Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2010

Ακόμα ένα θανατηφόρο τροχαίο στους Ψαθάδες Διδυμοτείχου .

Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες από το προχθεσινό τροχαίο ατύχημα και χθες το μεσημέρι  στο ίδιο σημείο σημειώθηκε και νέο τροχαίο δυστύχημα, αυτή τη φορά δυστυχώς θανατηφόρο! 
Δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά.
Ο τραγικός απολογισμός από την σφοδρή σύγκρουση 1 νεκρή γυναίκα και 3 τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Στο σημείο του δυστυχήματος βρίσκεται μεγάλη δύναμη της τροχαίας και του ΕΚΑΒ. Ο δρόμος στο σημείο του ατυχήματος έχει κλείσει και τα οχήματα κινούνται από παρακαμπτήρια οδό. 
Η αγανάκτηση όλων μας ξεχειλίζει για το σημείο ''Καρμανιόλα''.Δεν μπορεί να στέκονται τυχεροί όλοι οι διερχόμενοι οδηγοί. 
Τα λόγια και οι υποσχέσεις σταματούν εδώ! Εν όψει του χειμώνα με τις πολύ κακές καιρικές συνθήκες (χιονοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες) πρέπει να δοθεί εδώ και τώρα μία προσωρινή (έστω) λύση στο δρόμο ''φονιάς''. http://didymoteicho.net/  

2 σχόλια:

siannis είπε...

Εσείς οι bloggers θα μπορούσατε να βοηθήσετε δημοσιοποιώντας προς Νομαρχία, Υπουργεια κλπ μέσω e-mail την τραγική κατάσταση του οδικού δυκτίου (ειδικά στο Βόρειο Εβρο)

Να βγάλουμε ένα κείμενο διαμαρτηρίας το οποίο ο κάθε επισκέπτης των blog σας να προωθεί προς μια λίστα αποδεκτών (e-mail) !!!

Ανώνυμος είπε...

Σωστή η σκέψη σου , καλή η πρότασή σου φίλε sianni !!