Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010

Την εταιρεία Πρίσμα Ηλεκτρονικά ΑΒΕΕ τίμησε ο Νομάρχης ΈβρουΤην εταιρεία Πρίσμα Ηλεκτρονικά ΑΒΕΕ τίμησε χτες ο Νομάρχης Έβρου κ. Νικόλαος Ζαμπουνίδης για τη συνεισφορά της στην ανάπτυξη της περιοχής μέσα από τα επιτεύγματα και τις δραστηριότητές της.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της Ημερίδας που διοργάνωσε η Πρίσμα Ηλεκτρονικά ΑΒΕΕ με θέμα "Centre European Research Nuclear (CERN), Εξερευνούμε το παρελθόν για να αντιμετωπίσουμε το μέλλον". Το CERN είναι το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών στη Γενεύη της Ελβετίας, που τα τελευταία χρόνια έγινε παγκοσμίως γνωστό λόγω του Large Hadron Collider (LHC), του μεγαλύτερου επιταχυντή στοιχειωδών σωματιδίων στον κόσμο, τον οποίο σχεδίασε, εγκατέστησε και επιβλέπει τη λειτουργία του. Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά 


ΑΒΕΕ τιμήθηκε από το CERN με το Χρυσό Βραβείο Βιομηχανίας 2009, για την κατασκευή ηλεκτρονικών κυκλωμάτων, τα οποία λειτουργούν στο πείραμα CMS του LHC.
Ο κ. Ζαμπουνίδης είπε κατά τη βράβευση "Θέλω να συγχαρώ την εταιρεία Πρίσμα Ηλεκτρονικά ΑΒΕΕ για την μέχρι τώρα επιστημονική δουλειά που έχει κάνει, για την έρευνα και την καινοτομία. Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Έβρου αναγνωρίζοντας την προσφορά αυτής της εταιρείας αποφάσισε ομόφωνα να την τιμήσει. Εκ μέρους όλων των Εβριτών θέλω να τους πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο, γιατί πραγματικά είναι μια εταιρεία παγκόσμιο πρότυπο, διαχέει τη γνώση παντού, κι έχει αναφορά αυτήν την περιοχή. Ευχόμαστε πραγματικά να ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες εταιρείες από τον Έβρο, τη Θράκη, από όλη την Ελλάδα. Πολλά συγχαρητήρια και πάντα τέτοια."

Δεν υπάρχουν σχόλια: