Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010

Η Νέα αρχή του Λευτέρη Χαμαλίδη

Συμπολίτισσες και συμπολίτες.
Βρίσκομαι στην τιμητική θέση να σας ανακοινώσω τη δημιουργία του Δημοτικού μας Συνδυασμού, στον οποίο εσείς αποφασίσατε με την παρουσία και ψήφο σας στις προκριματικές εκλογές της 22ας Αυγούστου να ηγηθώ.
Ο Δημοτικός μας Συνδυασμός ονομάζεται «νέα αρχή».
Με αυτές τις δύο απλές μα τόσο σημαντικές λέξεις, εκφράζουμε αρχικά την ισχυρή μας βούληση να κάνουμε όλες και όλοι μαζί, ένα νέο ξεκίνημα, μια επανεκκίνηση σε όλα τα επίπεδα. Προσδοκούμε διεξάγοντας έναν δημοκρατικό, μαχητικό, ειλικρινή και έντιμο αγώνα, να είμαστε η επόμενη δημοτική αρχή, έχοντας ως μοναδικό γνώμονα την ουσιαστική προσφορά στην ιδιαίτερη πατρίδα μας κι όχι την κατάληψη της τοπικής εξουσίας. Πρόθεσή μας είναι με τον αγώνα μας να αναδείξουμε ένα νέο ήθος στα τοπικά πράγματα, ένα νέο σύνολο αξιών και αρχών που θα εκφράσει τη δημοκρατία, την ισότητα και τη διαφάνεια, παντού.
Ορεστιαδίτισσες και Ορεστιαδίτες, πολίτες του νέου Καλλικρατικού Δήμου μας.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΓΩ.
ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ – ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ - ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Αυτά τα δύο κεντρικά μας συνθήματα, δεν αποτελούν απλά δύο εύηχες φράσεις που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για προεκλογική κατανάλωση, αλλά περικλείουν το σύνολο του δικού μας τρόπου σκέψης και λειτουργίας.
Πιστεύουμε στη συλλογική προσπάθεια και στην ομαδική εργασία. Μακριά από εγωισμούς, ιδιοτέλεια, προσωπικά πάθη, κομματικές αγκυλώσεις, αλλά με γνώση, εμπειρία, μεράκι, φαντασία και πάθος, μπορούμε να πετύχουμε.

 
Αναγκαία είναι η ύπαρξη σχεδίου, ενός στρατηγικού προγράμματος που θα αγγίζει όλα τα φλέγοντα ζητήματα του τόπου μας, το οποίο θα καθορίζεται με συγκεκριμένο πλαίσιο και χρονοδιάγραμμα σ’ ότι αφορά την εφαρμογή του. Το πέρασμα από τη θεωρία στην πράξη θα επιτευχθεί με σκληρή και μεθοδική εργασία, για να μπορέσουμε να πετύχουμε ουσιαστικά μετρήσιμα αποτελέσματα.
Το έμβλημα του συνδυασμού μας είναι ένα νέο φυτό, ένα βλαστάρι, το οποίο βρίσκεται στα πρώτα στάδια της ανάπτυξής του.
Σηματοδοτεί και αναδεικνύει τα βασικότερα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, το φυσικό μας περιβάλλον και τη γεωργία.


Αποτελείται από ένα λεπτό, μα ανθεκτικό κορμό, ο οποίος συμβολίζει τη νέα μας ομάδα, ζωντανό κύτταρο της τοπικής μας κοινωνίας. Πάνω στον κορμό έχουν αναπτυχθεί 4 φύλλα τα οποία συμβολίζουν τους σημερινούς 4 δήμους που συνενώνονται αρμονικά και αναπτύσσονται ισόρροπα. Και κυρίως, αυτό το νέο φυτό, έχει ήδη μακριές και ισχυρές ρίζες οι οποίες σηματοδοτούν, τα γερά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται η νέα μας προσπάθεια, τις στέρεες βάσεις πάνω στις οποίες θα προοδεύσει και θα πετύχει η δική μας «νέα αρχή».
Σήμερα έχω τη χαρά και την τιμή να ανακοινώσω, σε πρώτη φάση, ένα μέρος συνεργατών που θα στελεχώσουν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.

Δημοτική Ενότητα Ορεστιάδας

Δούλιας Κώστας, Γεωπόνος
Ευσταθιάδης Ευστάθιος, Υπάλληλος Δ.Ο.Υ. Ορεστιάδας
Καραγιάννης Γεώργιος, Αστυνομικός – Γεωπόνος
Καραμανλή Θεοδώρα, Ελεύθερος Επαγγελματίας
Μορίδης Αριστείδης, Ιδιωτικός Υπάλληλος
Νικολούδη Χρύσα, Ιδιωτικός Υπάλληλος
Παρασκευόπουλος Δημήτρης, Περιβαλλοντολόγος
Σακάρας Αλέξανδρος, Απόστρατος Στρατιωτικός
Τσιαλτζούδης Χρήστος, Υπάλληλος ΚΤΕΟ Ορεστιάδας
Χαρακοπίδης Χρήστος, Εκπαιδευτικός

Δημοτική Ενότητα Βύσσας

Γοδόσης Χρήστος, Συνταξιούχος
Τσάμογλου Δημήτριος, Εκπαιδευτικός

Δημοτική Ενότητα Τριγώνου

Γουτκίδης Πασχάλης, Φαρμακοποιός – Δημοτικός Σύμβουλος Τριγώνου
Γραμματίκης Γεώργιος, Αγρότης – Δημοτικός Σύμβουλος Τριγώνου

Δημοτική Ενότητα Κυπρίνου

Δαλτσίδης Σιδέρης, Επιχειρηματίας – Δημοτικός Σύμβουλος Κυπρίνου
Μανουσάκης Γιώργος, Ελεύθερος Επαγγελματίας
Τυρμπάκης Χρήστος, Υπάλληλος ΕΑΣ ΟρεστιάδαςΓια το συνδυασμό
«νέα αρχή»

Χαμαλίδης Ελευθέριος

Υποψήφιος Δήμαρχος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Α ! και ο Κυρ Δούλιας στο ψηφοδέλτιο ; έτσι είναι , τελικά εκεί που ζεις εκεί και θα προσφέρεις , άσχετα αν κατάγεται από το Σουφλί .