων με την κυβέρνηση στο παρόν στάδιο της μετάβασης είναι ύψιστης σημασίας. "Προσδοκώ από τους δήμους του νομού Έβρου να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση."

http://www.radioevros.g
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Υφυπουργού στις υπηρεσίες σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα από μαρτυρίες παρευρισκομένων συνέβη κι ένα ατυχές περιστατικό το οποίο μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη ...


  Γ. Ντόλιος:”Να πεις στο μαλακισμένο να σηκώνεται όταν χαιρετά τον υπουργό του”.

Το περιστατικό έγινε στον Β Έβρο όταν ο Υφ Εσωτερικών περιηγήθηκε σε τοπική δημόσια υπηρεσία και μπήκε σε διάφορα γραφεία. Υπάλληλος που δεν αντιλήφθηκε την παρουσία του, ούτε την επισημότητα των στιγμών, ούτε την κορυφαία σημασιολογικά άφιξη κοτζαμ υπουργού από την Αθήνα στα κατά γενική ομολογία παρατημένα εκείνα μέρη και φυσιολογικά δεν ανασηκώθηκε ζωηρώς και επιδεικτικά από το γραφείο του για να χαιρετίσει.

Μάλλον με απορία, χαιρέτησε και σηκώθηκε ελαφρώς στα πλαίσια της ευγένειας και παιδείας της.
Για να της μεταφέρει ο προϊστάμενος ότι η Υφυπουργάρα μας από την Αθήνα έδωσε εντολή καθώς έφευγε από τον χώρο: “Να πεις στο μαλακισμένο να σηκώνεται όταν χαιρετά τον υπουργό του”.
“Εμείς τους εκλέγουμε” απάντησε αυθόρμητα και με χαμόγελο η υπάλληλος.
Και πράγματι κ Ντόλιο μας εμείς σας εκλέγουμε και σήμερα είστε αυριο δεν είστε…!
Το περιστατικό  έγινε παρουσία τρίτων καταγράφηκε και μας  μεταφέρθει από συνεργάτη μας.

http://papaioannou.wordpress.com 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εφόσον έχει καταγραφεί το περιστατικό
- προφανώς απο κάποιο οπτικοακουστικό μέσο- δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο δεν προβάλεται.

Ανώνυμος είπε...

δεν φτάνει που δεν έφαγε σφαλιάρες, θέλει και χαιρετούρες ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ?
Μάλλον το έχει καβαλίσει το καλάμι !

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΑΥΤΟΝ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ-ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ- ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ. Η ΑΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.ΕΓΙΝΑ ΜΑΡΤΥΡΑΣ-ΑΛΛΟΥ- ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ. ΚΡΙΜΑ! ΓΙΑΤΙ Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΕΣ.Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΤΩΤΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕΒΑΣΜΟ. ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ. ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εμείς επικοινωνήσαμε με το γραφείο τύπου του υφυπουργού για το θέμα και περιμένουμε απάντηση ...

Ανώνυμος είπε...

η δύναμη των blogs !!!
βάλτε στο ψαχτήρι του google : "μαλ....μένο + Ντόλιος"