Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010

Πετυχημένη η συμμετοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στην Έκθεση KAVALA EXPO 2010Απόλυτα πετυχημένη θεωρείται η συμμετοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής στην Έκθεση KAVALA EXPO 2010, η οποία διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Καβάλας από τις 24 έως τις 29 Σεπτεμβρίου και λαμβάνει χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» στη Νέα Καρβάλη Καβάλας. Το stand της Περιφέρειας χαρακτηρίζεται ως ένα ελκυστικό, παράλληλα άρτια ενημερωτικό περίπτερο. Οι επισκέπτες δοκίμασαν παραδοσιακές γεύσεις που είχαν ετοιμάσει οι Γυναικείοι Παραγωγικοί Συνεταιρισμοί της περιοχής, προβάλλοντας μ’ αυτόν τον τρόπο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.
Συγκεκριμένα, συμμετείχαν οι Γυναικείοι Παραγωγικοί Συνεταιρισμοί:
  • «Γαία», «Λύρα» και Πέπλου Ν. Έβρου
  • Κοτύλης και Σατρών Ν. Ξάνθης
  • Καλού Αγρού και Κοκκινογείων Ν. Δράμας
 
Παράλληλα δόθηκαν χρήσιμες πληροφορίες από τα στελέχη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας για τις δράσεις του ΕΣΠΑ, ενώ διανεμήθηκε πληροφοριακό υλικό σε σχέση με την πρόοδο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Μακεδονία – Θράκη 2007-2013» της Περιφέρειας.
Ο πολιτικός και επιχειρηματικός κόσμος της περιοχής που επισκέφθηκε το περίπτερο  είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας κ. Θεοδώρα Κόκλα, η οποία τους παρουσίασε εκθέματα του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης, που αποτυπώνουν απαράμιλλα την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής μας.
Η έκθεση KAVALAEXPO έχει σαν στόχο την υποστήριξη του επιχειρηματικού κόσμου και την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα αποτελεί ένα σημαντικό οικονομικό γεγονός που τοποθετεί σε πρώτο πλάνο τους πρωταγωνιστές της επιχειρηματικής ανάπτυξης.
Ο εκθεσιακός χώρος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στεγάζεται στο Περίπτερο 91 και είναι ανοιχτός όλες τις ώρες λειτουργίας της Έκθεσης έως τις 29 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: