Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2010

Απίστευτη κόντρα Ραπτόπουλου - ΤσιαούσηΣε σοβαρές καταγγελίες προέβη ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης με τον συνδυασμό του Μιχάλη Κογιομτζή «Μαζί Πάμε Μπροστά» Γιώργος Ραπτόπουλος, μέσα από τη ραδιοφωνική συχνότητα του Status Radio. Όπως υποστήριξε, τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, δεν βοήθησαν, αλλά υπονόμευσαν την υποψηφιότητα Κογιομτζή, κατονομάζοντας μάλιστα τη βουλευτή Ελένη Τσιαούση, αλλά και τους δύο διοικητές των νοσοκομείων του Έβρου.
Όπως ανέφερε ο κ. Ραπτόπουλος, «η παράταξη με επικεφαλής τον Μιχάλη Κογιομτζή έπαιξε ένα έντιμο, καθαρό με διαφάνεια, έξω από μηχανισμούς παιχνίδι. Δυστυχώς, δεν δικαιωθήκαμε στο βαθμό που περιμέναμε». Παράλληλα, τόνισε πως «υπάρχουν πολιτικά στελέχη που εδώ και 20 χρόνια έχουν ωφεληθεί τα μέγιστα από το ΠΑΣΟΚ αλλά ήταν απόντες σ’ αυτή τη μάχη. Δεν βοήθησαν να αποτραπούν οι υποψηφιότητες μελών του ΠΑΣΟΚ στο αντάρτικο ψηφοδέλτιο και σήμερα διεκδικούν το ρόλο του κυανόκρανου. Κάτι που εμείς δεν τους το ζητήσαμε ούτε τους το χαρίζουμε».
Ο κ. Ραπτόπουλος κατονόμασε τη βουλευτή Έβρου του ΠΑΣΟΚ Ελένη Τσιαούση, επισημαίνοντας πως «το μόνο που έκανε ήταν να είναι απέναντί μας και να στηρίζει τον κ.
 
Αλεξανδρή… Επίσης, άνθρωποι που διορίστηκαν σε κρατικές θέσεις ήταν απέναντι στον συνδυασμό, όπως διοικητές νοσοκομείων κλπ που έπαιξαν ρόλο αισχρό κι ανέντιμο και δεν σεβάστηκαν το κόμμα, υπονομεύοντας την υποψηφιότητα του ΠΑΣΟΚ». Παράλληλα, διερωτήθηκε τι προβλέπει το καταστατικό του ΠΑΣΟΚ για τις περιπτώσεις αυτές, αλλά και για όσους ως μέλη του ΠΑΣΟΚ συμμετείχαν στο αντάρτικο ψηφοδέλτιο του κ. Αλεξανδρή.
Από την πλευρά της, η κα Τσιαούση, μιλώντας στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό, εκτίμησε πως τα όσα ανέφερε ο κ. Ραπτόπουλος δεν συνιστούν πολιτική ανάλυση, αλλά συνωμοσιολογίες και σημείωσε πως η ίδια, με δημόσια δήλωσή της, είχε στηρίξει την επιλογή του κόμματος στο πρόσωπο του κ. Κογιομτζή.
«Έφταιξαν πολλά πράγματα. όντως καθυστέρησε το ΠΑΣΟκ να εκφράσει την στήριξή του, ενώ δεν έγιναν ούτε οι διαδικασίες που προβλέπονται για την επιλογή αυτή. Εγώ προσωπικά δεν ρωτήθηκα, αλλά ξέρω πως δεν
συζητήθηκε σε κομματικό επίπεδο η υποψηφιότητα και δεν έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες, που θα έφερναν ενωμένο το ΠΑΣΟΚ κι όχι σε εμφύλια σύρραξη. Δεν έγινε καμία προσπάθεια να είναι οι κ.κ. Αλεξανδρής και Κογιομτζής, μαζί, σ’ ένα ψηφοδέλτιο. Κατευθείαν πήγαμε σε λογικές διασπαστικές».
Η κα Τσιαούση, για τη δεύτερη Κυριακή, εξέφρασε την στήριξή της στον κ. Αλεξανδρή, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι δικοί μας άνθρωποι», αλλά και ο πιο συγγενικός χώρος με το ΠΑΣΟΚ, εφόσον στο ψηφοδέλτιο υπάρχουν ιστορικά στελέχη του κόμματος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στον ΑΝΤΑΡΤΗ η ΕΛΈΝΗ ; ΑΝΤΑΡΤΕΣ θα βρεις μπροστά σου Ελένη την επόμενη φορά .

Ανώνυμος είπε...

ελενίτσα (ναι με μικρά γράμματα)
αυτά που κάνατε στο Σουφλί, θα τα θυμάσε ....