Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010

Ξανά στο δημοτικό συμβούλιο Αλεξανδρούπολης το θέμα της εξόφλησης των 55 εργαζομένων της ΚΕΠΑΔΑΑπλήρωτοι παραμένουν εδώ και πέντε μήνες οι 55 εργαζόμενοι στην Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης του δήμου Αλεξανδρούπολης (ΚΕΠΑΔΑ), καθώς, μέχρι και σήμερα, ο δήμος δηλώνει αδυναμία να εξοφλήσει τα δεδουλευμένα τους. 
Είχε προηγηθεί ένα μεγάλο διάστημα κατά το οποίο ο προϋπολογισμός της επιχείρησης απορρίπτονταν επανειλημμένα από τον αρμόδιο επίτροπο με την αιτιολογία ότι οι κωδικοί που εμφανίζονταν δεν αφορούσαν τις δράσεις της επιχείρησης. 
Μετά την εξέλιξη αυτή ο δήμος Αλεξανδρούπολης προσέφυγε στο Ελεγκτικό Συνέδριο, που τρεις μήνες μετά απάντησε επίσης αρνητικά, αναγκάζοντας το διοικητικό συμβούλιο της Κ. Ε. Π. Α. Δ. Α. να προχωρήσει στην αναδιαμόρφωση και μείωση του προϋπολογισμού της Επιχείρησης. 
Το σχέδιο αυτό εγκρίθηκε τελικά από τον αρμόδιο επίτροπο, ωστόσο το θέμα παραμένει σε εκκρεμότητα, καθώς ο δήμος ακόμη δεν έχει καταβάλλει τα οφειλόμενα. Το θέμα έρχεται σήμερα, εκ νέου, εκτός ημερήσιας διάταξης, στο δημοτικό συμβούλιο της Αλεξανδρούπολης, που θα συνεδριάσει το απόγευμα. 

ερτ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ποδήλατα ήξερε να μοιράζει ..είχε λεφτά τους ανθρώπους δεν είχε να τους πληρώσει . Αλλά τα ποδήλατα θα φέρουν περισσότερες ψήφους μάλλον .