Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2010

Ντόρα Μπακογιάννη : Μηδενική ανοχή στη βία

Οι πρόσφατες επιχειρησιακές επιτυχίες της Ελληνικής Αστυνομίας, στο μέτωπο κατά της τρομοκρατίας συνιστούν  θετική εξέλιξη.
Δύο χρόνια μετά την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, με πρόσφατη την απόφαση της δικαιοσύνης για την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων  αλλά και με νωπές ακόμα τις μνήμες από μια Αθήνα παραδομένη στις συμμορίες των κουκουλοφόρων, το πολιτικό σύστημα οφείλει να δημιουργήσει αναχώματα σε όσους απεργάζονται αναβίωση τέτοιων γεγονότων, οφείλει να δείξει μηδενική ανοχή στη βία.
Στη Δημοκρατική Συμμαχία πιστεύουμε ότι η κοινωνική και πολιτική απομόνωση, αλλά και η οριστική εξάρθρωση της τρομοκρατίας με την παραπομπή όλων των εμπλεκομένων στη δικαιοσύνη καθώς και η τήρηση του νόμου, πρέπει να αποτελούν αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα της Ελληνικής πολιτείας και αυτονόητο πεδίο συναίνεσης των πολιτικών δυνάμεων.

Επίσης 
Από την Δημοκρατική Συμμαχία εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: 
σε σχέση με τα δημοσιεύματα για τη χορήγηση κινητού τηλεφώνου . 
Όσα αναφέρονται σε δημοσιεύματα του Τύπου «Προσφέρει ένα κινητό… δώρο σε κάθε μέλος», διευκρινίζεται ότι αφορά  αποκλειστικά εσωτερικό πρόγραμμα συνδέσεων για στελέχη, αντίστοιχο με προγράμματα που έχουν συνάψει πολλοί  άλλοι πολιτικοί οργανισμοί και επιχειρήσεις για τα στελέχη  και τα  μέλη τους. Το πρόγραμμα δεν επιβαρύνει οικονομικά τη Δημοκρατική Συμμαχία. Η Δημοκρατική Συμμαχία με κανένα μέσο, ούτε από την ιστοσελίδα της ούτε με ανακοίνωσή της διαφήμισε στο κοινό οποιαδήποτε τέτοια παροχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: