Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2010

Ομιλία Α .Σαμαρά στην ΟΝΝΕΔ


Να κάνει σημαία την ελπίδα για την αλλαγή ζήτησε από τη νεολαία της ΟΝΝΕΔ ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε φεστιβάλ στην πλατεία Κλαυθμώνος. 
Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι το κόμμα του καταψήφισε το μνημόνιο για να έχουν προοπτική οι νέες γενιές, ενώ σε συνέχεια της αντιπαράθεσης με τον ΛΑΟΣ για τα σενάρια περί επιστροφής του Κώστα Καραμανλή, είπε ότι όσο και αν προσπαθούν τα εξαπτέρυγα και τα παπαγαλάκια να φοβίσουν τον κόσμο, δεν θα τα καταφέρουν. 
Σε ανακοίνωσή του νωρίτερα ο ΛΑΟΣ ανέφερε ότι τα σενάρια αυτά, όσο δεν αποκτά ομοιογένεια η Ν.Δ. θα «πηγαίνουν και θα έρχονται».
Στο Φεστιβάλ της ΟΝΝΕΔ μίλησε  ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος ολοκλήρωσε το Σάββατο την περιοδεία στους 4 νομούς της Μακεδονίας.


Από την Κοζάνη, ο Αντώνης Σαμαράς είπε ότι η μοναδική λύση για την έξοδο της χώρας από την κρίση είναι η πρόταση της ΝΔ για την οικονομία, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση για εγκατάλειψη της περιοχής.
Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται η αντιπαράθεση ΝΔ και ΛΑΟΣ με αφορμή τα σενάρια περί 
επιστροφής του Κώστα Καραμανλή, που πάντως διέψευσε ο ίδιος μέσω βουλευτών. 
Για φαρσοκωμωδία και κοινοβουλευτικά εξαπτέρυγα της παραπαίουσας κυβέρνησης, έκαναν λόγο στελέχη της ΝΔ, ενώ ο ΛΑΟΣ τονίζει ότι τα σενάρια αυτά, όσο δεν αποκτά ομοιογένεια η Ν.Δ. θα «πηγαίνουν και θα έρχονται».ΠΗΓΕΣ: ΝΕΤ 105,8

Δεν υπάρχουν σχόλια: