Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» Χαράλαμπου Αλατζιά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ», μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Σουφλίου.
Βρισκόμαστε πλέον μία ανάσα από τις εκλογές του Νοεμβρίου και μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση. Από τη μια, η συνένωση των δήμων μπορεί ν’ αποτελέσει το σκαλοπάτι για ευρύτερη ανάπτυξη και πρόοδο στην οποία προσβλέπουμε και επιθυμούμε. Από την άλλη, η διαδικασία της ενοποίησης των δήμων προδιαγράφεται απαιτητική και προϋποθέτει βαθιά γνώση, υπομονή, επιμονή κι ακούραστη προσπάθεια.ΚΑΙ σ’ αυτόν τον δύσκολο και φέρελπι αγώνα δηλώνω παρών. Θέτω την υποψηφιότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του κ. Πασχάλη Χριστοδούλου.Οι λόγοι που με οδήγησαν να συνεργαστώ με τον κ. Χριστοδούλου είναι πολλοί.Πρώτα απ’ όλα, η αγωνία μου για τον τόπο. Παρά τις πιέσεις που δέχτηκα από διάφορες κατευθύνσεις για τη συμμετοχή μου στις εκλογές σε περιφερειακό επίπεδο, το θεώρησα φυγομαχία. Κι αυτό γιατί από την ενασχόλησή μου με τα κοινά συνειδητοποίησα ότι τώρα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται να εργαστούμε για τον τόπο μας, για το Τυχερό για τον Ορφέα για το Σουφλί για να πετύχουμε αυτά που μας αξίζουν με δεδομένο ότι παρά τη συνένωση παραμένουμε ένας μικρός δήμος.Έπειτα, ο αγώνας αυτός είναι αγώνας προσωπικοτήτων και όχι κομμάτων. Δεν ανταγωνίζεται το ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία αλλά η μία πολιτική προσωπικότητα με την άλλη. Και η προσωπικότητα του κ. Χριστοδούλου είναι γνωστή κι εκτιμητέα. Όποιες πολιτικές πεποιθήσεις κι αν έχει κανείς, δεν μπορεί παρά να αναγνωρίσει τη συνεχή παρουσία στο χώρο, την πολιτική του γνώση και σκέψη, το ήθος και την ηθική του. Η πολιτική του πορεία αποδεικνύει περίτρανα ότι πάντοτε κίνητρό του ήταν η προσφορά και όχι το συμφέρον, η πίστη στις αξίες και όχι στα αξιώματα. Ο κ. Χριστοδούλου δεν πουλά ούτε πουλιέται . Ούτε κι εμείς που είμαστε μαζί του. Αρχές μας είναι η διαφάνεια, η εργατικότητα, η συνεργασία, η ανάπτυξη, η συνοχή. Αυτές δεσμεύομαι να υπηρετήσω αν με τιμήσετε με την ψήφο σας. Αυτές οι εκλογές είναι εκλογές ευθύνης και υπευθυνότητας. Αυτές οι εκλογές είναι των πολιτών κι όχι των σκοτεινών μηχανισμών.Λέμε ΟΧΙ στο διαχωρισμό των κοινωνιών, ΟΧΙ στο φόβο, ΟΧΙ στη διαπλοκή, ΟΧΙ στην τρομοκρατία. Ο νέος δήμος δεν πρέπει να είναι υπόθεση των «κολλητών» αλλά υπόθεση όλων των Πολιτών. Όλοι εμείς που σήμερα συμπαρατασσόμαστε και συνεργαζόμαστε με επικεφαλής τον κ. Χριστοδούλου λέμε ΝΑΙ στη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ στη ΣΥΝΟΧΗ.
Χαράλαμπος Γ. Αλατζιάς
Ιατρός
Δημοτικός σύμβουλος Σουφλίου, επικεφαλής δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ».

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έβγαλε στη δημοσιότητα τα ονόματα του ψηφοδελτιου ο Πασχάλης Χριστοδούλου και δεν το ξέρουμε ??

Ανώνυμος είπε...

Και που να δείτε αυτά που θα βγουν την Κυριακή το βράδυ!!!! Ευτυχώς που υπάρχουν και άνθρωποι που δεν εξαγοράζονται και είναι πολοίιιιι δυστυχώς για σας. Θα ξεπαραδιαστείτε και δεν θα βγείτε!

Ανώνυμος είπε...

Η νέα γενιά δεν είναι εκφυλισμένη ένα μέρος αυτής απλά με μορφωτικό επίπεδο πολύ χαμηλό κατάφερε να χάσει κάθε αξία και να ταυτιστεί με τα λαμόγια!!!

Ανώνυμος είπε...

τα μέλη της παράταξης που εκπροσωπεί ο Αλατζιάς είναι με τον Πουλιλιό ... Καραγιάννης Καλιούνης κλπ κλπ

Ανώνυμος είπε...

Η παρακμή δεν έχει χρώμα Το ζήτημα σήμερα είναι με ποιόν είσαι με τη διαφθορά ή με την κάθαρση. Ο νέος Δήμος πρέπει να είναι απαλαγμένος από την παρακαταθήκη της διαφθοράς του Πουλιλιού!!! Και θα είναι, δεν σώζωνται όσα λεφτά και αν ρίξουν!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι Καραγιάνης Καλιούνης κλπ θα ντρέπονται σε λίγο καιρό και θα αποποιούνται τον Πουλιλιό για να σώσουν το τομάρι τους!!! και ειδικά χωρίς τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ που αποφάσισε να ξεφορτωθεί όπως και η ΝΔ τα λερωμένα τάπλητα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Πουλιλιός εκλιπαρούσε τη ΝΔ να ανακοινώσει τη στήριξή του αλλά ο Σαμαράς δεν τσιμπάει και σφυρίζει αδιάφορος. Δεν λερώνει την παράταξή του με τέτοιους τύπους!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και το ΠΑΣΟΚ το ίδιο έκανε αρνείται και αυτό να στηρίξει έναν εκπρόσωπο των Πρωταθλητών της Διαφθοράς (Η Τ.Α. είναι πρώτη στη διαφθορά) και κατευθύνει τα μέλη του σε νέους και άφθαρτους υποψηφίους.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που 4 χρόνια αποκαλούσε τον Χριστοδούλου πολιτικό τυχοδιώκτη τώρα τον στηρίζει; Θα μας τρελάνουμε στο τέλος....

Ανώνυμος είπε...

μπραβο Μπαμπη καλή επιτυχία
ο φιλος σου Βαγγέλης από το Τυχερό

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΝ ΕΜΙΣΗΣΑΝ,ΤΙΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΝΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

O Δήμαρχος της διαπλοκής ο Πουλιλιός έχει πολύ θράσος να ξαναβάζει υποψηφιότητα!!!! Ο Εισαγγελέας θα έχει πολύ δουλειά για πολλά χρόνια με τις διαπλοκές του.

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια ότι ο Κιτσικίδης παίρνει τηλέφωνα και απειλεί Αγρότες και Επαγγελματίες ως κοινός Μαφιόζος για να μην πάνε με τον Πασχάλη!!! Αν ναι τότε τι κάθεστε ρε Σουφλιώτες πάρτε τον με τα ΠΑΛΟΥΚΙΑ!!!! Αυτόν ούτε το ΠΑΣΟΚ δεν τον θέλει ποιά όπως και τα τοπικά του τσιράκια (Ακη, Μάκη κλπ) Σε λίγο θα τους ξεβράσει το ποτάμι της Κάθαρσης!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ας αρχίσει να παίρνει τηλέφωνα και ο Πασχάλης για να μην πάνε με τον Πουλιλιό τότε. Μπορεί όμως να το κάνει; Ή τον έχει βαρεθεί ο κόσμος;

Ανώνυμος είπε...

Ο Πολιτικός Πολιτισμός (λέξη άγνωστη για εσας του 11.47) και που υπηρετεί ο Πασχάλης δεν του επιτρέπει να χρησιμοποιεί τις μεθόδους αυτού του αποβράσματος!!!!! Εσείς όλοι που τις εγκρίνεται να σκεφθείτε λίγο τι κοινωνία διαμορφώνεται για τα παιδιά σας!!!! προωθώντας ανθρώπους με τέτοιες αξίες!!!! Όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν απολίτικες και διεφθαρμένες τακτικές αλλά με την πολιτική ασχολούμαστε όχι με την ΜΑΦΙΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει "πολιτικέ άντρα", εμείς δεν ξέρουμε από πολιτική. Είμαστε "απολιτίκ" όπως λέτε. Θα σας σπρώξουμε από πίσω για να βγείτε μπροστά και να διαμορφώσετε την αυριανή μας κοινωνία. Χαιρετίσματα στην εξουσία!

Ανώνυμος είπε...

Απολιτίκ, η αυριανή κοινωνία διαμορφώνεται από όλους μας είτε συμμετέχουμε είτε όχι, δυστηχώς, και δεν διαμορφώνεται όπως πρέπει αν το τιμόνι το παραδίδουμε σε λάθος χέρια ή σε λερωμένα χέρια όχι από τη δουλειά αλλά από άλλα πράγματα!!!! Και ξέρεις κάτι το λογαριασμό των δικών μας των αποφάσεων τον πληρώνουν τα παιδιά μας, η επόμενη γενιά δηλαδή, όπως πληρώνει η σημερινή γενιά και ειδικά η αυριανή τις βλακώδεις επιλογές μας τις δεκαετίες του 90 και του 2000!

Ανώνυμος είπε...

Πολιτίκ, καμιά φορά κάνουμε λάθος για το ποια είναι τα λερωμένα χέρια. Υπάρχουν άτομα που φαίνονται σαν "σωτήρες" αλλά στην πραγματικότητα είναι πολιτικοί τυχοδιώκτες (όπως εσύ έλεγες μέχρι πριν λίγο καιρό). Υπάρχουν και άτομα που αμαυρώθηκαν από διάφορους κύκλους, για διάφορους λόγους, αλλά είναι στην πραγματικότητα άτομα που θα προσφέρουν στον τόπο. Οι επιλογές μας θα μας αποτελέσουν σημείο που θα μας κρίνουν στο πολύ άμεσο μέλλον.....

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΝΑ ΗΞΕΡΕ Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΙ ΘΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΑΝΩΝΥΜΑ...