Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2010

«ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΛΑΜΠΑΚΗ»


.Πλήθος κόσμου της Αλεξ/πολης υποδέχθηκε στο εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Δημάρχου Αλεξ/πολης, Βαγγέλη Λαμπάκη, τον Πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά.
Ο κ. Αντώνης Σαμαράς, κατά την επίσκεψη του στο νομό Έβρου το πρωί της Τετάρτης 2-11-2010 επισκέφθηκε στην Αλεξ/πολη το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ» για να ευχηθεί στον υποψήφιο Δήμαρχο Αλεξ/πολης, Βαγγέλη Λαμπάκη, δύναμη και επιτυχία για το καλό του διευρυμένου Δήμου Αλεξ/πολης.
Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Πρόεδρος της ΝΔ: « Για το νέο διευρυμένο Δήμο της Αλεξ/πολης, υποστηρίζουμε τον Βαγγέλη Λαμπάκη. Γιατί σε αυτήν τη πόλη που θα έπρεπε και θα μπορούσε να είναι πρότυπο ανάπτυξης, αλλά συμπιέζεται, δυστυχώς, από τις συμπληγάδες του μνημονίου από τη μια πλευρά και της αδιαφορίας της κυβέρνησης  από την άλλη, χρειαζόμαστε μια καινούργια αρχή. Και ο Βαγγέλης Λαμπάκης είναι η μεγάλη ευκαιρία για μια τέτοια καινούργια αρχή. Πετυχημένος δικηγόρος, με μακρόχρονη συμμετοχή στα κοινά, με γνώση των προβλημάτων της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, και με όραμα για το αύριο.
Τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται η αυτοδιοίκηση.
Τέτοιους ανθρώπους θα αναδείξουν οι ψηφοφόροι την επόμενη Κυριακή.»
Η Αλεξανδρούπολη γυρίζει σελίδα.
Αγκαλιάζει την ελπίδα.
Τώρα όλοι μαζί με τον Βαγγέλη Λαμπάκη να δώσουμε πνοή ανάπτυξης στη περιοχή.
Γιατί μας αξίζει!....

Δεν υπάρχουν σχόλια: