Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2010

Ο Γιώργος Παυλίδης στη Χωριστή και στο Παρανέστι Δράμας.«Στόχος μας το Παρθένο Δάσος να αναδειχθεί σε « πράσινο πνεύμονα» ανάπτυξης»

Την 3η οκτωβρίου  2010 ο υποψήφιος περιφερειάρχης  κ.Γιώργος Παυλίδης επισκέφθηκε την Χωριστή Δράμας όπου παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις μνήμης  για τους εκτελεσθέντες από τους βουλγάρους την 30-9-1941.
Την ίδια ημέρα παραβρέθηκε στην τελετή λήξης των 4ων αγώνων βουνού παρθένου δάσους  και στην βράβευση των αθλητών και των εθελοντών στο Παρανέστι Δράμας.
Σχετικά ο υποψήφιος περιφερειάρχης  Γιώργος Παυλίδης σχετικά δήλωσε:  «Τέτοιες εκδηλώσεις  λειτουργούν ως εργαλεία προβολής  και τουριστικής ανάπτυξης αξιοποιήσιμων  περιοχών , όπως του παρθένου δάσους της ορεινής Ροδόπης. Στο πρόγραμμα μας για την Περιφέρεια ΑΜΘ δίδουμε ιδαίτερη σημασία στην αξιοποίηση του ορεινού όγκου και του Παρθένου Δάσους. Στόχος μας το Παρθένο Δάσος να αναδειχθεί σε « πράσινο πνεύμονα» ανάπτυξης, για την ευρύτερη περιοχή. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στο Δήμο Παρανεστίου,στην Νομαρχία Δράμας, στους εθελοντές και σε όσους συμμετείχαν στους αγώνες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: